Пенсионираха принудително рефера на Левски–Литекс

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Мистри

Re: Пенсионираха принудително рефера на Левски–Литекс

Мнениеот Мистри » 25 яну 2016 20:32

Кашчей написа:Има ли някой от всички, които само говорят за поръчки, който да каже с думи ясни и прости каква е била поръчката, кой я е поръчал, колко е платил и дали съдията си отива защото я изпълни, или защото не я изпълни?!?

Ще си отговориш сам, когато въпросният съдия започне работа в един клуб/фирма/.
Да ти цитирам ли други такива?
Изображение

Изображение

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 25 яну 2016 20:32

ЕМИЛ написа:
PFC Litex написа:Дано да е взел доволно парици, защо му оставаха още три години активно съдийство, през което щеше да ръководи поне 50 мача още, което си е около 40 000лв. хонорар.

Гришата заради това неоздравява ЦСКА защото е дал сумати пари на съдията да си трайка .

Позволи ми да съм на 100 % несъгласен с това твое мнение ... :idea: един уточняваш въпрос ако позволиш ?
Ако Гриша Ганчев е поръчителя - би ли ми казал Какво печели от това ,защото аз лично не виждам в тази ситуация той да може да изкара някакъв дивидент нито за Литекс нито за ЦСКА ,та би ли ми посочил поне една причина ?
Благодаря ти предварително.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2016 20:33

skorpinoks написа:
Кашчей написа:
skorpinoks написа:човека си свърши работата накрая на кариерата -изпълни си поръчката -и сега заслужен отдих ...но дали спи спокойно е друг въпрос :idea:

И теб да те питам:
-Каква му беше поръчката?!

Естествено че незнам ,само мога да предполагам ... :idea:
От така стеклите обстоятелства ощетен (от съдията) с сигурност е Литекс ,който за мен показа различен критерий в 90 % от отсъжданията си ,а кой е облагодетелстван - за самият мач - само и единствено фк "Левски " а като цяло можем да разсъждаваме три дни и нощи и да не стигнем до консенсус ..

Явно, от ФК "Левски" са платили не само на съдията, ами и на двамата оксидирани от "Литекс", които си изкараха насила червени картони по един безумен начин.

ПП- Когато не си убеден, че знаеш нещо, не бъди толкова категоричен в мнението си, че е точно така, както ти казваш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 яну 2016 20:34

Teo написа:
ЕМИЛ написа:
Teo написа:
Кашчей написа:Има ли някой от всички, които само говорят за поръчки, който да каже с думи ясни и прости каква е била поръчката, кой я е поръчал, колко е платил и дали съдията си отива защото я изпълни, или защото не я изпълни?!?

Питай ТОТОнев 100% знае как е станала врътката :idea: Човека с другите начини :!:
@ Заради ФК Левски 3-ти отбор изхвърча от А група... :!:

Тео , вие изхвърчахте щото нямахте пари да си плащате сметките .Не се прави на ощипана мома .

А вие останахте след натиск по футболните и държавните институции ви оставиха в А група с 7 милиона лева дълг към НАП!
@ Локо СФ им биха шута за жълти стотинки :idea:
Ние обещахме да си плащаме сметките и ги плащаме , а вие се опитахте да минете метър , докато Локо изобщо не пожелаха да плащат стотинка .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 яну 2016 20:35

Мистри написа:

Ще си отговориш сам, когато въпросният съдия започне работа в един клуб/фирма/.
Да ти цитирам ли други такива?

Стиви О, Каубоя :mrgreen: обаче Антон Генов не започна никъде, а Узунов започна в Локо Пд, та един господ знае (без и той сам да е сигурен) дали ще започне някъде Г. Йорданов. Дано не пропусна началото на новата му кариера :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 25 яну 2016 20:36

Има още кандидати за пенсия: Ал Костадинов, Ст.Тодоров, Таско....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 25 яну 2016 20:36

вие още ли се съмнявате, че по правилата за футболното лицензиране цдна-то ще вземат лиценз за професионален отбор? това е химера. преместване на литекс в софия също не може да стане без да бъде взет лиценза на бъфъсъ-то. гришата няма да плаща стари вересии, а се видя, че и в изпълкома няма вече такова лоби. едните догодина пак са в селските групи с ново дружество, а другите ще вземат купата и в б група.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Георги Йорданов-2

Мнениеот Teo » 25 яну 2016 20:36

korteneca написа:
Teo написа:
korteneca написа:Прилича ми на "добре свършена работа". Човекът си свърши каквото му беше наредено от ГГ и сега се отдава на заслужена почивка. 8-)

ХАХАХА... поръчката е дело на вашия вожд на дискотеките в студентски град :idea:

ХАХАХА... само, че поръчката 100% е била с адрес Микре. :lol: То се и вижда как бързат да разпродават в Испания, защото март наближава и времето на ЦСКА все повече намалява. 8-)

Как е била с адрес микре поръчката като това планувано извращение никога няма да види бял свят :?:
@ ФК Левски тактично отстранява двигателите на футбола в България и оставя само добре платени абонаментни клубчета да цъкат в А група, че да можете най-накрая да възкръстнете! Няма кой да ме убеди в това, че ФК Левски не желае да има силна и конкурентна А ГРУПА!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 25 яну 2016 20:37

Teo написа:
А вие останахте след натиск по футболните и държавните институции ви оставиха в А група с 7 милиона лева дълг към НАП!
@ Локо СФ им биха шута за жълти стотинки :idea: Отборите с ДЕБЕЛ ГРЪБ оцеляват с други начини!

Мина толкова много време и още не си осъзнал защо вие и Локото бяхте изритани и защо Левски не бяха. Продължаваш да пробутваш лъжите на Ставри перчема, на които само вие си вярвате. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 25 яну 2016 20:38

skorpinoks написа:
ЕМИЛ написа:
PFC Litex написа:Дано да е взел доволно парици, защо му оставаха още три години активно съдийство, през което щеше да ръководи поне 50 мача още, което си е около 40 000лв. хонорар.

Гришата заради това неоздравява ЦСКА защото е дал сумати пари на съдията да си трайка .

Позволи ми да съм на 100 % несъгласен с това твое мнение ... :idea: един уточняваш въпрос ако позволиш ?
Ако Гриша Ганчев е поръчителя - би ли ми казал Какво печели от това ,защото аз лично не виждам в тази ситуация той да може да изкара някакъв дивидент нито за Литекс нито за ЦСКА ,та би ли ми посочил поне една причина ?
Благодаря ти предварително.

Веднага ти отговарям : мислеше си че ще слее ЦСКА и Литекс следващия сезон в А група , но сметките му излезнаха криви и ще ги слива евентуално в Б група , освен ако БФС не създадат Висша лига .

Върни се в “Футбол - България”