Жребий за Купата на България |1/8 финали|

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Демба_Ба
Контакти:

Re: Жребий за Купата на България |1/8 финали|

Мнениеот Демба_Ба » 24 сеп 2015 22:52

Поморие са отбор който по нищо не отстъпва на половината отбори в А група,бяхме ги подценили,а и Лазур ни е каръшки стАдион.За осминафиналите имам предчувствие че ЦСКА ще се падне с Лудогорец.Що се отнася до Левски,нека наистина да се паднем с папагалите,или па с ония отворковци от Стара Загора,понеже гледам че феновете им тука си "пожелават" Левски.Надявам се обаче най-сетне Левски да е домакин ,защото винаги досега сме били гости когато елиминацията е в един мач.Ако сме домакини мисля че няма кой да ни спре на "Герена".

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 сеп 2015 22:52

Мач с мач не си прилича, вярно, но има една ОЧЕИЗВАДНА тенденция:
Стабилни отбори да правят най-слабите си мачове с каруцарите на Стоев! И съответно слаби отбори да им разпарят трътките на същите. Какъв е извода? Много прост. Натискат тоя и оня да не им се напъва, пропускат слабите и същите им порят задниците. Това е. Тоя сезон ще правим измислената селекция ВИЦЕШАМПИОН и НОСИТЕЛ нА КуПАТА явно, това е целта. Пълен позор!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 сеп 2015 22:53

Демба_Ба написа:Поморие са отбор който по нищо не отстъпва на половината отбори в А група,бяхме ги подценили,а и Лазур ни е каръшки стАдион.За осминафиналите имам предчувствие че ЦСКА ще се падне с Лудогорец.Що се отнася до Левски,нека наистина да се паднем с папагалите,или па с ония отворковци от Стара Загора,понеже гледам че феновете им тука си "пожелават" Левски.Надявам се обаче най-сетне Левски да е домакин ,защото винаги досега сме били гости когато елиминацията е в един мач.Ако сме домакини мисля че няма кой да ни спре на "Герена".

Аз вчера какво казах, че Поморие в момента са си стабилен средняк в А група :idea:
@ Късмета ги покри днеска с добрия Йорго, но не се знае какво ще предложи съдбата следващия :idea:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 24 сеп 2015 22:54

PFC Litex написа:Някои пропускат факта, че мач с мач не си прилича, както и мотивацията за определен мач.
Също така напред във времето отборите им се повишава формата или същата спада.
Внимавайте, какво си пожелавате, защото каквото сам си направиш друг не може да ти го стори.
Тази вечер мача на Левски с Поморие отдавна трябваше да е приключил още в редовното време.
Просто малшанс.

+1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2015 22:54

Никой не иска да му се пада Левски! Червените ги е страх от подобрение на рекорда от 7 гола, да не се сравняват с професионалистите от Поморие! В момента Левски е на едно игрово ниво с Лудогорец, така че ще има порене на риби, срещу когото и да се паднем ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 сеп 2015 22:56

ShooterMan, сериозно се вкарваш във разни конспирации.
Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 сеп 2015 22:57

ShooterMan написа:Мач с мач не си прилича, вярно, но има една ОЧЕИЗВАДНА тенденция:
Стабилни отбори да правят най-слабите си мачове с каруцарите на Стоев! И съответно слаби отбори да им разпарят трътките на същите. Какъв е извода? Много прост. Натискат тоя и оня да не им се напъва, пропускат слабите и същите им порят задниците. Това е. Тоя сезон ще правим измислената селекция ВИЦЕШАМПИОН и НОСИТЕЛ нА КуПАТА явно, това е целта. Пълен позор!

Що не се пробваш за режисьор на научна фантастика?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

KanKor
Контакти:

Мнениеот KanKor » 24 сеп 2015 22:57

ShooterMan написа:Мач с мач не си прилича, вярно, но има една ОЧЕИЗВАДНА тенденция:

И кои са тези силни отбори? Пък ТИМ нали ви купиха купата миналия сезон. И какво? Напреднахте мощно в турнирите, в които "шопите се излагат"?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 сеп 2015 22:59

Аз обаче категорично искам Черно море.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 24 сеп 2015 22:59

Teo написа:
modor написа:
Teo написа:Времето настъпи... тик-так-тик-так :idea:

Кога е този жребии?

Утре :idea:

Oт къде ти е инфото ? Прерових всички спортни сайтове ,които знам, навсякъде или не пише нищо , или,че още няма насрочена дата за жребия ?

Върни се в “Футбол - България”