Като човек, който непрекъснато чете спортната преса- наша и чужда, смятам, че е сравнително по-добра от на останалите пишман "журналисти" , но има едно нахвърляне на клишета, а на мен това не ми се нрави. Да, някои биха казали, че за седемнадесетгодишен е чудесна, но кат имам предвид, че и другите "журналисти" са по на толкова, мога да кажа, че нахвърлянето на клиширани фрази не е кой знае колко впечатляващо и затрогващо. Но пък има и личностно творчество, което за мен вдига с една идея оценката. Правописът и пунктуацията е безупречен, за разлика от други т.нар. прота. Добре е като за начало, давай да оценяваме и другите след това! Но съветът ми е да избягваш клиширани фрази и като четем не бива да си личи пристрастност към един или друг отбор, а тук според мен си личи леко. Ако искаш да станеш добър професионалист, не бива да има пристрастност, единствено, когато темата е свързана с един отбор, тогава може. Но тук са засегнати доста отбори и пак си проличава привързаност към някоя определена кауза!

А техните откраднати млади българи къде са, гръбнакът на отбора им не се ли състои от чужденци, бих попитал аз?
А има ли пристрастност, колкото и да е хубава, всяка една статия лично за мен е малко безпредметна, авторът трябва да внушава обективност у читателите, още повече като си слага името отдолу. Не си малък, тези неща трябва да се знаят, а и така се трупат по-редовните читатели, но освен че трябва да трупаш читатели и позитиви, трябва да се опиташ да ги запазиш и за друг път. Темата е добра, доразвий я, засегни и ги жегни още малко, аз бих, но не прекалено де!

Браво, че има и мислещи младежи, това може само да ме радва! Желая ти много успешни статии, придружени с награди!

И се махни от форумите, ще затъпееш като нас.

Твори си на воля, но не се заседявай по форумите. Да, за мнения ще услужваме винаги, но статиите вие трябва да ги пишете, а ние само да ги четем и обсъждаме.