Най - обичащите фенове!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Най - обичащите фенове!

Мнениеот Alternative » 29 сеп 2009 21:11

PFC Litex написа:http://www.youtube.com/watch?v=uN5TqrAfgmE
Това е сайта на фракцията Super 3 http://super3.gr/

Арис-Бока Хуниорс-уникална атмосфера!Това клипче съм го гледал и преди... :shock:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 сеп 2009 21:13

A най-лудата банда на Балканите според мен са феновете на Бешикташ - най-обичания клуб в Туркия.
Ей това зарибява: световен шумов рекорд!
http://www.youtube.com/watch?v=dOwYqfHC ... re=related
Последна промяна от metodito на 29 сеп 2009 21:15, променено общо 1 път.

bambam

Мнениеот bambam » 29 сеп 2009 21:13

Alternative написа:
bambam написа:Е това да не е било цел?...това е любов към отбора, попкорн! ..На дербитата ви,пак ли няма цел :)

Това не са ли фенове на нюкясъл :mrgreen:

на ст. Пловдив! :lol:

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 29 сеп 2009 21:14

-
Последна промяна от mike28 на 04 окт 2009 08:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 29 сеп 2009 21:16

metodito написа:A най-лудата банда на Балканите според мен са феновете на Бешикташ - най-обичания клуб в Туркия.

При турците най лудите са фенерите,Поне сме играли с тях и знам....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 сеп 2009 21:23

delije_sever написа:Най-яката атмосфера,която съм виждал някога на мач на национален отбор е на Гърция,просто изгледайте цялото клипче,така става,когато на едно място се съберат фенове на ПАО,Олимпиакос,ПАОК и Арис :)

http://vbox7.com/play:31f07d9b

Хахаха! Разбиха! Руснаците после как да им вкарат гол?!
Последна промяна от metodito на 29 сеп 2009 21:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 29 сеп 2009 21:29

Е навиячите на Цървена Звезда са култови просто.То е видно :)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 29 сеп 2009 21:38

POPCORN написа:
ЕМИЛ написа:
Ki Cho написа:Вижте прикаченото клипче има от какво да се поучат всички агитки в България. Хич не ме радва, че това са елини, при това от Олимпиакос, но трябва да им се признае... Гледайте клипчето и НЕ го затваряйте преди 34-та секунда. Тия наистина има какво да научат дори и великата агитка на Ботев, които срещу Славия доказаха, че са НАЙ - в България

http://www.youtube.com/watch?v=G-YMiKekePs

Невиждам кое им е толко впечатляващо в този клип?И агитката на Ботев не е най-добрата в България.Има и по-добри от нея.

Съгласен!Колкото и да ви се иска агитките на ЦСКА и Левски са най-големите и най-изобретателните!Факт!Ето жив пример и на Левски не им харесва Батков и игратан отбора вече 4 мач, обаче те не са като Ботев да правят бойкот!И левскарите съм сигурен, че иска да го няма Батков , обаче и да направят бойкот няма се промени нищо!Така че ЦСКА и Левски са си най!Като гледах кличето не видях нещо оригинално !Какво значи най-обичащите?Всяка агитка си обича най-много тобра, вече в зависимост от манталитета на агиткта се подкрепя по различен начин!Някой пеят по цял мач някой не!

Така е, вие сте изобретателни - като е в криза отбора (демек 2 място) просто не ходите по мачове. Не се занимавате с бойкоти, войни и организиране на концерти, на вас си ви е втълпено че сте най-най-най и няма нужда да се доказвате ;)
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bultras12
Контакти:

Мнениеот bultras12 » 29 сеп 2009 22:17

POPCORN написа:
ЕМИЛ написа:
Ki Cho написа:Вижте прикаченото клипче има от какво да се поучат всички агитки в България. Хич не ме радва, че това са елини, при това от Олимпиакос, но трябва да им се признае... Гледайте клипчето и НЕ го затваряйте преди 34-та секунда. Тия наистина има какво да научат дори и великата агитка на Ботев, които срещу Славия доказаха, че са НАЙ - в България

http://www.youtube.com/watch?v=G-YMiKekePs

Невиждам кое им е толко впечатляващо в този клип?И агитката на Ботев не е най-добрата в България.Има и по-добри от нея.

Съгласен!Колкото и да ви се иска агитките на ЦСКА и Левски са най-големите и най-изобретателните!Факт!Ето жив пример и на Левски не им харесва Батков и игратан отбора вече 4 мач, обаче те не са като Ботев да правят бойкот!И левскарите съм сигурен, че иска да го няма Батков , обаче и да направят бойкот няма се промени нищо!Така че ЦСКА и Левски са си най!Като гледах кличето не видях нещо оригинално !Какво значи най-обичащите?Всяка агитка си обича най-много тобра, вече в зависимост от манталитета на агиткта се подкрепя по различен начин!Някой пеят по цял мач някой не!

Нещо ти си в грешка мой човек,по-голяма агитка незначи най-добрата и изобретателната ! А що се отнася до тва ,че левскарите не харесвали Батков от 4 мач и не са направили бойкот тва е супер глупаво да го споменаваш щото 4 мача и 10 години Христолов немогат да бъдат сравнявани по никъв начин. През 10 години на управление на селския ние се опитвахме не един или два пъти да подкрепяме отборът си и ако вие грандоманите от софия смятате факта ,че се събирате малко повече хора от нас( което си е съмнително ,ама много съминтелно) и фактът ,че имате репертоар от 2,3 песни (и те откраднати от нас или друг отбор) за изобретателни ,тогава мога да ти кажа само :"Пич ,ти си отвратително сляп!"
Никога ама никога не сте въвели нещо колоритно в БГ футболни среди ...
А, да . Само да трошите седалки за тва ви бива доста ...Колоритни ми приятелю!

Върни се в “Футбол - България”