СПАРТАК" почина!!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Re: СПАРТАК" почина!!!!

Мнениеот nikola79 » 15 сеп 2009 17:56

Carpy написа:
nikola79 написа:
Carpy написа:Тия ли бяха дето биха 20-0 в последния кръг и после БФС ги накара да преиграят мача (вместо да ги изхвърлят като мръсни въшки от професионалния футбол). И като преиграха мача и биха 14-0 или нещо такова. Точно колкото им трябваше.

Ако са тия - не съжалявам изобщо.

Като не си запознат не пускай пост,първия мач беше 18-1,а втория 15-0.Момко бях на 2 -та мача те ония,са бяха предали още в съблекалнята ,не казвам че мача не е купен,но няма отбор да не е купувал мачове,всички са нарочили Спартак-като най-подкупния! Другите що не казвате нищо за тях,а.Или те всички честно играят.А дано!

Момко може да викаш на комшийското дете. Аз съм може би на годините на баща ти.

А сега по темата - кажи ми други подобни резултати в професионалния футбол у нас през последните 20 години. Всички знаем колко слаби отбори е имало и как са излизали със свалени гащи. Просто ми кажи 1 случай на подобен резултат и може би ще се сългася с теб. Ишков беше и може би си остава най-големият уреждач на мачове у нас. То и заради това ви излезе това име и другите фенове ви недолюбват. Продажен отбор, чиято смърт няма да натъжи никого освен едната шепа варненски фенове.

извинявам се ако съм те обидил,но тогава на Спартак им трябваше голова разлика да минат Видима-Раковски.Мисля че тогава биха 8-0 или нещо подобно но пак не им стигна головата и играха бараж.Стига ли ти?Няма да говоря за други мачове,казвам фрапиращото само!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 15 сеп 2009 18:03

Извиняам се , но НЕ съжалявам за отбор като Спартак / въпреки името му / , просто не играеха истински във всеки мач / като Берое например / . Баш на нивото на Македонска Слава и Вихрен са... / изключваме дербито на Варна , където играеха/ :)

айде със здраве :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 сеп 2009 18:05

Не се интересувам много от Спартак Варна и от това дали са уреждали мачове,но е жалко,че другият отбор във Варна си отива ! Едно дерби по-малко,а за развитието на футбола ни именно градските дербита са най-важни ! Жалко,но така е в България !
Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 сеп 2009 18:17

Jalko za Spartak :|

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 сеп 2009 18:18

nikola79 написа:Весо като не купувате мачове се вижда колко сте велики!

Ха-ха-ха!Продадохте мача с морето ли?5-0?Или шубите нещо?Ние като сме слаби,си го признаваме и търсим отговорност от треньора и играчите.И не се радваме на уредени мачове.Справка-като ви дадохме мача на коритото и изгонихме Кралев.Така че каквото и да ми кажеш,не можеш да ме засегнеш,защото всичко казано от такива като теб е плод на злоба,а не основаващо се на факти.Факт,като твоето участие във форума на Черно море.Може да си неосъзнат фен на морето.Знае ли човек.Четох оправданието ти,че нямало форум на Спартак и затова си пишел при нас.По тази логика,като няма да има отбор Спартак,ставаш по презумпция моряк. :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 15 сеп 2009 18:31

Veso1913 написа:

Ха-ха-ха!Продадохте мача с морето ли?5-0?Или шубите нещо?Ние като сме слаби,си го признаваме и търсим отговорност от треньора и играчите.И не се радваме на уредени мачове.Справка-като ви дадохме мача на коритото и изгонихме Кралев.Така че каквото и да ми кажеш,не можеш да ме засегнеш,защото всичко казано от такива като теб е плод на злоба,а не основаващо се на факти.Факт,като твоето участие във форума на Черно море.Може да си неосъзнат фен на морето.Знае ли човек.Четох оправданието ти,че нямало форум на Спартак и затова си пишел при нас.По тази логика,като няма да има отбор Спартак,ставаш по презумпция моряк. :mrgreen:

Няма как да стане тоя фокус аз моряк!Аз мога ти говоря факти до утре сутринта,но такива фенове като теб нищо не си признават,защото по-злобни фенове от вас няма.Просто за мен сте един отбор(лично мнение),някак си изкуствен,без идеи на терена,изобщо грозен футбол играете като цяло-може и през мойте сини очи да ми се струва, знам ли!Малко ли купувахте и вие мачове,само не ми казвай че сте най-честните ,че тогава ще ти се смеят всички.Радвай се на отбора си,той съществува едва от 5 години,по мое усмотрение естествено,и ако не си разбрал мен ме интересува Варна преди всичко.Това което ти наричаш оправдание ,аз го наричам любов към Спартак :).Айде жив и здрав,и се радвай докато е време :)
САМО СПАРТАК ВАРНА

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 15 сеп 2009 18:33

ЕМИЛ написа:Не не сме участвали.Защото ако сме участвали щеше да ни застигне Спартаклийската съдба вероятно :roll: :roll:

абе ти или си на 13,или ти е късичка паметта :x я се поинтересувай Насето Сираков какво си призна на всеослушание един път . знаеш ли как едно време Берое станаха шампиони ! ?
не продавали мачовек .......рогата работа

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 15 сеп 2009 18:51

кой каквото да казва Спартак е име и Варна е достатъчно богат град да осигури 2 отбора в А или Б група, а и друго си е да има дерби и ми писна от Своге Мездра и Сандански и подобни

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 сеп 2009 18:56

nikola79 написа:
Veso1913 написа:

Няма как да стане тоя фокус аз моряк!Аз мога ти говоря факти до утре сутринта,но такива фенове като теб нищо не си признават,защото по-злобни фенове от вас няма.Просто за мен сте един отбор(лично мнение),някак си изкуствен,без идеи на терена,изобщо грозен футбол играете като цяло-може и през мойте сини очи да ми се струва, знам ли!Малко ли купувахте и вие мачове,само не ми казвай че сте най-честните ,че тогава ще ти се смеят всички.Радвай се на отбора си,той съществува едва от 5 години,по мое усмотрение естествено,и ако не си разбрал мен ме интересува Варна преди всичко.Това което ти наричаш оправдание ,аз го наричам любов към Спартак :).Айде жив и здрав,и се радвай докато е време :)

Не казвам че не сме уреждали мачове.Как иначе щяхме да ви спасим задниците от изпадане?И не сме купували мачове,в смисъла който влагаш.По простата причина,че нямахме пари за тази цел. ;) Уредиха ни доста мачове да не изпаднем,но без пари.Само с влияние.Лека му пръст на този който ни спаси тогава.А относно оправданието...Не виждам как изразяваш лщбовта си къ Спартак,пишейки в нашия форум и гледайки нашите мачове.На тебе също пож елавам здраве и късмет.Не мразя никой човек персонално.Мразя фенските изблици и мразя Спартак.Сигурен съм че и ти не обичаш Черно море.Даже мразиш моя отбор повече,отколкото наз твоя.Достатъчно е да ти погледна ника.Така че,моля без фалшиви пожелания за успех и оправия в случая на Спартак.Не ви го желая от все сърце,както и вие искахте примерно ПСВ да ни набутат поне 10 гола.Или греша?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 сеп 2009 18:57

А относно липсата на дербита,ще го преживеем някак си. ;)

Върни се в “Футбол - България”