1palq4o1 написа:мотокари...нали знаете, какво правиха японците с мотокарите?
Не!
Какво?[/quote]
Същото като ФК Левски с ,,новата селекция,, футболисти.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
1palq4o1 написа:мотокари...нали знаете, какво правиха японците с мотокарите?
trokadero_ написа:Абе не ,че нещо ама перуката какво толкова е виновен , че дискотечните пикльовци не играят ?
Вярно е , че и перуката не става за нищо , ама не може цялата вина да скача върху него .
suni написа:trokadero_ написа:Абе не ,че нещо ама перуката какво толкова е виновен , че дискотечните пикльовци не играят ?
Вярно е , че и перуката не става за нищо , ама не може цялата вина да скача върху него .
Така е, човека си порка от 20 години,.. що го бутат зорлем между шамарите.
suni написа:1palq4o1 написа:мотокари...нали знаете, какво правиха японците с мотокарите?
Не!
Какво?
1palq4o1 написа:miroxp написа:Аз не мога да разбера, защо всички в БГ се натискате на имате "големи" отбори и още "по-големи" постижения в спорт, в който никога не сте били дори близо до средните нива за играта. 2-3 избухвания на клубно ниво и 1 на националния отбор не правят една нация футболна. Защо въобще трябва да се развива този спорт в БГ? Ето, САЩ имат комбинирано 3 шампиона по борба и щанги и то датиращи от 1936 година. Защо? Мислите си, че не могат да бълват шампиони на всяко световно или олимпиада ли? Не, просто хората са достатъчно умни за да се концентрират там, където са силни и където има смисъл от усилие и инвестиция. Ликвидирайте футбола като спорт на професионално ниво и оставете една аматьорска лига за цвят. А който иска да бяга след топката в парка. После на по бира пред TV-то и гледайте тези, които го умеят. Поне ще изпитвате удоволствие. Знаете ли колко нерви, пари, омраза и какво ли не ще си спестите. Освен това, ликвидирайте и други спортове, които така или иначе са за екскурзианти. Оставете си традиционно силните 4-5 дисциплини (волейбол, атлетика, борба, щанги, стрелба) и си отглеждайте истински шампиони там. Ще сте винаги на върха, ще сте горди от себе си и спортистите си и ще сте по-щастливи като нация. Та вие сте (по истинските данни от последното преброяване, не тези, които ви цитира идиотската ви държава) едва 5 860 000 население. От тях едва 13,5% или около 790 000 на възраст между 0-14 години, които са реалния ресурс за бъдещи спортисти. Колко от тези 13.5% ще стигнат подиума с медалите? Старата поговорка избирай битките, които знаеш, че ще спечелиш важи с пълна сила. Ама не, тръгнали да си ги мерят с големите...като едно време дето си мислеха, че са най-големия износител на домати или мотокари...нали знаете, какво правиха японците с мотокарите?
Не!
Какво?
1palq4o1 написа:suni написа:1palq4o1 написа:мотокари...нали знаете, какво правиха японците с мотокарите?
Не!
Какво?
k@r@k0nju1 написа:Вие не знаете ли, че БМ е абониран до живот за поста, а НМ е абониран до живот за вратарския пост в националния? Будали!
Мистри написа:1palq4o1 написа:suni написа:1palq4o1 написа:мотокари...нали знаете, какво правиха японците с мотокарите?
Не!
Какво?
Т.Е?
Не бе, много ме е яд !
skank написа:plamenst7 написа:Много по-голям проблем е липсата на масов спорт. Все по-рядко може да видиш някъде по кварталите деца да играят футбол(не само), а интересът към футбола у нас е силно намалял. Аз като бях малък ритахме почти всеки ден. Та не бяха мачове блок на блок, клас на клас, квартал на квартал, па джитбол, всеки лакум, виенска, крив мач. Ритахме и в дъжд и в студ, дори в сняг понякога. Сега почти не мога да видя деца да ритат някъде или най-много 2-3 да подритват някоя топка безцелно.
За мен единственото правилно решение може да дойде от държавата. Прави се задължително участието в някакъв вид спорт в училищата и се организират състезания между тях за да се възбуди интереса към спорта в децата. Деца със здравословни проблеми и видимо не ставащи за спортисти(такива с наднормено тегло или просто по-флегматични) да бъдат освобождавани от тези задължения от някаква училищна комисия - да речем учителите по физическо.
Много точно и много на място. И аз все по-рядко виждам деца да ритат пред блоковете, ходят по изкуствени за по един час. Друго си е да се разделите и на асфалта по 2-3 часа на ден. Като малък в училище всяко междучасие играехме, за 5минутки да е но да се развърти мача. Играли сме дори и с онези малки подскачащи топчета, даже с малка керемидка.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта