БФС – "Истината е някъде там"

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

samobotev
Контакти:

Re: БФС – "Истината е някъде там"

Мнениеот samobotev » 12 авг 2015 11:10

Нещо си много нервен пич, успокой се вдишай , издишай и недей да приритваш все едно от тази тема ти зависи живота.

темата съм я пуснал за да се коментира журналистическото двуличие и пристрастност и донякъде това на БФС. И пак казвам за мен ние миналата година бяхме правилно наказани след финала за купата на България. Но за същите прояви тази година на левскарите им се размина , както сега явно ще им се размине и на моряците но пък тяхното провинение въобще не може да се сравнява с това на сините фенове от преди два месеца.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 12 авг 2015 11:11

BRF написа:
HEATSEEKER написа:
BRF написа:
HEATSEEKER написа:Бургаски,попитах те нещо елементарно след мача , в който децата на Пеевски изпотрошиха 700 седалки, какво наказаха ЛЕВСКИ-ДПС

Чети бре!НЕ ЗНАМ!
Вас с какво ви наказаха за боя над футболисти!Нас аматьорите с 1850 лв и затворен сектор!

НЕ ни наказаха, мача е с неофициален характер, не е под егидата на БФС

Аааааааааааа,пък нашия мач беше не под егидата на бфс,уефа,фифа е марсианската лига!

Оплачи се на Боби,Мишел, Сеп и най-накрая на АЛФ ;)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 авг 2015 11:12

bobo_13 написа:Поредна футболна драма! Какво толкова е станало, че цяла седмица рев? Винаги е имало и ще има странни решения на съдии, на БФС и на някакви комисии. Футболът е бизнес и който носи пари той поръчва музиката.
През последните 6-7 години феновете, отборите и журналистите на ЦСКА и Левски взеха да усещат върху гърбовете си какво са изпитвали всички фенове на останалите отбори в България през последните 71 години(или кой откогато помни) и само се надува гайдата и се пишат бомбастични статиии.
Бях спрял да чета български футболни сайтове, но от около 2 години, пак се върнах на тях....е, няма такава простотия.

Вече всички гледаме мачове от цял свят. Навсякъде има странни съдийски решения, картони, дузпи, засади, влизания.....е да сте чули и прочели някъде да се вдига такава олелия? Само Моу някой път след мач изцепи нещо и дотам. То не бяха признавани голове-фантоми, то не бяха голове с ръце и т.н....ама нито един треньор след мач не оправдава загубата на своя отбор със съдийството. Докато треньорите и футболисти не се научат да носят отговорност за загубите и да поемат вина....няма как да се оправят нещата. Отборът му цял мач не минал центъра - съдията бил виновен.

Колкото до медиите....у нас просто няма такива. Сами виждате политическата преса от кого се създава, кой я спонсорира. Нима мислите, че пресата, радиата и телевизиите са независими? Нали всички се изхранват от РЕКЛАМА. А който плаща, той поръчва и какво да се пише и показва.

Но да, сега ревът с/у Лц, ЧМ, Литекс е по-голям, защото ощетените са Левски и ЦСКА< а както знаем 99% от медиите у нас са софийски и се изхранват с кликове на сини и червени фенове.....отделно спортната и в частност футболна журналистика у нас е на фенска и аматьорска основа. Да не говоря за радио-предаванията на този сайт и техните "дискусии"....все едно ние тук дето се дърлим по цял ден и си чешим езиците да седнем и да го правим пред микрофоните. Това ли е журналистика? Това ли е професионализъм?

Ти нали си журналист или нещо такова!Ти ли си бялата лястовица :lol: !?

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 12 авг 2015 11:12

samobotev написа:Днес прочетох определено пристрастната и маниполативна статия на Гонг . И бих искал да попитам уважаемите гонгаджии след като са такива борци за справедливост, защо преди два месеца не бяха такива борци за справедливост когато се изигра фиала за купата на България. На който публиката на сините през целия мач целеше ирачите на Черно море с бутилки, консерви и каквото им падне . И накрая почупиха половината седалки и ги запалиха. За тези изтъпления сините бяха наказани с минимална парична глоба и въобще не стана дума да бъдат лишени от домакинство. А през първото полувреме играч на Черно море беше уцелен не с полу пълна бутилка вода , а с консерва.

Миналата година ние от Ботев[color=#FF0000] бяхме справедливо наказани след подобни простотии , пак на финала за купата. Както сега трябва да бъдат наказани и Черно море но защо никой не постави като проблем и липсата на наказание за сините.

И накрая искам да кажа, че в нашия клуб проблема с бутилките отдавна беше решен като не се допуска в мачове от А група да се влиза с тях на стадиона. Водата се раздава в пласмасови чаши на самия стадион

Ти как беше наказан и защо? За клуба ясно, но ти чувстваш ли се съпричастен с тези простотии, били плащал солидарно глобата с клуба, без да си участвал в простотиите и при наказание на клуба да играе на празни трибуни заради 10-20 олигофрена останалите 5000 поемат ли вина за случката и защо?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 авг 2015 11:14

samobotev написа:Нещо си много нервен пич, успокой се вдишай , издишай и недей да приритваш все едно от тази тема ти зависи живота.

темата съм я пуснал за да се коментира журналистическото двуличие и пристрастност и донякъде това на БФС. И пак казвам за мен ние миналата година бяхме правилно наказани след финала за купата на България. Но за същите прояви тази година на левскарите им се размина , както сега явно ще им се размине и на моряците но пък тяхното провинение въобще не може да се сравнява с това на сините фенове от преди два месеца.

Това към мен ли? :roll:
Не се безпокои,аз съм си много спокоен!Въобще не ми дреме какво ще става!Просто си пиша това което мисля!
Няма никакво журналистическо двуличие,защото няма журналистика!Не говоря само за спортна такава!

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 12 авг 2015 11:16

samobotev написа:Нещо си много нервен пич, успокой се вдишай , издишай и недей да приритваш все едно от тази тема ти зависи живота.

На същото игрище/защото това не е стадион/ не много отдавна фенове биха играчи, червените отнесоха наказание за подобно провинение, а тук пак нищо, явно БФС ги интересуват само глобите.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 авг 2015 11:17

HEATSEEKER написа:
BRF написа:
HEATSEEKER написа:
BRF написа:
HEATSEEKER написа:Бургаски,попитах те нещо елементарно след мача , в който децата на Пеевски изпотрошиха 700 седалки, какво наказаха ЛЕВСКИ-ДПС

Чети бре!НЕ ЗНАМ!
Вас с какво ви наказаха за боя над футболисти!Нас аматьорите с 1850 лв и затворен сектор!

НЕ ни наказаха, мача е с неофициален характер, не е под егидата на БФС

Аааааааааааа,пък нашия мач беше не под егидата на бфс,уефа,фифа е марсианската лига!

Оплачи се на Боби,Мишел, Сеп и най-накрая на АЛФ ;)

Няма за какво да се оплаквам!Стадиона ни събира над 20 000 души,пък затварят някакъв сектор за 1000,примерно!Пишете за двойния аршин и има милиони мнения за толерирането на Грандовете!Ето,сега толерират вас!Честито :mrgreen: !
п.п. Алф е от Мелмак,не бъркай двете организации :lol:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 12 авг 2015 11:26

В същия мач бе улучен Венков , трябва ли да има наказание за Пеевски :?:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 авг 2015 11:29

не виждам някой то другите отбори да е толерират, като изключим Лудогорец. Ето вчера нашите съграждани ги изпраскаха с глоба от 37 500 лева , а са най бедния и мизерстващ клуб в А група. Дето се вика на просяка му взеха и ризата от гърба.

Ти как беше наказан и защо? За клуба ясно, но ти чувстваш ли се съпричастен с тези простотии, били плащал солидарно глобата с клуба, без да си участвал в простотиите и при наказание на клуба да играе на празни трибуни заради 10-20 олигофрена останалите 5000 поемат ли вина за случката и защо?

аз в простотии не участвам и да донякъде не съм съгласен заради 20-30 идиота всички да го отнасяме. Но това е положението освен това клубовете донякъде също носят вина за простотиите защото през годините ръководствата доста често защитаваха лумпените и ги прикриваха след поредните им изцепки. Та донякъде има резон в тези наказания да се играе без публика. Освен това и при нас го имаше този проблем с хвърлени бутилки и го решихме като охраната спря да допуска на мачовете хора с бутилки, вместо това се изкарват бидони с вода и срещу някоя и друга стотинка клубът продава водата на феновете в пласмасови чаши. така хем печели някой лев , хем няма да му ударят някоя солена глоба заради 3-4 хвърлени бутилки по скамейката на противника или съдията

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 12 авг 2015 11:31

nib написа:те левскито и буркани с туршия са си носили ама я изяли по пътя... с леп :o

Ще си признаете вие, че след мача пратихте кашон мастика на Мастиката и написахте онова унижаващо ви писмо. Само дето се правихте на шушумиги.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Футбол - България”