POPCORN написа:Martines написа:Важни са тези неща естествено.Но аз съм си от Левски и примерно цска ги пляскат с 3:0 аз ще се изкефя,ако пък цска бият примерно динамо 3:0 пак ще се изкефя.Никога няма да викам за цска имат си футболисти да си играят да си бият или падат и тва е,а аз дали ще ги подкрепям няма никакво значение.Моля Ви престанете и с това лицемерие в форума....."аз съм цскар ама успех на Левски;аз съм левскар ама успех на цска,трябва да се подкрепяме и ала бала"....абев Вие наред ли сте,какво си мислите,че тука във форума като се подкрепяме и вкъщи пред телевизорите това с нещо ще помогне ли на даден отбор![]()
Всеки тука подкрепя,ама единият от двата отбора като се издъни и тогава ще Ви лъсне лицемерието,което вече наистина ме дразни.Който може да бие да бие,който не може да пада и другите ще му се подиграват и тва е,затова сме фенове на различни отбори,а за коефициента на страната и клубния такъв:КОЙ КАК СЕ УРЕДИ!!!
така е!много правилно казано.
Добре аз не съм лицеменерен що сички отиват под общ знаменател/НЕ смятам , че ги казвам тия неща понеже сам лицемерен и някъде надълбоко всебеси се надявам ЦСКА да падне.Аз също стоях със сумати цскари из страната и слушах Ники Александров от Анфиилд по ГОНГ и се радвах , че биха Ливърпул.Тоест не ми се искаше да паднат с 5-0 и да им се смея после.Гледам обектино.Аз лично сам на принципа , че ЦСКА трупа точки и за ЛЕвски и обратното.То и да нещем да е така , е така.Просто тия точки дето ЛЕвски ги зима сега ( дай боже и още ) ще помогнат на Ловеч или на ЦСКА или може пак на нас след 2 сезона ако завършим на второ място.Тогава втория директно ще влезе в групите... НЕщо такова се получава.Затова успех на сички , ще ми се ако ЦСКА отпада поне да е с два равни мача..