''Каузата Левски'' ще бъде защитавана от син рефер на финала
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ''Каузата Левски'' ще бъде защитавана от син рефер на фи
Блъскааааааай!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
peliforewer написа:korteneca написа:peliforewer написа:727150 написа:"Левски" спечели полуфинала срещу " Лудогорец" въпреки сватбата , а не заради него.Та той не свири чиста дузпа за "Левски" и пусна няколко очевадни засади на нападатели на Лудогорец.
Ами що не протестирате да го сменят,той ще Ви закопае,а бе на този мач Марселиньо не вкара ли някакъв гол или на друг мач при друг съдия е било.
Вкара след сигнал за нарушение.Голям гол беше, направо жесток удар нанесоха на Лудогорец.
Сигурно този сигнал са го подали директно от УЕФА по сателита,не вярвам Сватбата да е надул свирката,щото аз нарушение не видях при този гол,а съм гледал много голове на Гонзо и един на Гарата тогава пък съдиите какво им става ,не могат да съберат въздух да я надуят тази свирка.
От ФИФА беше сигналът. Всъщност са му казали кога точно Бедоя ще се направи на фаулиран и Марселиньо ще вкара. А бе добре, че беше Сватбата да ни бутне иначе къде се бутаме пък ние на финал

Последна промяна от korteneca на 28 май 2015 16:10, променено общо 1 път.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Captain Stottlemeyer написа:dodo7271 написа:Заради тези сополи от Черно чоре загубих 20 лева. Бях пванал бас, че 30 минути следд новината в Гонг, някой от тях ще пусне тема с поредна порция храчки. Ама се забавиха много. Добре де, момчета, как е възможно толкова да нямате чест и достоинство??? Как може да сте такива мекотели, да плачете за всяко едно нещо преди този мач? Баси трагедията. Не можете да си продадете билетите, дадени ви от Лигата за финала - 3000 бройки не сте способни да продадете, но се оплаквате. Този мач какво значение има за вас?
В интерес на истината, много фенове на "Черно море" си мълчат, но за сметка на това в темата се е включил активно един сладур - фен на "Лиска"...
Където е Черно море, там е и ЦСКА - едно и също е...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Eй, манипулатории! В онзи мач Стоянов се скъса да свири за ЧМ! Свалете си го и вижте за какво става на въпрос. Страничния сбърка за гола на Левски, а не Стоянов. Страничния си понесе наказанието. А Стоянов спести два червени картона на ЧМ и 100% дузпа за Левски срещу Силва в края... А останалите претенции са напълно безпочвени! Стига манипулации в тази държава!
CHELSEA
peliforewer написа:korteneca написа:peliforewer написа:727150 написа:"Левски" спечели полуфинала срещу " Лудогорец" въпреки сватбата , а не заради него.Та той не свири чиста дузпа за "Левски" и пусна няколко очевадни засади на нападатели на Лудогорец.
Ами що не протестирате да го сменят,той ще Ви закопае,а бе на този мач Марселиньо не вкара ли някакъв гол или на друг мач при друг съдия е било.
Вкара след сигнал за нарушение.Голям гол беше, направо жесток удар нанесоха на Лудогорец.
Сигурно този сигнал са го подали директно от УЕФА по сателита,не вярвам Сватбата да е надул свирката,щото аз нарушение не видях при този гол,а съм гледал много голове на Гонзо и един на Гарата тогава пък съдиите какво им става ,не могат да съберат въздух да я надуят тази свирка.
А как се стигна до това положение.Страничният съдия не си стоеше на линията , пропусна да вдигне задада на нападател на Лудогорец и се стигна до изпълнение на корнер , след изпълнението на който се стигна до коментираната ситуация.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Ми другия път пробвай ти да надуваш свирката и без това тва ти е професията - да духаш.

-
- Контакти:
glarus_ds написа:Eй, манипулатории! В онзи мач Стоянов се скъса да свири за ЧМ! Свалете си го и вижте за какво става на въпрос. Страничния сбърка за гола на Левски, а не Стоянов. Страничния си понесе наказанието. А Стоянов спести два червени картона на ЧМ и 100% дузпа за Левски срещу Силва в края... А останалите претенции са напълно безпочвени! Стига манипулации в тази държава!
Малко корекция,страничният Мишев наистина не вдигна засада защото се заблуди че футболист от Черно море играе с глава,но Сватбата беше много близо до ситуацията и би трябвало да е видял всичко,но не посмя да отмени гола.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
sin4ec написа:Блъскааааааай!
Ся ще се копираме ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Сами си създавате интриги и сами си ги развивате, успех !
КЛЮЧ !!!!!
КЛЮЧ !!!!!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- kanara1978
- Контакти:
По вероятно е да биеш Барселона на Ноу Камп отколкото Левски(с този съдия) затова по добре Черно Море да не излизат.Или още в 5 тата минута когато съдията даде дузпата за Левски да извадат отбора
Върни се в “Футбол - България”