Три от Четири(3/4)
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Три от Четири(3/4)
Засега май само ние сме в най трудно положение, дано се обиграе отбора до 2 седмици. Манчев дали ще е готов до тогава 

Стига клубно разделение, време е за НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ 
- Pro-European
- Контакти:
gilento93 написа:абе литекс ще изтегли некой преодолим саперник и ще ги отстрани.нали са поставени.цска според мен имат големи шансове да влезат и те.а за левски е по добре да играе в лига европа.гледайте реално на нещата.имаме ли селекция която да се противопостави на отбори като реал,манчестър,интер,милан???отговора е не.затова е хубаво да направим пробив в лига европа да влезат 3 те ни тима и ако може да излезат също 3 или поне 2 в най-лош случай 1 или 0
Има истина в това, което казваш.
Щях да съм съгласен, ако го нямаше финансовия елемент.
При вход в групите, парите ще помогнат да се финансира бюджета за 2 год.напред /приблизително/. Батков може и да купи някой играч,
още 1-2 инвестиции в школата.
вследствие на това нивото ще скочи. Така че аз съм за групите на ШЛ , и май не съм единствения
във футболно отношение Лига Европа е добре за да расте отбора, тъй като противниците там са силни, но преодолими.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Три от четири - това се равнява на 75%... Добре за напред в лига европа имаме 1 - 100%, който има дори и шансове за ШЛ, но другите два засега имат така да ги кажем минимални шансове за Лига Европа, поради простата причина, че непоставените отбори в ЛА, са доста, доста по силни от тези в ШЛ!!! Наистина като разбрах това днес се учудих. Не се залъгвам, че тези в ШЛ ще е бъдат победени лесно, ни най-малко, но тели в ЛА ме притесняват повече, дали затова че съм от ЦСКА и се надявам да влезем в ЛА или заради друго, но това е истината....
Аз лично съм оптимист за групите, но нещо ме човърка отвътре... Нямам добри чувства към класирането на ЦСКА в ЛА, а за Литекс.. нека феновете на този отбор да си кажат...
А само да попитам какво обединение ви гони?? Като утре вместо да се напише във весниците: Браво на ЦСКА, победи коравия тим на Дери!!! Ще се напише: Безличен ЦСКА изкрета до победата над Дери... Там ни е грешката!!! Сами си убиваме самочувствието, затова днес треньорът на Черно Море каза че самочувствието на отбора му е под всякаква критика... Какво ще кажете!? Иначе и аз съм за, ама кой ни чува...
А само да попитам какво обединение ви гони?? Като утре вместо да се напише във весниците: Браво на ЦСКА, победи коравия тим на Дери!!! Ще се напише: Безличен ЦСКА изкрета до победата над Дери... Там ни е грешката!!! Сами си убиваме самочувствието, затова днес треньорът на Черно Море каза че самочувствието на отбора му е под всякаква критика... Какво ще кажете!? Иначе и аз съм за, ама кой ни чува...
България Над Всичко! И нека покажем на другите страни,че и ние съществуваме и че българина без бой не се предава
Marvel-x написа:Стига клубно разделение, време е за НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ
Хареса ми..Футболния Омир
- maximalniq
- Контакти:
Pro-European написа:gilento93 написа:абе литекс ще изтегли некой преодолим саперник и ще ги отстрани.нали са поставени.цска според мен имат големи шансове да влезат и те.а за левски е по добре да играе в лига европа.гледайте реално на нещата.имаме ли селекция която да се противопостави на отбори като реал,манчестър,интер,милан???отговора е не.затова е хубаво да направим пробив в лига европа да влезат 3 те ни тима и ако може да излезат също 3 или поне 2 в най-лош случай 1 или 0
Има истина в това, което казваш.
Щях да съм съгласен, ако го нямаше финансовия елемент.
При вход в групите, парите ще помогнат да се финансира бюджета за 2 год.напред /приблизително/. Батков може и да купи някой играч,
още 1-2 инвестиции в школата.
вследствие на това нивото ще скочи. Така че аз съм за групите на ШЛ , и май не съм единствения)
във футболно отношение Лига Европа е добре за да расте отбора, тъй като противниците там са силни, но преодолими.
А бе да се бутаме при големите пък каквото стане.

- Red_champions
Добра тема.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Дано доживеем време,когато няма да ни пука с кой ще се паднем или поне с по голямата част от отборите,които са възможни като жребий.според мен доста се възвеличават отбори,които не са нищо особено(в случая с Баку както стана)...ами като от тях се плашим,за ква Шамп.лига,за кви групи говорим!?не са лош отбор ама само толкова..звездата им(Алмейда ли,Феликс ли къв беше)на физика е добре пича,ама толкова...пълен каскадьор...имаше преди един футб.в Левски-Демба Нирен-нещо подобно...отклоних се доста,но просто искам да кажа че ако ни е страх от подобни отбори,не сме за никаде....мисля че сме държава с доста самочувствие като народ,ама някак си на футболистите ни като излезат в Евротурнирите,се губи тва нещо-САМОЧУВСТВИЕТО!просто горе главата,мечки няма....Успех и на трите отбора в жребия утре и дано се паднат преодолими съперници!!!и ДАЙ БОЖЕ три отбора в групите на ЛЕ И ШЛ!!!
Дано, дано, дано.... Но.... и другите искат, а много от тях и могат. Нека да имаме повечко късмет на жребия и повече акъл - и ние, феновете, и ръководствата на ЦСКА, Левски и Литекс.
Върни се в “Футбол - България”