Б група тръгва по Ринг
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Б група тръгва по Ринг
Само да вметна,че мачовете няма да са на запис,а просто ринг са взели идеята от румънската тв,където също дават мачове от втория ешалон и те играят по-рано,само дано дават повече мачове от източната група,защото тя е по-силна,но ме съмнява като се има напредвид от кой регион е тв-то
,защото според мен трябваше да дават Добруджа и Дунав,ще е по-интересен от мача на скиорите,а иначе начинанието е супер,едно голямо браво за това и дано дадат някое гостуване на Спартак да ги видя в действие при гостуване 
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат
Wow,е тва зрелище ще избие рибата...Нямам търпение да започне.Като оставим иронията,поздравления за Ринг
Не виждам причина за ирония, защото много от мачовете в "Б" група са над средното ниво за "А" група като качество, да не говорим за интрига и заряд.
Най-последния пример е мача за Купата между Дунав и Спартак Пд, където се играха продължения, а победния гол за Дунав падна в 120-та минута.
Най-последния пример е мача за Купата между Дунав и Спартак Пд, където се играха продължения, а победния гол за Дунав падна в 120-та минута.
[quote="karuzzo"]Wow,е тва зрелище ще избие рибата...
Не си далеч от истината
Може да е по-забавно от А група.
Не си далеч от истината
Само Черно море.
RUSE написа:Не виждам причина за ирония, защото много от мачовете в "Б" група са над средното ниво за "А" група като качество, да не говорим за интрига и заряд.
Ако Дунав беше в А група,сигурно щеше да мислиш по друг начин...
- Добруджа фен
- Контакти:
spartaka написа:Само да вметна,че мачовете няма да са на запис,а просто ринг са взели идеята от румънската тв,където също дават мачове от втория ешалон и те играят по-рано,само дано дават повече мачове от източната група,защото тя е по-силна,но ме съмнява като се има напредвид от кой регион е тв-то,защото според мен трябваше да дават Добруджа и Дунав,ще е по-интересен от мача на скиорите,а иначе начинанието е супер,едно голямо браво за това и дано дадат някое гостуване на Спартак да ги видя в действие при гостуване
Напълно вярно това е мача,който би трябвало да бъде предаван като най-сериозно дерби пряко(Дунав-Добруджа).Не мога да си обясня по какви критерии са избрали Рилски Спортист-Балкан от РингТВ???
''Добруджа'' завинаги! http://www.dobrudja1919.com
karuzzo написа:RUSE написа:Не виждам причина за ирония, защото много от мачовете в "Б" група са над средното ниво за "А" група като качество, да не говорим за интрига и заряд.
Ако Дунав беше в А група,сигурно щеше да мислиш по друг начин...
Eдвали. В момента имам наблюдения и мога да кажа, че малко или ново "Б" група излезе от руслото на онази диващина, която беше и почна да се играе футбол. Много хора си мислят, че хората излизат с вилите от нивата, отиват на мач, а играчите се млатят постоянно, до момента, в който някой от публиката не навлезе на терена с брадва да раздава правосъдие.
Заряда на някои от мачовете е доста голям и стават някои разправии, но фрапантни неща не се случват. Добро начинание на Ринг да покажат Б група.
Иначе като всеки фен ми се иска да влезем в горната дивизия, защото не ни приляга да сме в тази ситуация, но има неща, които далеч не зависят от нас...
Препочитам да дават мачовете от селските (дървените) групи, където става екшъна.Това да даваш 90 минути екшън си е направо супер яко.Ми така де вместо да ходиш на кино или да взимаш DVD и то екшън на живо.Просто ще е нещо уникално
.Още не мога да забравя един селски мач, как на един играч от гостуващия отбор го бодяха с вила отзад, докато се опитваше да изпълни тъча 
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
Sunway написа:Препочитам да дават мачовете от селските (дървените) групи, където става екшъна.Това да даваш 90 минути екшън си е направо супер яко.Ми така де вместо да ходиш на кино или да взимаш DVD и то екшън на живо.Просто ще е нещо уникално![]()
![]()
.Още не мога да забравя един селски мач, как на един играч от гостуващия отбор го бодяха с вила отзад, докато се опитваше да изпълни тъча
Супер яко ще е.Помня четох някъде за перипетиите на Момчил Врайков из плевенските села.Най-смешния за мен беше следния.На мач в едно село,домакините го подгонили и Врайков прескочил оградата на стадиона и хукнал да бяга.Така както си бил с черния съдийски екип.Една бабичка го видяла и си казала ''Божке,божке,какво е направило отчето,че го гонят?''
Мани,бегай.Не е хубаво да си футболен рефер.
Само Черно море.
Върни се в “Футбол - България”