Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
everlast66
Контакти:

Re: Докога ще търпиме експерименти с БГ нац.футбол

Мнениеот everlast66 » 10 окт 2009 22:48

Истината е че ни трябва истински треньор!!!
НЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРАН ФУТБОЛИСТ ! каквито са всички треньори в България.
Футболистите са доказали че нямат достатъчно умствен капацитет за треньорската професия с много, много малки изключения.
В България за съжаление мнозинството треньори са точно такива и затова резултатите са плачевни, още повече че приемат поста или да се учат (Стоичков) или да си правят експерименти (Мъри) защото само за това им стига акъла и резултатите ги виждаме всички.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 10 окт 2009 22:50

viroglav написа:
zlatan написа:ти умник не виждаш ли че немаме ИГРАЧИ ,КОЙ ДА ТРЕНИРА ТРЕНЕРА ОТ ЧУЖБИНА ,МЕН И ТЕБ ЛИ.

Със същите тези играчи се класирахме на предишното ЕП... Това е факт. 8-)

Ще ти го кажа максимално просто - Тези играчи свършиха курса, а отдолу не идва, а и скоро няма да дойде - НИЩО КАЧЕСТВЕНО.И трима чужденци да дойдат ефекта ще е нулев.Те няма кого да водят ? Така че свиквай с тези срещи и резултати и си спомняй с умиление, за световното в САЩ.
Последна промяна от MoNteSo на 10 окт 2009 22:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kalofereca
Контакти:

Мнениеот Kalofereca » 10 окт 2009 22:50

какво има да коментираме? Според мен националния ни е вече мъртъв поне за сега...ако се събуди някога да ми се обадите ;) :) :) :)
Тоз,който падне в бой за свобода,той не умира!!!

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 10 окт 2009 22:50

Струва ми се,че цялата работа я прави БФС-то, за да може държавата да помага повече на футбола у нас.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 10 окт 2009 22:51

Gil-galad написа:
velez написа:Не ми се мисли след 2-3 години като Бербатов, Ст.Петров и М.Петров се откажат.....

Аз се възхищавам особено на Берабатов за нервите които има и за това че още не им е теглил една каруцарска и не се е отказал...

Бербатов и Иванков са професионалисти и никога няма да се откажат по такъв долен начин, особено след такъв резил. Марто се вижда, че все още не е във форма, а Стенли вече имаше подобни прояви, но и той е мъжкар. Жалко и за Пелето - винаги ми е харесвал. Но ЗАЩО в решителни мачове се прави експеримент със защитата? След като ще се "виждат" за 1-ви път, нека поне да са опитни: Вальо Илиев, Караславов, Топузаков, стария Кишиш, а има и други играчи. `Щото днес 4:1, но утре - 8:1

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 окт 2009 22:52

Gil-galad написа:Ся като ни бият и Грузия насред София с разлика....и пак ще има "аз съм свикнал с феновете".....не нападам никой отбор но треньор който е бил бит 2 пъти от БАТЕ не може да е треньор повече-трябва да му отнемат лиценза...камоли национален треньор...

Не защитавам Мъри,но Левски като игра с Бате,треньор беше Велев ако не се лъжа :roll:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 окт 2009 22:54

durex написа:
Gil-galad написа:Ся като ни бият и Грузия насред София с разлика....и пак ще има "аз съм свикнал с феновете".....не нападам никой отбор но треньор който е бил бит 2 пъти от БАТЕ не може да е треньор повече-трябва да му отнемат лиценза...камоли национален треньор...

Не защитавам Мъри,но Левски като игра с Бате,треньор беше Велев ако не се лъжа :roll:

Аз доколкото помня първия мач със Бате беше Мъри после Вуцов и после Кокала....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 10 окт 2009 22:54

greedy написа:Струва ми се,че цялата работа я прави БФС-то, за да може държавата да помага повече на футбола у нас.

Е че то стана прекалено конспиративно... Ако си прав, аз на мач на националите вече няма да да стъпя :(

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 окт 2009 22:55

Gil-galad написа:
durex написа:

Аз доколкото помня първия мач със Бате беше Мъри после Вуцов и после Кокала....

мм май беше Вуцов и след това Велев

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 окт 2009 22:57

durex написа:мм май беше Вуцов и след това Велев

Е дори и да не е бил....да паднеш с 4-0 от БАТЕ на твой терен е достатъчно..
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Футбол - България”