Титан! Честни сини очи!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Re: Титан! Честни сини очи!

Мнениеот Боримечката » 03 сеп 2009 14:45

wiseman написа:Не съм целял да засегна нито една лесно ранима душица! Просто сега е момента да се замислят някои,как да реагират след 7-8 месеца на неизбежното! Защото: Нека допуснем чисто хипотетично ама мнооого хипотетично,че: По някаква случайност или съдийска несправедливост или по заповед на мустака или Цру! Цска не успее да вземе тази година Лига Европа а догодина ШЛ! Тогава какво става? Ами няма галактически продажби,няма астрономически приходи! И тогава? Лече,Галчо,Малчо и Ала-Бала ще си чакат мангизите ли? Не те са ги взели,само че ние и хазната не знаем! :lol: Е не,че възможен такъв провал за хипер Евробоеца! ;) И ако някой пак не разбира нещо,не съм виновен аз! Заклевам се! ;)

Братле,разбирам напанът ти за заяждане,ама ти се оливаш.К'ви лиги Европи.к'ви шампионски лиги,че чак и купи :o Това,че Д.Борисов го е казал в изблик на еуфория,не значи,че ще стане.Та кой не го иска-бъди сигурен,че и на него му е ясно,че няма да стане тая работа!
Сега едно въпросче към теб:
Кога Батков ще ви плати за нервите,които стопихте вие(и не само),при грандиозните провали сътворени под негово ръководство?
Мерси!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 сеп 2009 14:46

zlatan написа:Айде обяснете ми само как като се подаряват футболистите-Данчо Митко Събев и Галчев си намалят данъците.Аз доколкото разбирам е точно обратното -колкото по-скъпо е продаден, толкова по-голям разход имам дадената фирма, т.е. по-малки данъци,или не съм прав?

ТИ ОБАЧЕ май нарочно го правиш,когато има сделка има комисионни има ДАНЪЦИ втая държава които се плаща процент при дадена сделка,има мениджъри които си искат процентите е как да си ги вземат като няма сделка.цска затова обявиха зимата че не искат никакви мениджъри,затова изгонихте дори данчев.

Пич не разбирам грам от икономика(уча медицина)-че затова както видя-моето беше въпрос не становище!!!
Да може и да е така-не споря!
Това което знам е че при по-малка печалба се плащат и по-малки данъци!
Последна промяна от cska_90 на 03 сеп 2009 14:46, променено общо 1 път.
Изображение

wiseman

Мнениеот wiseman » 03 сеп 2009 14:46

Цска 90: Кой ти пише че са ги подарявали? Просто хората и хазната не знаят кой колко е дал и кой колко е взел! А като няма официално обявена сума за какво намаляне на данъци говорим! Къде по света си видяк необявен трансфер симпатяго? И не се сърди,няма за какво ;) Просто подготвяйте речите и търсете виновниците като лъснете пак ! Е може и пак да сме виновни всички ние! ;)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 03 сеп 2009 14:47

Цска 90: Кое е по-голямо, 20% от 1млн или 20% от 5 млн?

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 03 сеп 2009 14:49

cska_90 написа:Айде обяснете ми само как като се подаряват футболистите-Данчо Митко Събев и Галчев си намалят данъците.Аз доколкото разбирам е точно обратното -колкото по-скъпо е продаден, толкова по-голям разход имам дадената фирма, т.е. по-малки данъци,или не съм прав?

Верно си доста далеч от икономиката - когато закупуваш актив това не ти е разход, който коригира финансовия резултат. Освен това при занижена стойност на сделката дължимото ДДС е значително по малко.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 03 сеп 2009 14:51

wiseman написа:Цска 90: Кой ти пише че са ги подарявали? Просто хората и хазната не знаят кой колко е дал и кой колко е взел! А като няма официално обявена сума за какво намаляне на данъци говорим! Къде по света си видяк необявен трансфер симпатяго? И не се сърди,няма за какво ;) Просто подготвяйте речите и търсете виновниците като лъснете пак ! Е може и пак да сме виновни всички ние! ;)

Мисля,че мислите трябва да ти са насочени съвсем към друг отбор.Защото за него много повече въпроси и разсъждения можеш да вложиш ;)

wiseman

Мнениеот wiseman » 03 сеп 2009 14:52

боримечката: Отваряй тема за нервите на Левскарите и ще пишем там! А за моите ще ти отговоря сега: На сутринта след успеха ви срещу Динамо,погледнах на паркинга,колата ми си беше там,апартамента си беше на мое име,мангизите си ми бяха в джоба а гаджето си спеше в леглото до мен/което показва,че не е имала повод да избяга/ Същата инвентаризация я правих и като бяхме на четвъртфинал за Уефа,като играхме в ШЛ и като ви взехме 2-3 титли под носа! ;) Е от какво да ми дреме :?: Ето ти отговора ми! ;) Да си жив и здрав!

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 03 сеп 2009 14:53

Заглавието да се чете така:"Как така тези мръсни чорбари могат да вземат всичко което поискат,а ние отбора на народа,на всички българи и т.н. неможем да вземе никой"
За по-кратко гроздето май е кисело.Но дали щеше да има такива въпроси и тревоги от феновете на един отбор ако тези играчи бяха дошли при тях по този начин :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А wiseman само да го питам нещо ти данъчен ли си или знаеш кой какво е обявил в данъчното.Откъде реши че там няма нищо обявено за тези трансфери ??? А кой обявява за колко е взел даден играч по света ,като изключим най-големите сделки.Всичко си минава мирно и кротко,ама тук нееееееее щом ЦСКА е взел някой да излиза президента по К1 или ринг и да дава точен отчет на цифрите.може ама някой друг път .

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 03 сеп 2009 14:54

wiseman написа:боримечката: Отваряй тема за нервите на Левскарите и ще пишем там! А за моите ще ти отговоря сега: На сутринта след успеха ви срещу Динамо,погледнах на паркинга,колата ми си беше там,апартамента си беше на мое име,мангизите си ми бяха в джоба а гаджето си спеше в леглото до мен/което показва,че не е имала повод да избяга/ Същата инвентаризация я правих и като бяхме на четвъртфинал за Уефа,като играхме в ШЛ и като ви взехме 2-3 титли под носа! ;) Е от какво да ми дреме :?: Ето ти отговора ми! ;) Да си жив и здрав!

Това директно обезсмисля темата,която си пуснал! 8-)
Със здраве!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 03 сеп 2009 14:55

boys85 написа:Цска 90: Кое е по-голямо, 20% от 1млн или 20% от 5 млн?

Е за кой трябваше да плащаме 5 млн-според тебе?
Изображение

Върни се в “Футбол - България”