Берба игра добре снощи, факт е!
Но Домо отново се включи прекрасно, трябва да получава повече шанс!
Валери Домовчийски
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Бижутера
- Контакти:
Re: Валери Домовчийски
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
POPCORN написа:Не бе разберете ги са Левски!Те винаги ще плюят Митко!Ако беше играл в Левски щях да му лижат г*за!Ама сега е дупката на България!А Домо е най-уникалният футболист в историята на българският футбол!То оставаше и това полужение да не го вкара където топката му беше поднесена на тепсия и незнам ...А тоя батман ли къв е където ми говори , че Рангелов е много добър да ми каже какво направи вчера в мача освен да тича като муха без глава?
Че защо ми е да е играл в Левски, той ни изкара 1 титла само като играеше в ЦСКА , защо ми е да го мразя като ни е помогнал?Вие от друга страна стига сте си преписвали заслугите, след като най-нагло го изгонихте, колкото до мача вчера, моето мнение е че :
Бербатов игра добре второ полувереме, Рангелов тича много и свърши черна работа, но с нищо не се запомни, Домо вкара гол , но това не значи че трябва да е титуляр, първо да се поналожи за клубния си отбор, пък след това да играе в националния нон-стоп, но пък го препоръчваам на 100% пред Божинов ,който за мен е една бита карта и от както се махна от Лече е или контузен или не е във форма , вече е на 23 , не е толкова млад , бих предпочел да дам шанс на Домо пред това на Валери, за който смятам че просто няма на къде да върви повече..
САМО ЛЕВСКИ!
- Levski 1914
- Контакти:
И аз съм "за" Домовчийски да получава повече шанс за изява...на мястото на Рангелов обаче. Вчерашния мач се видя, че Бербатов игра на много високо ниво. Освен, че вкара гол, останалите 3 бяха след негови асистенции!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

metodito написа:От едно положение - един гол. Който иска това да разправя. Единият гол на Божинов за националния (в официални мачове) не трябва да го прави тиуляр. Рангелов не показа защо е титуляр, а и с оглед възрастта на Домо, аз съм "за" той да е в националния отбор. Първо обаче да се докаже. Нищо, че има играчи, които без явна причина са титуляри (Янков, Котев, "Коловати"). Защо не викат Ил. Мицански, поне да го изпробват. Сигурно никой не е питал Л. Танев за него. Блестящ Бербатов, блестящ Иванков!
С такива мнения някои избиват рибата просто.
За конкретният Илиян Мицански.Първо в националният отбор всички са по-добри от него - това е ясно.Второ в А група има около 30-40 нападателя, които са по-добри от него.Човекът е голмайстор на втора полска дивизия!!!Класа - за какво говорим.Това е все едно да се викне примерно нападателя на Монтана Венцислав Иванов, който миналата година вкара към 20 гола за 26 мача.Но като се замисля, конкретно Иванов е дори по-добър вариант от Мицански.

- djikitaeca
- Контакти:
Браво Валери!!Ако почнат да го пускат по-често и в Херта ще се наложи и там според мен!
- Бижутера
- Контакти:
djikitaeca написа:Браво Валери!!Ако почнат да го пускат по-често и в Херта ще се наложи и там според мен!
Сега му е шанса там, половината нападатели в тима им са контузени

1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Така, тук се разгоря лек спор Бербатов vs. Домо
Вчера Бербатов беше лидера на отбора и игра много добре през 2-то полувреме, ФАКТ
Но вместо да се сравняват 2-та, на мен едно друго нещо ми направи впечатление, макар и за малкото време, което играха заедно- получи се доста добър синхрон и разбирателство м/у тях
Докато беше на терена Рангелов, нищо не можаха да направят 2-та с Бербатов
И Домо и Бербатов са технични футболисти и се разбират добре, поне според мен и мисля че ще е хубаво да се пробват като титулярна 2-ка нападатели
Мисля че ще заформят страхотен тандем 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- metodito
- Контакти:
spotty написа:metodito написа:С такива мнения някои избиват рибата просто.
За конкретният Илиян Мицански.Първо в националният отбор всички са по-добри от него - това е ясно.Второ в А група има около 30-40 нападателя, които са по-добри от него.Човекът е голмайстор на втора полска дивизия!!!Класа - за какво говорим.Това е все едно да се викне примерно нападателя на Монтана Венцислав Иванов, който миналата година вкара към 20 гола за 26 мача.Но като се замисля, конкретно Иванов е дори по-добър вариант от Мицански.А и вижте отбора на Мицански като влезна в първа дивизия какво прави - просто класа три мача подред им вкарват по 4 гола.Май наистина това е нападателя на националният отбор
![]()
![]()
Друго е да викаш играчи, които не играят в отборите си, или такива, които ритат на майната си (Стоянов), които треньора я ги е гледал я не по някой сателит. Мицански го дадох като пример, ма като си решил да се хващаш за това... В нормалните отбори, като италианския например викат футболисти, заради формата им, а не заради клубната им принадлежност, за разлика от нас - цска, "Левски" и тея от чужбина, които ги пишат по вестниците (понякога не и спортни вестници).
По-добре Рангелов да играе с Бербатов, защото е агресивен, винаги играе с хъс, търси топката на скорост и така се получава комбинация от двама разнотипни нападателя. Божинов също е такъв играч, който може да се допълва с Бербо, но вероятно не е в добра форма.
metodito написа:Друго е да викаш играчи, които не играят в отборите си, или такива, които ритат на майната си (Стоянов), които треньора я ги е гледал я не по някой сателит. Мицански го дадох като пример, ма като си решил да се хващаш за това... В нормалните отбори, като италианския например викат футболисти, заради формата им, а не заради клубната им принадлежност, за разлика от нас - цска, "Левски" и тея от чужбина, които ги пишат по вестниците (понякога не и спортни вестници).
Много погрешно сравнение, защото в Италия имат по-голям избор на класни играчи. Ние имаме няколко такива, а за останалите треньора си решава как точно да съчетае опитните с перспективните млади футболисти.
Върни се в “Футбол - България”