Мнениеот delqnski47 » 29 дек 2015 23:23
Кашчей написа:delqnski47 написа:Кашчей написа:Любопитно ми е, ако бъде тотално забранено пирото по стадионите, с какви постижения ще се хвалят феновете на ЦСКА и Левски, може би с полупразните стадиони на домакински мач

или с битките помежду си

Аз знам какво щеше да стане,ако ЦСКА и Левски имаха бюджети на някои европейски отбори и какво щеше да става по стадионите.Коментарите на треньори,играчи и фенове на същите европейски отбори за феновете ни тук,които са гостували в София на мачове на ЦСКА и Левски, е показателен.Мога да дам и чисти примери.
Не мисля, че ставаше въпрос за бюджетите на клубовете, но ще ти приема за чиста монета написаното, защото поне по телевизията съм гледал някои мачове. Въпросът ми беше по-скоро за моментното състояние, защото вие се кефите сега, че сте в топ 10, но само и единствено заради пиротехниката. Не знам дали ще отречеш, че сега има фенове, които почти нищо не виждат от мача заради пушилката, или защото са с гръб към терена. Та, ако я няма пиротехниката какво ще представлява ст. Българска армия по време на мач? Дали пак ще сте в класациите?!
Не мисля,че е само и единствено заради пиротехниката.Хореографията не включва само пиротехника.И ако премахнем пиротехниката,но добавим бюджет от ранга на европейски отбор средна класа + добро управление за отбор от средна класа БА и Герена ще се пукат по шевовете.
П.П.Айде,може да не се пукат,но ще поддават до няква степен.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.