ЦСКА, Ботев и Локо ПД -с неплатени данъци

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gacobacov2
Контакти:

Re: ЦСКА, Ботев и Локо ПД -с неплатени данъци

Мнениеот gacobacov2 » 22 сеп 2009 15:57

PFC Litex написа:
gacobacov2 написа:Това да ама датата е 16.09. Когато вече са ги хванали и бяха обявли резултата от ревизията. Мояите данни за задълженията им са около 2,5 пъти повече - 10 млн. Но нека бъдещето покаже. Темата е за друго - справедливо ли е клуб имащ огромни задължения да купува футболисти вместо да си плати задълженията? И какво са виновни честни отбори като Левски, Литекс, Локо СФ и Славия че си плащат данъците? Че то по-добре да не ги плащаш и да пазаруваш футболисти щом е ненаказано.

От дълг до дълг има разлика от земята до небето. :!:
Къде са обявени официално, кои отбори са длъжници на НАП?

Съгласен съм. Ако не са тези отбори (скоро ще се обяви) ще се извиня тук публично. За ЦСКА обаче е 100%, моя информация, ще си говорим тази седмица като излезе
PFC Levski - SS Lazio - 1.10.2009

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 сеп 2009 15:58

Отборите на ЦСКА, Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) са с неплатени данъци пред Националната агенция за приходите (НАП), твърди Канал 3. Миналата седмица от агенцията оповестиха, че един клуб от "А" група дължи около 2,2 млн. лв. данъци и осигурителни вноски. За ЦСКА се знае, че имат натрупани дългове оставени от предишния президент Александър Томов, които обаче са разсрочени.

От НАП обявиха, че ще дадат пресконференция през тази седмица, на която ще оповестят официалните резултати от направената проверка.

Къде пиши, че ЦСКА са УКРИЛИ данъци?
Изображение

Bear Grylls
Контакти:

Мнениеот Bear Grylls » 22 сеп 2009 16:02

Този спор е безсмислен. Авторът на темата да си гледа отбора - мисля, че имат достатъчно теми за обсъждане! Прост човек и силен вятър - нищо не може да ги спре !

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 22 сеп 2009 16:03

вън версиите от БГ футбола.незнам докога ще ги търпим,или си плащаш като всички или играеш на село.

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Re: ЦСКА, Ботев и ВЕЛБЪЖД КЮСТЕНДИЛ -с неплатени данъци

Мнениеот Yobs1912 » 22 сеп 2009 16:03

Айде СЕЛСКИ - АРЕСТ !!

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Ц*КА, БОТЯФ и Локо ПД -с неплатени данъци

Мнениеот emarkon » 22 сеп 2009 16:06

gacobacov2 написа:
carefree написа:Абе Левскари... кво ви ебе за чорбата и маините... айде да си гледаме нашия дрор... от да гледаме в на другите кошниците я докарахме до края на Левски като идеал.... станахме за резил пред цял свят!

Не спазването на правилата в една държава е форма на липса на fareplay. Вместо да си платят данъците турките пазаруват играчи (познато нали) и получават нерегламентирано предимство. А ние честните отбори, спазващи и плащащи всичко защо да страдаме? По-лесно е да спрестиш 2 млн от данъци и да си купиш 5 футболиста нали? Само да не ми реват пролетта пак като останат без лиценз или се наложи да продадат всичките "звезди"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

bobsan9
Контакти:

Мнениеот bobsan9 » 22 сеп 2009 16:21

gacobacov ти си малко идиотче :) :) има разлика между неплатен и укрит данък ;) по добре ми кажи в левски върху какви заплати плащат осигуровки? ;) ;) доколкото знам 700lv ;) айде да видим кой укрива данъци :)

Потребителски аватар
rembrant
Контакти:

Мнениеот rembrant » 22 сеп 2009 16:41

да кажат кои е укрил данъци???????????? кои дължи знаем
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 22 сеп 2009 17:13

Абе вие сериозно изтрещяхте!Готови сте майките си да изпратите на пиацата и да сварите децата си само и само да затриете ЦСКА!Жалки сте сини комплексари!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

king1979
Контакти:

Мнениеот king1979 » 22 сеп 2009 17:35

Аз съм от Литекс,мога да ви уверя,че клуба който укрива данъци е Левски.То е прозрачно,просто вече протежетата прикриващи това намаляха.Всички големи ревизии,които направи Б.Б. стресна някои хора,а той е левскар затова се мълчи за името на отбора с условието данъците да се платят-затова се хвърлят като упарени за трансвери-зимата ще продадат 3 играча,знам от сигурен източник.

Върни се в “Футбол - България”