Кой е най-специалния момент, като фен на любимия отбор?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кой е най-специалния момент, като фен на любимия отбор?
Чувството при гола на Томашич за 2:1 срещу Удинезе беше велико
Много са специалните моменти които ми е донесъл ЦСКА.Един от тях е зверската атмосфера на "Армията" по време на мача ни с Блекбърн.Не ги отстранихме,но не победите са всичко за един отбор.Подкрепата която получи ЦСКА от феновете бе уникална и позволи на отбора от 0:3 до последно да се бори за победа.Такива моменти не се забравят и карат хората да разберат какво е магията ЦСКА!
Ето и едно мнение на противника за този мач:

Ето и едно мнение на противника за този мач:

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- Captain Stottlemeyer
CSKA_1948_ написа:damyanov1963 написа:CSKA_1948_ написа:Ах, колко жалко е да си левскар! Цял живот само тези резултати са ви в главата, понеже друго НЯМАТЕ!
Освен 6-те поредни срещу Левски(особено тези, в които им шибнахме по 3 гола и гола в последната секунда на Крачунов), никога няма да забравя гола на Вальо и победата над Ливърпул, победата над Динамо М, гола на Мишел Платини срещу Фулъм, победата над Рапид и още и още...
Вие първи започнахте с мачовете си с/у Левски. Освен това ние показахме и моменти от международни мачове. Сега, ако ще изброяваме всичките победи на Левски в Европа, както ти се опитваш да правиш с тези на ЦСКА и то с мачове за които само си слушал, понеже не си бил роден...
Много ти знае патката кога съм роден...Ти не си стъпвал на стадион от 20г., обаче си видял ние как се изнасяме преди края на мача... Yeah, right!
Може би точно патката му знае най-добре кога си роден...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Възрастен написа:Двете победи над Барса и Байерн през 80-те години, водени от легендарния Удо Латек (лека му пръст!). На мача с Барса присъствувах лично - на ст. "Пловдив" (тогава "9-ти септември"). Голям кеф!
Най-специалният момент за мен е последната минута на мача Тракия-Байерн.Сам срещу вратаря Пашев се полакоми да вкара гол.Ако беше подал надясно/мисля че на Аргиров/отстранявахме великият Байерн с 3-0.Вечерта в Новотела разбрах от сервитьорите че доста са се уплашили.Много време след мача се говореше за това положение.Барса ги победихме пред препълнен стадион,но нямаше начин да ги отстраним
Денят, в който баща ми ме заведе за пръв път на Армията, и бихме Ювентус с 3:2. Бях на 6. С такива мачове се печелят феновете от деца 
dafquezz написа:Денят, в който баща ми ме заведе за пръв път на Армията, и бихме Ювентус с 3:2. Бях на 6. С такива мачове се печелят феновете от деца
Съжалявам, но този резултат бе анулиран заради нередовен състезател.. Всички знаеха, че Михтарски нямаше право да играе в този мач, но го пуснаха напук.
NOMER14 написа:dafquezz написа:Денят, в който баща ми ме заведе за пръв път на Армията, и бихме Ювентус с 3:2. Бях на 6. С такива мачове се печелят феновете от деца
Съжалявам, но този резултат бе анулиран заради нередовен състезател.. Всички знаеха, че Михтарски нямаше право да играе в този мач, но го пуснаха напук.
Много ми е дремело като съм бил на 6 за картотеки и подобни глупости
Аз видях с очите си как бихме Юве. Че бил анулиран резултата разбрах години по-късно
- damyanov1963
dafquezz написа:NOMER14 написа:dafquezz написа:Денят, в който баща ми ме заведе за пръв път на Армията, и бихме Ювентус с 3:2. Бях на 6. С такива мачове се печелят феновете от деца
Много ми е дремело като съм бил на 6 за картотеки и подобни глупости![]()
Аз видях с очите си как бихме Юве. Че бил анулиран резултата разбрах години по-късно
Добре, че си бил толкова малък, та не разбра как на реванша ви биха с 5:1
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
ЦСКА-Байерн-4:0 до три на нула беше нещо неверятно.При 3:0 за Блякбърн направо исках да изляза от стаята ,но после беше направо извънземно.Мачовете на ЦСКА със Стоичков,Пенев ,Костадинов,Тр.Иванов,Д.Младенов това беше може би най-силния клубен отбор в историята на България.
- damyanov1963
amoros написа:ЦСКА-Байерн-4:0 до три на нула беше нещо неверятно.При 3:0 за Блякбърн направо исках да изляза от стаята ,но после беше направо извънземно.Мачовете на ЦСКА със Стоичков,Пенев ,Костадинов,Тр.Иванов,Д.Младенов това беше може би най-силния клубен отбор в историята на България.
Приятел, или не си помниш мачовете на Цска, или по стар комунистически обичай манипулираш съзнанието най-вече на младите? Може ли да посочиш, кога е бил този мач ЦСКА - Байерн 4:0? Айде и ние да сме го гледали! При 3:0 Байерн ви направиха две атаки за 3:2, с което ви показаха как сте ги повели с 3:0, след това стана 4:2 и те ви вкараха още един за измъченото 4:3. А 4:0 беше резултата в реванша, само че за Байерн!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч