БФС наказа Козмин Моци с 1 мач и 300 лв глоба

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Re: Сурово наказание за Моци?

Мнениеот BEROE_StZ » 22 фев 2016 00:36

IvailoRz написа:Не.Моци е велик и винаги ще си остане ,за геройството което извърши! Много класен защитник. Верно е малко рисков на момемти , но тогава си получава заслуженото. Наречете ме с очила или пристрастен( може и да е така ) , но за мен това не беше чк днес. Стори ми се че дори няма контакт.

Мотиката+другата ви брадва Дяков - при всяко влизане са за минимум жълт картон.
"Браво" за мнението ти. :shock: "Възхитен" съм :shock:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 фев 2016 00:37

Този е един от най-грубите играчи играли в България. В почти всеки мач е за червен. Пълен ненормалник, снимките го доказват. Най-смешното е, че са кръстили трибуна на неговото име.

И разберете най-накрая, че червен картон се дава И при опасна игра, без да има докосване.
Ако Прохазка не се беше предпазил, краката му щяха да бъдат счупени. А и имаше удар, заслужен червен картон.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 22 фев 2016 00:38

bilyaletdinov написа:Няма значение дали е българин или чужденец, в крайна сметка с това си изкарват хляба и трябва да се пазят. Друг въпрос е, че Моци прави тези балтии само в България, а в Европа си играе изключително чисто, защо ли?

В България е богопомазан за това... :idea: Отделно си верва яко и има самочувствие. Тоя така ако влезе на Ибра в Европа, казвам ти, че КоМоЦи ще си тръгне в инвалидна количка от стадиона :idea:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 22 фев 2016 00:40

IvailoRz написа:...за мен днешното е жълт картон,щом няма контакт.Все пак може и да бъркам..

Аз мисля, че не е задължително да има. Гледа се, че влиза опасно и застрашава здравето на съперников състезател. А това, че понякога няма физически контакт между извършващия нарушението и потърпевшия се дължи повече на умението /разбирай късмет и бърза реакция/ на последния да се предпази. Ако днешното влизане на Моци беше отзад, словакът щеше да е със счупена подбедрица.
С подобна секира преди време, едно моциподобно /Дъстли Мюлдер/ изкара Карачанаков за една година от строя.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

OLD.PLAYER
Контакти:

Мнениеот OLD.PLAYER » 22 фев 2016 01:09

http://vbox7.com/play:8e342fb25f Моци нокаутира Николич с удар от каратето

http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... spCyEBzJmw тук удря левскарчето хахах :) :twisted:

Пак имаше такова брутално каратистко влизане в мач със Славия, но не знам дали Моци беше виновника или някой друг :!: :)
==========================
И това миналата година беше много брутално от футболист на Литекс

Дани Георгиев: Паругалецът ми изби зъбите и ми счупи носа

Футболистът на Черно море Даниел Георгиев се изказа доста остро срещу влезлия като резерва в Литекс Диого Виана.

"Този португалец ми изби зъбите и ми счупи носа след брутални удари с ръце. Нямам идея защо не бе изгонен", каза Георгиев, който към края на мача взе единия от избитите си зъби в шепичка и го показа на терена на Виана и на рефера.
Последна промяна от OLD.PLAYER на 22 фев 2016 01:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
umen
Контакти:

Мнениеот umen » 22 фев 2016 01:11

При 2-0 да влезе така на един от най-ключовите ни играчи .. направо щеше да го вкара в инвалидна ако го беше нацелил. Добре че Проказка извади късмет. Мани че съм от Левски Проказка се раздава вкара и гол добре е да играят такива играчи при смешно ниското ниво на футбол в България, а тоя Моци пълен селтак за пореден път го доказа. :x

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 22 фев 2016 01:21

тука при резултат 1:0 нямаше да го изгони.

моци отдавна се мери с друг аршин, няма да е далеч времето, в които ще счупи крака на някого при подобно на влизането срещу роман.

OLD.PLAYER
Контакти:

Мнениеот OLD.PLAYER » 22 фев 2016 01:25

КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ТОВА БРУТАЛНО ВЛИЗАНЕ :o :o :shock:

http://gong.bg/football-sviat/drugi/mul ... els-365818

направо го обезглави, а даже и жълт картон не са му дали... по цял свят се случват такива брутални сцени на футболния терен
Последна промяна от OLD.PLAYER на 22 фев 2016 01:29, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 фев 2016 01:26

Моци е добър играч, но е ренде и трябва да си получава заслужените картони и наказания за подобни изцепки.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 22 фев 2016 02:20

Teo написа:
IvailoRz написа:Не.Моци е велик и винаги ще си остане ,за геройството което извърши! Много класен защитник. Верно е малко рисков на момемти , но тогава си получава заслуженото. Наречете ме с очила или пристрастен( може и да е така ) , но за мен това не беше чк днес. Стори ми се че дори няма контакт.

Герой ли ще бъде, ако удари някой млад състезател, да не дава господ да е българин и да го откаже от футбола рано, рано?
Тоя не един, два или три пъти лети с бутоните напред без да мисли? Ами, ако нацели на някой главата какво правим тогава? Пак ли е велик?

Това Стоичков го е правил... та прехвърли и върху него необходимите обиди и епитети....
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”