Феновете на ЦСКА и Левски впечатлиха Европа и света

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Феновете на ЦСКА и Левски впечатлиха Европа и света

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2015 21:12

Черният козел написа:
Кашчей написа:
Черният козел написа:Ами гледай мач преди 35г и ще видиш за какво иде реч !!! Ти обиждаш абсолютно всички и не ти дреме. А лумпените ги има във всяка агитка ! Преди 30г левскари строшиха витрината на пицарията на ул,,Г.С.Раковски" и ,,Гурко" с мен !!! Е,и !!! Да се отрека от любимият си клуб ли, кво ли !!!

Какво и за кого трябва да ми дреме в един форум?! Мачове съм гледал и преди 35, и преди 45 години и знам много добре какво и как беше тогава. Нямаше пиро, но имаше пълни стадиони и постоянна подкрепа за отбора. Сега има пиро, има мегафони, има наркотици, но има и празни стадиони, а празен стадион с пиро е по-жалък от пълен стадион без пиро.

!!! Давай съвети тогава, не плюй 8-)

Аз вече ви дадох съвет за хорео, даже и хонорар не искам за идеята :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 29 дек 2015 21:19

James Beattie написа:
Феновете на ЦСКА и Левски впечатлиха Европа и света...

...с простотията си!
Хвалебно ли е да хвърляш бомби по стадионите?

АКо мача не е прекратен публиката не си е свършила работата :mrgreen: :lol: !

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 дек 2015 21:22

Кашчей написа:
Черният козел написа:
Кашчей написа:
Черният козел написа:Ами гледай мач преди 35г и ще видиш за какво иде реч !!! Ти обиждаш абсолютно всички и не ти дреме. А лумпените ги има във всяка агитка ! Преди 30г левскари строшиха витрината на пицарията на ул,,Г.С.Раковски" и ,,Гурко" с мен !!! Е,и !!! Да се отрека от любимият си клуб ли, кво ли !!!

Какво и за кого трябва да ми дреме в един форум?! Мачове съм гледал и преди 35, и преди 45 години и знам много добре какво и как беше тогава. Нямаше пиро, но имаше пълни стадиони и постоянна подкрепа за отбора. Сега има пиро, има мегафони, има наркотици, но има и празни стадиони, а празен стадион с пиро е по-жалък от пълен стадион без пиро.

Важно е да е пълен стадиона,другото го заеби то си идва от самосебеси.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2015 21:34

Черният козел написа:
Кашчей написа:
Черният козел написа:
Кашчей написа:

Важно е да е пълен стадиона,другото го заеби то си идва от самосебеси.

Стадионът в България вече трудно ще е пълен. Ние сме фенове на успеха и победите, а те са все по-редки. Като се добавят и новите изкушения за прекарване на свободното време, организацията на и около мачовете, простотиите, които стават на стадиона и вън от него...не мисля, че ще се върнат онези пълни стадиони някога пак. Много е лесно да развалиш нещо и много трудно да го съградиш наново. Самите клубове май нямат желание да се преборят с простотията на "феновете" (ненапразно е в кавички думата). Липсата на адекватна реакция от страна на БФС, толерирането на някои отбори, страхът да не обидят някой от силните, полицейщината..много са причините, а най-важната е уникално слабата и безобразна игра на самите футболисти-да не си топка в български мач!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 дек 2015 21:44

Като не харесваш БГ футбола не го гледай и не давай акъл... седи у вас на скара и бира, но не давай съвети :idea:
@ Писна ми е от такива мрънкачи дето всичко им е АМА това, АМА онова... :idea:

ПП Сигурен съм, че не си стъпвал и на Дунав на мач в близките години... в това съм на 100% убеден.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2015 22:11

Teo написа:Като не харесваш БГ футбола не го гледай и не давай акъл... седи у вас на скара и бира, но не давай съвети :idea:
@ Писна ми е от такива мрънкачи дето всичко им е АМА това, АМА онова... :idea:

ПП Сигурен съм, че не си стъпвал и на Дунав на мач в близките години... в това съм на 100% убеден.

Ти още малко и ще ми забраниш да дишам и живея! Струва ми се, че си забравил къде се намираш!
Не съм убеден и че си стоял прав в снега 110 минути, за да викаш за ЦСКА при минусови температури и да си се прибирал с мокри и премръзнали крака, та всеки знае себе си! Само че тогава ходех на мач заради Дунав, а не заради пирото, както го правят поне половината от верните фенове сега!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 дек 2015 22:39

Кашчей написа:Любопитно ми е, ако бъде тотално забранено пирото по стадионите, с какви постижения ще се хвалят феновете на ЦСКА и Левски, може би с полупразните стадиони на домакински мач :roll: или с битките помежду си :roll:

Аз знам какво щеше да стане,ако ЦСКА и Левски имаха бюджети на някои европейски отбори и какво щеше да става по стадионите.Коментарите на треньори,играчи и фенове на същите европейски отбори за феновете ни тук,които са гостували в София на мачове на ЦСКА и Левски, е показателен.Мога да дам и чисти примери.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2015 23:06

delqnski47 написа:
Кашчей написа:Любопитно ми е, ако бъде тотално забранено пирото по стадионите, с какви постижения ще се хвалят феновете на ЦСКА и Левски, може би с полупразните стадиони на домакински мач :roll: или с битките помежду си :roll:

Аз знам какво щеше да стане,ако ЦСКА и Левски имаха бюджети на някои европейски отбори и какво щеше да става по стадионите.Коментарите на треньори,играчи и фенове на същите европейски отбори за феновете ни тук,които са гостували в София на мачове на ЦСКА и Левски, е показателен.Мога да дам и чисти примери.

Не мисля, че ставаше въпрос за бюджетите на клубовете, но ще ти приема за чиста монета написаното, защото поне по телевизията съм гледал някои мачове. Въпросът ми беше по-скоро за моментното състояние, защото вие се кефите сега, че сте в топ 10, но само и единствено заради пиротехниката. Не знам дали ще отречеш, че сега има фенове, които почти нищо не виждат от мача заради пушилката, или защото са с гръб към терена. Та, ако я няма пиротехниката какво ще представлява ст. Българска армия по време на мач? Дали пак ще сте в класациите?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 дек 2015 23:23

Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Не мисля, че ставаше въпрос за бюджетите на клубовете, но ще ти приема за чиста монета написаното, защото поне по телевизията съм гледал някои мачове. Въпросът ми беше по-скоро за моментното състояние, защото вие се кефите сега, че сте в топ 10, но само и единствено заради пиротехниката. Не знам дали ще отречеш, че сега има фенове, които почти нищо не виждат от мача заради пушилката, или защото са с гръб към терена. Та, ако я няма пиротехниката какво ще представлява ст. Българска армия по време на мач? Дали пак ще сте в класациите?!

Не мисля,че е само и единствено заради пиротехниката.Хореографията не включва само пиротехника.И ако премахнем пиротехниката,но добавим бюджет от ранга на европейски отбор средна класа + добро управление за отбор от средна класа БА и Герена ще се пукат по шевовете.
П.П.Айде,може да не се пукат,но ще поддават до няква степен.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2015 23:36

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:

Не мисля,че е само и единствено заради пиротехниката.Хореографията не включва само пиротехника.И ако премахнем пиротехниката,но добавим бюджет от ранга на европейски отбор средна класа + добро управление за отбор от средна класа БА и Герена ще се пукат по шевовете.
П.П.Айде,може да не се пукат,но ще поддават до няква степен.

Тоест отново опираме до фактора успех. Когато отборът побеждава и върви добре-фенове бол. Когато отборът не е добре тогава следват : Това не е моят...... (името е променливо), аз на тия на мач няма да им стъпя докато играят така и подобни. Всички тук се кълнат, че ходят на мач заради техният отбор, обаче техният отбор няма как да играе всеки ден с Литекс, Лудогорец, Берое и тогава лъсва истината. При вас нещата тази година са по-особени и ви прави чест, че няма отлив, поне не прекалено голям-дали заради екзотиката В група, или наистина сте станали сериозни привърженици не мога да знам.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Футбол - България”