Да имаш чичо владика... Витоша Бистрица

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Да имаш чичо владика... Витоша Бистрица

Мнениеот peliforewer » 17 дек 2015 16:44

Gogot написа:Отговорих му и по двата въпроса.
За литекс- защото се наказват по два различни члена, защото правилникът е уредил и случаите на неявяване и случаите на напускане. Това са две различни понятия и се наказват със различни наказания.
А за Локо сф- на Локо са взели, защото вероятно не са изтъкнали уважителна причина, докато от Витоша тогава казаха, че им били съобщили от полицията ли, от къде ли, че се готви бой над тяхни футболисти в стил този с израелския отбор, това е уважителна причина- страх за живота и здравето на състезателите- не се отнемат точки.

И тук призив към феновете на ЛИТЕКС- ако действително са казали това по диема- значи явно се опитват да ви манипулират, което със сигурност не е защото някой се е загрижил за отбора ви. Няма как нормален водещ да каже такава глупост при положение, че във правилника си пише всичко и е през 10 реда и за едното и за другото.

Желязна логика,някой му бил казал на Лаптопа че май щели да ги бият и причината е уважителна,направо ме разсмя.Лаптопа като "сигурни" източници са му дали информация си има съответни органи които се занимават с тези неща,щом отборът на премиера на България се страхува от провокации в центъра на София и не се явява на мач,как да са спокойни възрастните хора по селата ,че държавата ще ги защити от престъпниците.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 дек 2015 16:44

Ние сме жертва на самите нас си, НИКОЙ не ни е виновен за действията и е време феновете на други отбори да спрете да пишете от наше име, нашата позиция е ясна и точка по въпроса.

Gogot, пишеш по детски, били имали извинение, това е смешно бре.
Утре нашите ще намерят някоя балалайка да каже да имаше заговор срещу Литекс и да се каже, ето имат извинение... мислех, че в този форум пишат разумни хора.
Незнанието не е оправдание.
Изображение

Gogot
Контакти:

Мнениеот Gogot » 17 дек 2015 16:49

peliforewer написа:
За литекс- защото се наказват по два различни члена, защото правилникът е уредил и случаите на неявяване и случаите на напускане. Това са две различни понятия и се наказват със различни наказания.
А за Локо сф- на Локо са взели, защото вероятно не са изтъкнали уважителна причина, докато от Витоша тогава казаха, че им били съобщили от полицията ли, от къде ли, че се готви бой над тяхни футболисти в стил този с израелския отбор, това е уважителна причина- страх за живота и здравето на състезателите- не се отнемат точки.

И тук призив към феновете на ЛИТЕКС- ако действително са казали това по диема- значи явно се опитват да ви манипулират, което със сигурност не е защото някой се е загрижил за отбора ви. Няма как нормален водещ да каже такава глупост при положение, че във правилника си пише всичко и е през 10 реда и за едното и за другото.

Желязна логика,някой му бил казал на Лаптопа че май щели да ги бият и причината е уважителна,направо ме разсмя.Лаптопа като "сигурни" източници са му дали информация си има съответни органи които се занимават с тези неща,щом отборът на премиера на България се страхува от провокации в центъра на София и не се явява на мач,как да са спокойни възрастните хора по селата ,че държавата ще ги защити от престъпниците.

Лаптопа каза пред медиите, че може да го докаже. Сега дали е истина или не- аз не знам, аз ти казвам как са се изтрили пред бфс.
А че било по детски- както виждате мина, значи не е много детски и как може да занем, че са си го измислили, а не е било истина?! Не зная на локомотив какви са били причините, но те тогава още нямаха кой знае каква организация във ръководството и не зная дали въобще им е било на акъл да ги мислят тея 3 точки

Ми то никой не е спокоен и всеки знае, че държвата не може да го защити по затънтените места, където циганите правят каквото си искат с възрастните жители.

pomiqr271

Мнениеот pomiqr271 » 17 дек 2015 17:04

Напиши писмо до УЕФА как БФС не е отнело 3 точки на фк бойко, както е написано в правилниците им и как самоволно са напуснали терена без наказание. Прилагаш дати и си готов.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 17 дек 2015 17:12

GOLEADOR написа:При явното нарушение от страна на Левски (подкуп на съдиите) вие търсите да намерите казус който оневинява жертвите (Литекс).
Тук трябва да се намеси прокуратурата и да разбере кой от Левски е осигурил парите за подкупа.Тези пари от черна каса ли са или идват от спонсорите.Ако спонсорите са замесени съд и за тях.Корупцията е наказуема в България,а вие вместо да искате да се разследва това престъпно дело се занимавате с наказанието на жертвата на престъплението!Лошото е,че и медиите тласкат общественото мнение на там и гузно мълчат за "другия начин" който трябва да се разследва от прокуратурата.Освен черна каса трябва да се разбере дали пари от нея не са отишли за залагане и на черно тото!Съд за Левски-1914 и виновните собственици и спонсори да лежат в затвора!Това е положението!

Я!!?!?!?!?!?!?!
И щом е толкова ясно нарушението, ти и маш документи, свидетели...???
Представил си документацията по случая пред...???
Свидетелите ти са дали показания пред прокурор...???
Защото, ако нито едно от горните не е изпълнено-ти клеветиш!!!
А за клевета гориш!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

pomiqr271

Мнениеот pomiqr271 » 17 дек 2015 17:14

"Беласица" изхвърлиха ли ги от "В" група? Преди две седмици напуснаха терена срещу "Септември".

Turo
Контакти:

Въпрос към СТК относно случаите с Беласица и Витоша.

Мнениеот Turo » 17 дек 2015 17:16

Понеже много се раздуха изваждането на Литекс от А група,искам да задам един въпрос към СТК или някой който е наясно да ми отговори:
1.Случаят с Беласица Петрич.Става въпрос за мача от последния кръг на Югозападната В група Септември(Сф)-Беласица,в който гостите напуснаха терена между двете полувремена и бе присъдена служебна победа на Септември с 3:0.Въпросът ми е:Защо Беласица не беше извадена от групата,както се случи миналия сезон с Места Хаджидимово???
2.Случаят с Витоша Бистрица.Става въпрос за неявяването им на мача с ЦСКА.В правилника пише,че когато отбор не се яви за мач по неуважителни причини му се присъжда служебна загуба и му се отнемат 3 точки от актива.Отново питам,защо не отнеха 3 точки на Витоша?Не виждам нищо уважително в тяхното неявяване!Само да припомня,че при първото неявяване на Локомотив(София) за мача от същата група на 16 август за мача с Пирин(Гоце Делчев),на 18 август СТК взе решение на клуба да се вземат 3 точки от актива на клуба,което не се случи с премиерския Витоша.
Фен съм на Локомотив София,и не съм пуснал темата за заяждане,ще помоля модераторите да не ми я трият.Просто не съм наясно явно с някои неща и искам някой ако може да ми ги разясни

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 17 дек 2015 17:18

peliforewer написа:

Локото умишлено не се явиха за да стане врътката с Касев! И поради тази причина не са депозирали преупреждение-не се правете на ЧААААААААК толкова глупави, че не помните какво се е случило преди има-няма 4 месеца!!!!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 дек 2015 17:21

GOLEADOR написа:При явното нарушение от страна на Левски (подкуп на съдиите) вие търсите да намерите казус който оневинява жертвите (Литекс).
Тук трябва да се намеси прокуратурата и да разбере кой от Левски е осигурил парите за подкупа.

Преди прокуратурата да търси кой е осигурил пари за подкуп трябва да докаже даването на подкуп. Ако някъде е излязла неопровержима и доказана информация, че Левски са подкупили съдията (например признание на съдията, човек от Левски или изявление на прокуратората или полицията) то се извинявам за пропуска.

Нека да допълня, че съдията даде два червени картона за хамалско и усърдно блъскане без топка, като втория път изгонения играч на Литекс дори не участваше в ситуацията, заради която си изкара ЧК.

Затова бих казал, че е редно да се разследва поведението на футболистите на Литекс, които въобще не се колебаха да се въвлекат в ситуация, при която червения картон е просто задължителен. Редно е да се установи изперкали ли бяха, нареждания (и от кого) ли следваха или какво?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 дек 2015 17:22

Гледам в тази тема, човек привърженик на Литекс пуска тема, в която сравнява неговия си отбор и други отбори, но се появяват някакви в червено, без някой да ги пита за нищо и пак започват да сипват помия върху Левски... аман от помияри!

Върни се в “Футбол - България”