КОЕФИЦИЕНТИТЕ НА ОТБОРИТЕ НИ В ЕВРОПА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: КОЕФИЦИЕНТИТЕ НА ОТБОРИТЕ НИ В ЕВРОПА

Мнениеот mormona » 16 авг 2009 12:51

POPCORN написа:
Martines написа:Важни са тези неща естествено.Но аз съм си от Левски и примерно цска ги пляскат с 3:0 аз ще се изкефя,ако пък цска бият примерно динамо 3:0 пак ще се изкефя.Никога няма да викам за цска имат си футболисти да си играят да си бият или падат и тва е,а аз дали ще ги подкрепям няма никакво значение.Моля Ви престанете и с това лицемерие в форума....."аз съм цскар ама успех на Левски;аз съм левскар ама успех на цска,трябва да се подкрепяме и ала бала"....абев Вие наред ли сте,какво си мислите,че тука във форума като се подкрепяме и вкъщи пред телевизорите това с нещо ще помогне ли на даден отбор :?: :!: Всеки тука подкрепя,ама единият от двата отбора като се издъни и тогава ще Ви лъсне лицемерието,което вече наистина ме дразни.Който може да бие да бие,който не може да пада и другите ще му се подиграват и тва е,затова сме фенове на различни отбори,а за коефициента на страната и клубния такъв:КОЙ КАК СЕ УРЕДИ!!! ;)

така е!много правилно казано.

Добре аз не съм лицеменерен що сички отиват под общ знаменател/НЕ смятам , че ги казвам тия неща понеже сам лицемерен и някъде надълбоко всебеси се надявам ЦСКА да падне.Аз също стоях със сумати цскари из страната и слушах Ники Александров от Анфиилд по ГОНГ и се радвах , че биха Ливърпул.Тоест не ми се искаше да паднат с 5-0 и да им се смея после.Гледам обектино.Аз лично сам на принципа , че ЦСКА трупа точки и за ЛЕвски и обратното.То и да нещем да е така , е така.Просто тия точки дето ЛЕвски ги зима сега ( дай боже и още ) ще помогнат на Ловеч или на ЦСКА или може пак на нас след 2 сезона ако завършим на второ място.Тогава втория директно ще влезе в групите... НЕщо такова се получава.Затова успех на сички , ще ми се ако ЦСКА отпада поне да е с два равни мача..
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЦCKА
Контакти:

Мнениеот ЦCKА » 16 авг 2009 13:06

И какво излиза?
Ако мислим за коефициентите на БГ отборите,е по-добре и трите отбора да сме в ЛЕ. Щото Левски щели да запишат 6 загуби,т.е. 4 точки(за влизането) от ШЛ,а ако отпаднат от Хунгарите,2 точки за влизане +няколко още.
Ми,добре! Ще викаме за Дебрецен!!! :)

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 16 авг 2009 13:12

Победа в групите ти дава директно 2 точки + 0.2*2/4 (защото 0.2* 2-те точки / 4 отбора в европа имаме) или става = 2.1 точки за отбора, а за всички останали по 0.1,аналогично хикс ти носи 1.05точки.
Искам отново да ви кажа,че аз съм Левскар и не викам за Цска, нито пък се радвам на победите им, но за сметка на това няма да им преча. Точно както това което те правят когато носят точки за нас. Т.е. излизат играят си мач в Европа не бият заради нас, но в крайна сметка ни помагат.
А тези който много разбират нека видят Румънците,Израел и другите.
Стази тема исках просто да ви кажа,че е хубаво всеки да си гледа в кошницата и вместо да обижда и злобее за другите да се опита да помогне на своя тим да задмине конкурента си. Или иначе казано нека повече спорим с футболни аргументи. А когато всички сме си помогнали един на друг да се радваме,че всичко е било градивно.
ПС: Класирането в Лига Европа не носи 2 точки !!!!!!
Тези 2 точки се дават само в случай,че влезеш в групите и вътре спечелиш 1 хикс само то в крайна сметка взимаш 2 точки.
Т.е. ако не изкараш нищо или по малко от 2,ти дават 2 точки.Но ако изкараш вътре 2 хикса и 1 победа примерно си взимаш точките от тях,а 2 точки не взимаш.Това е просто минимум.
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 16 авг 2009 13:18

POPCORN написа:Братле не говори за Динамо ,защото и на вас да ви се падне и на вас ще ви скъса шортите!Радвайте се ,че последните години късмета е с вас и не ви се падат кой знае колко силни отбори в Европа!Така, че няма нужда от такива изводи, кой на кой къса шортите!

Късметът е едно, коефициента е друго. Вярно че ни се падат все възможно най-салбите отбори, но в урна с такива е трудно да ти се падне нещо по различно....
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 16 авг 2009 14:07

Естествено,че злобата и комплексарщината трябва значително да се ограничи,но това не ни пречи да се бъзикаме,защото просто си е тръпка ;)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 16 авг 2009 14:24

Мисля, че Левски имат доста сериозен стимул да влязат в ШЛ.Радостта ще е едно на ръка.Ще дойдат и доста пари.Към 7 милиона!Да не говорим, че за ВСЕКИ равен в ШЛ се дават по 400,000, а победата струва 800, 000 евро.Това са доста пари :)

clayton31
Контакти:

Мнениеот clayton31 » 16 авг 2009 15:09

UltraBlue написа:
POPCORN написа:Братле не говори за Динамо ,защото и на вас да ви се падне и на вас ще ви скъса шортите!Радвайте се ,че последните години късмета е с вас и не ви се падат кой знае колко силни отбори в Европа!Така, че няма нужда от такива изводи, кой на кой къса шортите!

Късметът е едно, коефициента е друго. Вярно че ни се падат все възможно най-салбите отбори, но в урна с такива е трудно да ти се падне нещо по различно....

Не е трудно, защото като поставени на нас ни се падаха - Тулуза, Торпедо (Москва), сега и Динамо (Москва). Не е нормално поне един път да не ни се падне отбор от ранга на БАТЕ, Кошице, Карабах и т.н...

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 16 авг 2009 15:14

Бъркаш много с парите. Миналия брой на сп. Само Левски ако си го чел имаше 2 страници за това кой колко е спечелил минала година. Бате Борисов са взели 6 800 000 Е. Като за влизане се взимаха 3 млн. + 2.4млн. за 6-те мача като ги изиграеш, а отделно са от реклами. А тази година парите ще са доста доста повече мин. 10 млн. каза Батков,че ще прибере Левски.
Аз изгарям от желание да влезем в ШЛ,но честно казано като знам че Батков ще гушне 10-те млн. и няма да даде 1 стотинка обратно и отделно коеф. ни от участие в ШЛ ще е значително по-малък.
Лично за себе си се надявам,че ако влезем Ратко ще приложи доста дребни хитрости и няма да сме капо в групите.
Въпреки,че при тази световна финансова криза отборите ще играят на живот и смърт за пари в лигата.
Но нека спрем с прогнозите и да мислим само как да напълним в сряда ГЕРЕНА и да си гледаме нашата задача като фенове, а останалото да оставим на момчетата! ! ! ! ! !
В С Р Я Д А 2 1 : 4 5 В С И Ч К И Н А Г Е Р Е Н А !!!!
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 16 авг 2009 15:47

Fichango написа:Да помислим какво е направил Левски за коефициента ни в Европа преди да се подкрепим. ЦСКА ако не падне в първия мач - изравянява рекорда за мачове без загуба в Европа

Изобщо не ме интересува кой колко мача поред не е губил! Аз съм от Левски, но се надявам всички български отбори да продължат в евротурнирите, без значение по какъв начин ще стане това.
Относсно коментарите за влизането в групите на ШЛ, че пак ще запишем 6 загуби, искам да кажа, че за да вземем точка или три, най-важното е да сме в групите. Ако не сме в тях няма как да стане, но за да стане трябва да се играят подобн мачове.
И пак за рекорда. Ако ЦСКА го изравни и надявам се подобри, после Левски ще има към какво да се стреми и евентуално някога да го подобри. ;)
И още веднъж искам да пожелая успех на ВСИЧКИ български отбори в евротурнирите!

wiseman

Мнениеот wiseman » 16 авг 2009 16:51

С риск мнозина да не се съгласят с мен,ще изкажа следното мнение: Когато влязохме в ШЛ с Мъри,той опита да се надиграва с Грандовете,така разбираше нещата,така ги приложи.Имаше повече спектакъл,но имаше и тежки загуби.Мисля че Радко е по-различен като треньор. По-практичен е. С малко шанс при жребия може и да не сме капо от всички домакинства. Естествено ако въобще влезем. А парите с всевъзможните бонуси наистина са около 10 милиона евро. Само от М-тел и други спонсори са около 500000 евро!

Върни се в “Футбол - България”