Диема и шампионската лига
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Диема и шампионската лига
В момента гледам Спортинг - Фиорентина по Диема и картината е чудесна!! Да не би проблема да е "в нашия телевизор"?! 
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Converse написа:Печелившата комбинация се състои в 3 букви-БТВ, а и с каквото и да се залъгвате, никоя телевизия няма да постигне, нито качеството, нито студиото, нито пък коментара на БТВ.Диема, мога спокойно да кажа, че не стават за излъчване на Шампионска Лига, някак не им се връзва.
Не ми говори за тия.Омръзна ми да слушам пристрастния Смукачев как се дере като прасе когато играе Ливърпул и как всичко друго освен божествения англииски футбол е плява.Слушам Борето Касабов и ми е гот.
INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
cskar4encata написа:Ами тея от Про.бг същата работа ,Боза OMG
Пич, не се заяждам. Обаче "OMG", което на английски е съкращение от Oh My God! , в Щатите се използва в смс-ите между момичета! На възраст между 5 и 15 години!
Не ти отива да го ползваш. Ама си е твоя работа.
Тоя по Диема, сигурно са го търсили под дърво и камък.
Сега като си пуснах Диема, гледам наистина, като за разстрел се наредили, а иначе студиото се опитва да имитира това на БТВ, но не се получава.
[center]
[/center]
[/center]Re: Диема и шампионската лига
друго си беше студиото при краси минев

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !

- Делибаш
- Контакти:
Аз пък съм на "подслушване"!... "Скай спорт" дават обзорно всички мачове: http://www.rojadirecta.com//през SopCast/ 
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
aloha^guy написа:друго си беше студиото при краси минев![]()
Разбира се!А и картината....Дано след 3 години си припомним добрите стари времена...
[center]
[/center]
Converse написа:aloha^guy написа:друго си беше студиото при краси минев![]()
Разбира се!А и картината....Дано след 3 години си припомним добрите стари времена...
Ами тука някои казват ,че картината е перфектна при тях, при мене е гадна ,на "снежинки "
Наистина ми липсва кристалната картина по БТВ , Краси Минев , Смукачев , Васил Делов....
Принципно не съм консерватор,но все пак... ми липсва
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !

САМО ЦСКА !

aloha^guy написа:Converse написа:aloha^guy написа:друго си беше студиото при краси минев![]()
Ами тука някои казват ,че картината е перфектна при тях, при мене е гадна ,на "снежинки "
Наистина ми липсва кристалната картина по БТВ , Краси Минев , Смукачев , Васил Делов....
Принципно не съм консерватор,но все пак... ми липсва
Сокача няма да ти липсва, гледам има няколко интрота в ПроБГ, но Делов и Минев-поклон!Абсолютно!
[center]
[/center]
Смукачев го взеха в РИНФ/Про.БГ заради "ценния" му опит от ШЛ, така поне казаха, но такъв изрод като Смукачев никога няма да ми липсва.В кръчмата и еврофутбола отсреща има хора които повече стават за коментатори и разбират от футбол.А за Диемите, дайте им шанс просто и за тях е ново, ще станат по-добри с времето, да не би 1-вата година когато почнаха да предават Премиершип да беше като сега, така че с времето ще се оправят.И впрочем студиото на Диемата за ШЛ няма нищо общо с това на бТВ, просто на Диемата студиото е 300 пъти по-добро от 2-та картона, столовете и масичката в бТВ, никаква база за сравнение.
Върни се в “Футбол - България”