T.Henry14 написа:Тая тема 1000 пъти е пусна , не ти ли писна ???
Хиляда пъти я изтриха също

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
T.Henry14 написа:Тая тема 1000 пъти е пусна , не ти ли писна ???
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:T.Henry14 написа:Тая тема 1000 пъти е пусна , не ти ли писна ???
Хиляда пъти я изтриха също.Между другото темата е и за такива като теб:ти уж си от локото ,но неясно как си я видял във форума на Левски.Да не говорим,че фен на твоя отбор,който да не се интересува от Ботев аз не съм видял
.
yasen_ov4arov написа:Смисълът на темата е друг:Левски и ЦСКА в сегашния си вид са вредни за футбола!Хората трябва да разберат,че първенство ,съставено само от два божествени отбора и някакви раи там за пълнеж е деградантно.Доказателства?Погледнете първенствата на Гърция,Турция,Румъния та дори и Кипър.Отбори от тези първенства бяха само равностойни или дори с класи под нашите ,а сега ситуацията е обратната.Хората от провинцията трябва да подкрепят само и единтвено родните им и унищожени от левскаро-цесекарското БФС славни клубове като:Етър,Берое,Спартак Плевен,Дунав Русе,Добруджа,Спартак Пловдив...
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:Имало едно време една приказната гора .Най-популярната игра там била футболът.Нещеш ли в гората се появили бракониери въоръжени с матрьошки и водка и свалили цар лъв от власт.Дошла новата власт и гората се управлявала от мишките,които за да засилят пропагандата създали отборът на грухтящите.Идеята била ясна-новосъздаденият отбор на петолъчката да враждува с любимия отбор на цар лъв-мучащите и биейки го по титли да покаже колко по-добри са мишките.И така двата горски гранда трупали титли,докато другите отбори съзнателно били потъпквани.Свраките разгласявали как само грухтящите и мучащите са единствените отбори в България ,но мишките гледали все пак да запазят другите съществуващи отбори-канарчета,смърфове,акули и всяква друга сган ,за да има някакъв напън от страна на грух-грух и му-му и те да ни представят достойно срещу ритнитопковците от съседните горички.След време обаче мишките преяли от всичките облаги на горичката и се отдали на заслужена почивка ,оставяйти нещата с футбола на самотек.И всичко тръгнало надолу:тъй като горските обитатели не ходели на мачовете на по-малките отбори,защото свраките ги убедили,че има два отбора в гората тези отбори западнали.От там западнали и грух-грух и му-му,но идеята,че на всяка цена те трябва да са шампиони си останала и родила друга-да се вкарат отбори с едно дръвче фенове ,за да се подсигури ,че няма да станат изненадии някой от другите отбори да им вземе блажената титла.Така постепено любимците на горичката започнали да правят все по-разочароващи резултати.Отборите от рязаната,узо и мамалига горички се оказали по-добри от тези на приказната горичка.И въпреки че свраките продължавали да повтарят как "приказката продължава" при всеки случаен успех грух-грух и му-му продължавали да губят позиции във футбола.
Тук приказката свършва и започва бъдещето-феновете на грухтящите и мучащите постепенно разбрали,че титлата на гората им няма стойност и отборите им са безкрайно слаби.Така те си купили телевизори и започнали да гледат мачове на далечни царства и футболът в приказната гора изчезнал.
fr3ak_boy написа:И като цяло проблема не е само в Левски и ЦСКА, а в БФС, Батков и прочие личности, които използват футбол за бизнес, а не за да се развива играта на отбора, а техните банкови сметки.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта