Нагло поведение на Балъков

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Re: Нагло поведение на Балъков

Мнениеот pas » 07 ное 2009 22:29

MoNteSo написа:А колкото до Илия Груев и Фреди Бобич ще те оставя сам да се разровиш в интернет.
Ще спра да пиша, но само искам да ви попитам всички вас - ако срещу вашият тим бе свирено по същия начин - как щяхте да реагирате ?

Съжалявам, но за Бобич и Груев не намерих на кои светови колоси са били треньори и директори. Помогни ми!

Колкото до свиренето - щях да се ядосвам на загубата, но когато червените картони са нарисувани и са ни спестили още 2 щях да се въздържам да обвинявам съдията за главен виновник. Още повече когато всичко това се е случило след 80-та минута при резултата 1:2 и почти сигурно спечелен мач от Литекс. Научете се и да губите, защото идват още тежки мачове! Направихте добра серия срещу по-слабите отбори, но сега срещу Миньор и Литекс се оказва, че още сте далеч от истината. А идват Славия, Локо Сф. и ЦСКА.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 07 ное 2009 22:36

А как всъщност бе свирено? Единственото нещо, което ми направи впечатление беше фала, който бе превърнат в гол. Съдията всичко друго си го свири изключително правилно. Едно нещо ми прави впечатление обаче... Г-н Балъков до сега май не е коментирал реферите и сега точно го направи за първи път и то, поне за мен, без видима причина. И точно тук се сещам за едно неписано правило... "Когато мачът е уреден винаги се писка от съдиите". Не се имам за С.Д. а и никак не обичам конспирациите, просто вметвам нещо, което се сетих ;)
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 07 ное 2009 22:41

pas написа:
MoNteSo написа:А колкото до Илия Груев и Фреди Бобич ще те оставя сам да се разровиш в интернет.
Ще спра да пиша, но само искам да ви попитам всички вас - ако срещу вашият тим бе свирено по същия начин - как щяхте да реагирате ?

Съжалявам, но за Бобич и Груев не намерих на кои светови колоси са били треньори и директори. Помогни ми!

Колкото до свиренето - щях да се ядосвам на загубата, но когато червените картони са нарисувани и са ни спестили още 2 щях да се въздържам да обвинявам съдията за главен виновник. Още повече когато всичко това се е случило след 80-та минута при резултата 1:2 и почти сигурно спечелен мач от Литекс. Научете се и да губите, защото идват още тежки мачове! Направихте добра серия срещу по-слабите отбори, но сега срещу Миньор и Литекс се оказва, че още сте далеч от истината. А идват Славия, Локо Сф. и ЦСКА.

Първо, аз съм фен на Миньор, но няма как да не съчувствам на феновете на Черноморец, защото другия полусезон пак ще ни пратят Генов срещу говедата и ще сме на тяхно място.А иначе според мен всичко тръгна от фала, който бе свирен обратно.По тв се видя чудесно, за кого е.Колкото до червените картони те наистина са нарисувани, но изпуснеш ли си веднъж нервите... но това вече ни е селския манталитет.Колкото до екипа на Балъков - незнам в България да има треньор работил в голям футболен отбор в Европа и света... Илия Груев игра в Дуисбург, ако не ме лъже паметта където след края на кариерата си получи лиценз за треньор.Работил е в други 2 немски клуба, но са от долните дивизии на Германия.Да не е кой знае какво, но в наща действителност това си е много.А ако кажеш, че не знаеш за успехите на Бобич...

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 07 ное 2009 22:50

И след 100 години пак няма да стигнете до нивото на Балъков като човек.
Изображение

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 07 ное 2009 22:54

shevchenko написа:И след 100 години пак няма да стигнете до нивото на Балъков като човек.

Така е! Трябва да бъде канонизиран!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 ное 2009 22:56

shevchenko написа:И след 100 години пак няма да стигнете до нивото на Балъков като човек.

Кое ниво?Вярно,и след 100 години Балъков няма да прочете книгите,които съм чел,нито пък ще спре да мяка.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 07 ное 2009 23:03

sin4ec написа:

Кое ниво?Вярно,и след 100 години Балъков няма да прочете книгите,които съм чел,нито пък ще спре да мяка.

Балъков ще направи Черноморец шампион(или има поне реални шансове), Щутгарт се интересува от него за треньор, вие тука ми врякате ще се е държал нагло. Ако е било така значи си е имало причина.
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 ное 2009 23:09

Черноморец могат и тази година да станат шампиони. Вместо да дават пари за бази, кампус ( който е почти готов ) можеха да дават жълти стотинки на такива съдии и един двама надути с лайна плондери от БФС и ето ти успехите на Гришевия отбор, ама нейсе - бази, ДЮШ и тем подобни глупост. Дай - купете титлата и после да се шляпнем по гъза срещу първия срещнат Евро тим...както го сториха БГ "грандовете" (смешковци и ветрогонци)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

gejjgo
Контакти:

Мнениеот gejjgo » 07 ное 2009 23:26

трябваше съдиичето да ги остави с 7-8 човека колко червени картона имаше
кое е европеиското на тези господа от Бургас и трева е изкуствена
а господин Балъков като се прави на герой защо не отиде във Велико Търново да си оправи етърчето или отбора от беляковец

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 07 ное 2009 23:26

Само искам да попитам феновете на "грандовете" ако протече един мач с/у технич отбор по този начин какво ще кажат! Коментарите ще са ужасяващи, а и петте водещи новини на gong.bg ще са колко е ощетен дадения отбор. Комплексирате се от това което се прави в Бургас, и съжелявате че то не е в Левски или ЦСКА - единия с президент мислещ само за собстрените си облаги (Батков), а другия неможеш да го разбереш, кой треньор кой президент, кой гони, кой враща! НЕКА ВИ Е ЯД ЧЕ НИЕ ЩЕ ПОСТИГНЕМ НЕЩО, А ВИЕ САМО НИ ИЗЛАГАТЕ ПРЕД ЕВРОПА С ИДИОТЩИНАТА СИ!

Върни се в “Футбол - България”