Толкова глупости на едно място скоро не бях чел.
Прочетете чл. 16 от закона за българското гражданство и ще си отговорите.
От заблуден патриотизъм няма нужда. От българските фурболисти и чеп за зеле нестава.
Да ви имаме българите ...
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Да ви имаме българите ...
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Red Warrior
- Контакти:
Това, което трябва да се разследва е как са получили български паспорт, след като се иска минимум 5 години да са живели в България? Иначе е ясно, че само с българи няма как да стане, но на мен не ми харесва и футболната философия на Лудогорец. Може би Ганчев е напипал най-правилния метод - силна школа с млади български футболисти и добавка към тях на класни чужденци, които не могат да се намерят в България.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Ей, това да си фен Левски или ЦСКА, явно е много трудно в момента. Вместо да си гледате вашите къщички, как да ги оправите, как да направите, че така, че поне малко да заприличате на нормален европейски отбор, който да печели от футбол, защото, ако не сте разбрали в 21 век един спортен клуб трябва да се управлява, като предприятие, което трябва да печели, вие сте седнали да броите чужденците в Лудогорец. Ами, ако трябва и 20 ще бъдат, нали отбора печели мачове в Европа и носи по няколко милиона на година на собственика. Футбола не трябва да се управлява от фенове, а от мениджъри, които знаят как да печелят от това. Феновете бяха до 89-та година, сега футбола е бизнес. Ама нали титлите не са в София, болно ви е. Все едно извън София не живеят хора. И не ми обяснявайте колко титли имате Левски и ЦСКА. Всички са спечелени по заръка на държавата, едната година трябваше да е Левски, другата ЦСКА. То така е лесно. Вместо да злобеете, изринете пасмината, която управлява отборите ви и започнет на чисто. Ще видите, колко по ценни и сладки ще бъдат спечелените титли.
Затова аз, като фен на Черно море ще помня до края на живота си датата 30.05.2015 и финала, защото може да нямаме много спечелени купи и титли, но знам какво струваше на отбора тази купа.
Затова аз, като фен на Черно море ще помня до края на живота си датата 30.05.2015 и финала, защото може да нямаме много спечелени купи и титли, но знам какво струваше на отбора тази купа.
Долно уйно написа:Толкова глупости на едно място скоро не бях чел.
От заблуден патриотизъм няма нужда. От българските фурболисти и чеп за зеле нестава.
Ами тогава да закриваме всички наши школи. Да се разберем с Бразилия и да им се издава и български паспорт на всяко бразилско момче и ще гледаме български футбол пълен с мангали и ще им се радвам все едно са истински българи...
Направо да издадем паспорт и на Джокович и сме номер едно в тениса, вместо да чакаме Григор или някой друг някога евентуално да направи нещо. И така продължаваме във всички спортове и ставаме номер 1 в света.
Съжалявам обаче аз лично не изпитах нищо като гледах "нашата" представителка в бадминтона Линда Зечири. Беше ми все едно дали ще бие или не. Все едно гледам чужд мач. По-добре някоя българка да гледам и да губи отколкото да гледам чужденка и да се питам да подкрепям ли или не... Така и с футбола.
Извинявай, ама и твоето е...може би държавна глупост? - не знам! Не знам какво пише в този член и хич няма да го чета!!! - какво може да пише в член, на държава като Абсурдистан?...че всеки, допринесъл и за 1 месец, към "национална кауза", автоматично става български гражданин?...знам ли - може пък и такива членове, от раждащата се Съветска република, отново да са на...мода?
По принцип, нямам против да се използва всичко старо, ако е рационално, но защо тогава, Лудогорец не е направо Националния отбор, както беше по "старо" време, ЦСКА и мачкахме наред???
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
- Долно уйно
- Контакти:
Двойно гражданство не е равно на народност, така че те не са българи.
Нещо като родина и държава.
Относно школите за тях съдете по юношеските национални гарнитури.
Нещо като родина и държава.
Относно школите за тях съдете по юношеските национални гарнитури.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
moryak68 я ни обясни откога Лудогорец е излязъл на печалба , че аз нямам такъв спомен или поне до края на миналото първенство не бяха на печалба и едва ли сега са на такава , но явно ти си навътре в нещата и ще ни светнеш по въпроса.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
moryak68 написа:Ей, това да си фен Левски или ЦСКА, явно е много трудно в момента. Вместо да си гледате вашите къщички, как да ги оправите, как да направите, че така, че поне малко да заприличате на нормален европейски отбор, който да печели от футбол, защото, ако не сте разбрали в 21 век един спортен клуб трябва да се управлява, като предприятие, което трябва да печели, вие сте седнали да броите чужденците в Лудогорец. Ами, ако трябва и 20 ще бъдат, нали отбора печели мачове в Европа и носи по няколко милиона на година на собственика. Футбола не трябва да се управлява от фенове, а от мениджъри, които знаят как да печелят от това. Феновете бяха до 89-та година, сега футбола е бизнес. Ама нали титлите не са в София, болно ви е. Все едно извън София не живеят хора. И не ми обяснявайте колко титли имате Левски и ЦСКА. Всички са спечелени по заръка на държавата, едната година трябваше да е Левски, другата ЦСКА. То така е лесно. Вместо да злобеете, изринете пасмината, която управлява отборите ви и започнет на чисто. Ще видите, колко по ценни и сладки ще бъдат спечелените титли.
Искам, моряко68, искам!!! - казах ли че си искам непобедимия отбор на ЦСКА от миналата година, в същия състав да продължи напред??? - казах...Но "нЕкои другари" решиха, че трябва да прилича на...Лудогорец! - а как ще победиш даден отбор, ако само приличаш на него?
И нямаше да е за пръв път, ЦСКА да даде тон за Националния отбор и България да почне да побеждава!
Но уви - не са това..."времената" и "другарите" които управляват футбола - и те си мислят за "удар", а "след тях и потоп"!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
Можеше просто да го публикуваш тук... ама нали трябва да се направиш ан интересен.
[center]
[/center]
[/center]Re: Да ви имаме българите ...
Ето го и въпросният член:
Демек Лудогорец са национална кауза и е от НАЦИОНАЛЕН интерес да картотекираме чуждите им играчи, че уж ни вдигали нивото или нещо подобно... но след като е национален интерес такива игачи да получават веднага гражданство, защо въобще има закон, които да изисква минимума от пет години?!?!?!?! Просто да махнат правилото.... или така е по-удобно, за "нашите хора" ще се дава гражданство... аз нещо не го разбирам, има правила, уж за доброто на футбола, ама е национален интерес да се правят изключения, че така се вдига нивото на футбола... ама само за Лудогорец... ама иначе не е национална вреда и затова има закони да го ограничават същото явление.
Чл. 16. Лице, което не е български гражданин, може да придобие българско гражданство, без да са налице условията по чл. 12, ако Република България има интерес от натурализацията му или ако лицето има особени заслуги към Република България в обществената и икономическата сфера, в областта на науката, технологията, културата или спорта.
Демек Лудогорец са национална кауза и е от НАЦИОНАЛЕН интерес да картотекираме чуждите им играчи, че уж ни вдигали нивото или нещо подобно... но след като е национален интерес такива игачи да получават веднага гражданство, защо въобще има закон, които да изисква минимума от пет години?!?!?!?! Просто да махнат правилото.... или така е по-удобно, за "нашите хора" ще се дава гражданство... аз нещо не го разбирам, има правила, уж за доброто на футбола, ама е национален интерес да се правят изключения, че така се вдига нивото на футбола... ама само за Лудогорец... ама иначе не е национална вреда и затова има закони да го ограничават същото явление.
[center]
[/center]
[/center]Върни се в “Футбол - България”