Carpy написа:nikola79 написа:Carpy написа:Тия ли бяха дето биха 20-0 в последния кръг и после БФС ги накара да преиграят мача (вместо да ги изхвърлят като мръсни въшки от професионалния футбол). И като преиграха мача и биха 14-0 или нещо такова. Точно колкото им трябваше.
Ако са тия - не съжалявам изобщо.
Като не си запознат не пускай пост,първия мач беше 18-1,а втория 15-0.Момко бях на 2 -та мача те ония,са бяха предали още в съблекалнята ,не казвам че мача не е купен,но няма отбор да не е купувал мачове,всички са нарочили Спартак-като най-подкупния! Другите що не казвате нищо за тях,а.Или те всички честно играят.А дано!
Момко може да викаш на комшийското дете. Аз съм може би на годините на баща ти.
А сега по темата - кажи ми други подобни резултати в професионалния футбол у нас през последните 20 години. Всички знаем колко слаби отбори е имало и как са излизали със свалени гащи. Просто ми кажи 1 случай на подобен резултат и може би ще се сългася с теб. Ишков беше и може би си остава най-големият уреждач на мачове у нас. То и заради това ви излезе това име и другите фенове ви недолюбват. Продажен отбор, чиято смърт няма да натъжи никого освен едната шепа варненски фенове.
извинявам се ако съм те обидил,но тогава на Спартак им трябваше голова разлика да минат Видима-Раковски.Мисля че тогава биха 8-0 или нещо подобно но пак не им стигна головата и играха бараж.Стига ли ти?Няма да говоря за други мачове,казвам фрапиращото само!