Ринг-4 мача от зап. Б и само 1 от изт. група????

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Ринг-4 мача от зап. Б и само 1 от изт. група????

Мнениеот ehh » 01 ное 2009 12:38

Пълна измишльотина и безсмислица са тези предавания на мачове от Б група. Втори пореден мач гледам, в който се опитват да спукат топката. Много, ама много слаба и мудна игра, лоши терени, окаяни стадиони и пиянски подвиквания на 50-100 човека публика.
Определено анти реклама за бг футбола са тези срещи, които излъчват пряко. А може и причината да е магическият час "11:00"?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 01 ное 2009 13:02

Тотално не съм съгласен с горното мнение. Много добър мач се получи като за дерби. Враца бяха далеч по-мотивирани, атакуваха опасно, създаваха положения и нормално стигнаха до 3-0. Румен Рангелов съм го запомнил още от В група. Сега напълно разкрива потенциала си. Не знам на колко години е, но ако е по-млад съвсем скоро ще го придърпат нагоре. Вижда се, че нивото на повечето отбори в Западната е равностойно и 9-ият преспокойно разгромява лидера. Принципно подкрепям Академик в групата, но с подобни гостувания нямат шанс за нещо повече, ако стигнат първа дивизия.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 01 ное 2009 20:42

rebelheartous написа:... Враца бяха далеч по-мотивирани, атакуваха опасно, създаваха положения и нормално стигнаха до 3-0...

Някой, ако ти слуша мнението, ще си помисли човек, че се е изиграл един динамичен мач в стил Чемпиъншип. Какви ти атаки? През цялото време топката се блъскаше и единствените опасности и по-сериозни положения бяха при трите гола. И то благодарение на "застиването" на защитата на Академик. Не мога да си представя някъде в по-развитите страни да падат голове чрез подобни атаки и темпо на игра.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - България”