Ще строят нов национален стадион

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Ще строят нов национален стадион

Мнениеот metodito » 10 ное 2009 16:08

Всичко втасала Мара, стадион ще строим. Че кой ще играе на него, кой ще ходи? В Пловдив е най-големият стадион в страната. Само, че е много зле. Иначе е единственият в България с етажи. Да го оправят както си трябва и ще имаме три прилични стадиона - София, Бургас и Пловдив. И разположението им е добро - на запад, на изток и на юг. Май само си чешат езиците. Защо беше позволено разрушаването на "Юрий Гагарин"? Варненци къде спаха? Този стадион в миналото е виждал международни мачове. Не мога да повярвам, че все още има хота, които вярват на малоумната държава. Нямало да строят стадиона преди зала. Баси малоумните. А в повечето читави държави към стадиона има и зала. Че то в Сърбия е така... Ма нали сме тарикати. Голям смях ще се смея ако разрушат националния, уж да строят нов и да стане като във Варна, муахаха. Иначе, жалко за "Юрий Гагарин". Това беше стадиона на града.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 ное 2009 16:10

Veso1913 написа:Ако се проведе референдум на тема-В КОЙ ГРАД ИСКАТЕ ДА БЪДЕ ПОСТРОЕН НОВ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН-аз бих гласувал с чиста съвест за Стара Загора.Един много футболен град,намиращ се почти в центъра на държавата,удобен на всички които биха желали да отидат на мач с участието на националния отбор.И гарантирам че няма да има празен стадион,като последния мач на БГ НАЦИОНАЛИТЕ В София.Второто много добро място е Пловдив.За Варна не бих гласувал,поради факта че няма да е удобен за хората искащи да гледат мач на живо от Благоевград примерно.Нали все пак този стадион ще се прави за феновете на футбола,а не за да задоволява болни грандомански шопски мераци.Не искам да участвам на живо в поговорката ,,по високо от Витоша...".Защо според вас ще се строи залата за волейбол в София?Заради крещящата нужда от такава?Или че няма зала която да побере мераклиите да гледат волейбол в София?НЕ!Защото в град Варна по време на мач на волей-националите залата се пръска по шевовете и гениите в София решиха да направят такава и в София и да преместят волейбола там.Това добре,но как ще преместите феновете?И понеже няма как да стане,ще имате зала за чудо и приказ,покрай която ще се откраднат десетки милиона народна пара и ще си стои ПРАЗНА!Поне няма да се амортизира! ;)
П.с.
Всичко това написано от един ненормален гражданин на Родината.

Подкрепям ;) Иначе аз не съм ходил на мач на волейнационалите,защото Варна е далеч от Стара Загора и разходите не са никак малки,но именно там трябва да играят момчетата,не в София.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2009 16:12

Виж сега. Очевидно обвиняваш софиянци, че не ходят и не пълнят стадиона. В София в момента има около милион хора, които не са оттук. Защо тогава великине НЕсофиянци не ходят на тоя стадион? Където и да играят националите ще имат по-малка посещаемост. Една година импулс и по-пълен стадион и после същата забрава. Аман от тия болни провинциални амбиции.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 ное 2009 16:14

tprodanov написа:Виж сега. Очевидно обвиняваш софиянци, че не ходят и не пълнят стадиона. В София в момента има около милион хора, които не са оттук. Защо тогава великине НЕсофиянци не ходят на тоя стадион? Където и да играят националите ще имат по-малка посещаемост. Една година импулс и по-пълен стадион и после същата забрава. Аман от тия болни провинциални амбиции.

Разделението на софиянци и несофиянци го правиш ти,не аз.Аз написах,че софийските стадиони са празни,не съм казал,че само кореняците софиянци не ходят,което не би било сериозен фактор,понеже едва ли биха напълнили един стадион :mrgreen: Не се обиждай,шегувам се за последното ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 ное 2009 16:16

Проданов,това за провинциалните амбиции е изключително тъпо и несериозно изказване,не ти отива,падаш на доста ниско ниво...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2009 16:18

:mrgreen:

Не се обиждам. Аз разделение не правя - казах, че това кой къде е роден не е причина за мнение към него. Мнение или отношение мога да имам, след като имам впечатление от някой. И това, че тук живеят един милион неродени тук не ми пречи по никакъв начин.

за амбициите си прав. То беше контра на грандоманските шопски мераци, и нека никой друг, освен автора на шопските мераци не го чувства към него.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 10 ное 2009 16:23

tprodanov написа:Виж сега. Очевидно обвиняваш софиянци, че не ходят и не пълнят стадиона. В София в момента има около милион хора, които не са оттук. Защо тогава великине НЕсофиянци не ходят на тоя стадион? Където и да играят националите ще имат по-малка посещаемост. Една година импулс и по-пълен стадион и после същата забрава. Аман от тия болни провинциални амбиции.

Извинявам се,но ти кое поколение софиянец си и къде живееш в София?Защото аз мога да се похваля че корените ми се губят някъде около края на 19 и началото на 20 век във Варна и въобще не се броя за провициалист.А ти използваш доста често тази дума,която ярко ми напомня за една друга такава от моя град.Не знам дали знаеш,но във Варна живеят Варненци и Варналии.Оставям на теб да направиш разликата.Така че комплекса провинция,май яко е задълбал в теб? ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 ное 2009 16:25

tprodanov написа::mrgreen:

Не се обиждам. Аз разделение не правя - казах, че това кой къде е роден не е причина за мнение към него. Мнение или отношение мога да имам, след като имам впечатление от някой. И това, че тук живеят един милион неродени тук не ми пречи по никакъв начин.

за амбициите си прав. То беше контра на грандоманските шопски мераци, и нека никой друг, освен автора на шопските мераци не го чувства към него.

Ок.Иначе по темата за стадионите,няма ли да е по-добре националите да играят мачове в София,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Русе,Сливен,Търново и да може всеки град да се радва на големи мачове("радва" не е точният глагол,що се отнася до нашите национали :mrgreen: )?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 10 ное 2009 16:28

Лицензи за евроквалификации имат Васил Левски, Герена, Стадиона на Литекс и този в Бургас...на Герена и в Ловеч е тъпо да се играе...а този в Бургас е с изкуствена настилка.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 ное 2009 16:29

tprodanov написа::mrgreen:

живеят един милион неродени

Това си е попадение. Браво! Именно шопския манталитет е причината според мен. С какъвто се събереш такъв ставаш. Имам приятели, които една-две години след като отидоха в София не мога да ги позная. Вълци нек'ви станаха. Пък да получават две - три хиляди лв., не и работеха по-малко от мен и получаваха повече. Виж какъв им е бил живота само те си знаят.
Пловдив или Варна. Не в София трябва да бъде стадиона според мен. В Пловдив се ходи яко на мач, а публиката винаги е 11-ят играч!
Последна промяна от metodito на 10 ное 2009 16:32, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”