Левски без победа над ЦСКА вече над 2 години!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Левски без победа над ЦСКА вече над 2 години!

Мнениеот Teo » 18 май 2015 11:24

-Ivan- написа:Стига с тия глупости,бе ! Аз пък питам - ЦСКА без проблеми и задължения- КОГА?

Не се занимавайте с говедата, оставете ги ! В нашия клуб има къде, къде по-сериозни проблеми :!: Сега най-важно е да си запазим футболистите, треньора и екипа му , както и да се измисли и начертае план за спасението ни .

САМО ЦСКА

Ванка, важно е да им припомним събитието.. нека да си знаят! Какво лошо има в това? Яд ме е, че не са в горната шестица... нямаше да направим тази лоша серията без голове и победи!
@ Колкото до нашите проблеми аз сам изказал пределно ясно как трябва да се наредят нещата, че да станат тези промени!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 18 май 2015 11:27

russia написа:
volf написа:Аз си мисля че по-скоро би възкръснала партията майка, отколкото да победите Лудогорец! :oops:

Темата не е нито за мастии, нито за олигофрени.
А Лудогофренец може само да се хапе отзад, че няма ФЕНОВЕ като на ЦСКА! На есен ще подритват пред обикновени зрители и зяпачи-семкаджии.Ако стигнат до есента де... ;)
С умислен поглед ще си спомнят за "Българи-юнаци"!

Това да не е цитат от "Разсъжденията на един комплексар"?! :roll:
Да парадираш с фенове когато си нямаш отбор е нещо като да се хвалиш с големи мъдя под малка пишка!
На есен стадиона отново ще бъде "фул на макс" за нова порция огорчение на вечно страдащите заради непълноценността си!
" Българи юнаци ще кънти от шоплука до Вардар през Шабла, отново заради ЛУДОГОРЕЦ!
Ти ще се криеш неблагочестив в мишата си дупка и ще се правиш на теменужка!
Не може да съществува смисъл в тема за несъстоялиясе двубои между петия и седмия и разбира се тя е отново за Лудогорец - Шампиона - както всички останали писания за ЦСКА за последните четири години!
Дори доказания ведомствен комплексар Ники-то Александров пише по-често за Лудогорец, Домусчиев и всичко около ШАМПИОНИТЕ, отколкото за червения пълновластен срам!
Скоро от вас ще останат само теменужки и босилек и тревогите, че няма да има кой да говори от мое име и името на милионите фенове на Лудогорец по света ще са факт!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 18 май 2015 11:31

Red thunderstorm написа:
Лимонадения Джо написа:А колко години отборът от Панчерево няма победа над адаша си от Симитли?

Колкото и седмачето няма над аркадашите си Беверен и Тампере :lol:

Хахаха бях забравил, за 10-те негърчета и белия капитан.То може ли да запомниш всичките им географски открития. :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 май 2015 11:34

Вас хубаво ви топли тази статистика, ама да не се сърдите ако в скоро време пуснем тема "Мач с червените, кога?" :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ivodm72
Контакти:

Мнениеот ivodm72 » 18 май 2015 11:46

korteneca написа:Тео, МОЗЪК - КОГА? :lol:

Н-И-К-О-Г-А
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 18 май 2015 11:50

Teo написа:Последната победа над ЦСКА която са записали на сметката си ФК Левски е преди 2 години и 1 месец :idea:
@ Победа над ЦСКА, кога? :idea: :lol:

Темата е глупава, автора неадекватен, ама като си задал въпрос. Ами ще ви бием още в следващия мач. Не знам кога ще бъде, но когато и да е ще ядете пердах.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 18 май 2015 11:53

TristaNNN написа:Вас хубаво ви топли тази статистика, ама да не се сърдите ако в скоро време пуснем тема "Мач с червените, кога?" :)

То не пречи пак да си я пуснете? Защо избягахте при изпадащите? :x
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 18 май 2015 11:56

Teo написа:Не е хубаво когато един отбор избяга в долната шестица от страх, че същите тези футболисти които са в Левски нямат манталитета да победят ЦСКА.. за какво си мислите, че отидоха да играят с опашкарите?.. Ние направихме всичко възможно да ги вкараме при нас и да си ги биеме профилактично примерно както сме в момента зле... поне си оправим самочувствието, ако не друго!
@ Хубавото е че вече няма да има шестици и няма къде да бягат зайчетата :idea: :lol:

Миииии...май паднахте от "Ботев"...няколко пъти
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 май 2015 11:56

СВОБОДЕН написа:
Teo написа:Последната победа над ЦСКА която са записали на сметката си ФК Левски е преди 2 години и 1 месец :idea:
@ Победа над ЦСКА, кога? :idea: :lol:

Темата е глупава, автора неадекватен, ама като си задал въпрос. Ами ще ви бием още в следващия мач. Не знам кога ще бъде, но когато и да е ще ядете пердах.

Така говорехте след всеки мач от тогава до сега :idea:
И пак отиваме на прословутия въпрос, КОГА :?: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 май 2015 11:58

1palq4o1 написа:
Teo написа:Не е хубаво когато един отбор избяга в долната шестица от страх, че същите тези футболисти които са в Левски нямат манталитета да победят ЦСКА.. за какво си мислите, че отидоха да играят с опашкарите?.. Ние направихме всичко възможно да ги вкараме при нас и да си ги биеме профилактично примерно както сме в момента зле... поне си оправим самочувствието, ако не друго!
@ Хубавото е че вече няма да има шестици и няма къде да бягат зайчетата :idea: :lol:

Миииии...май паднахте от "Ботев"...няколко пъти

Но опитахме ги вкараме.... опитахме, но те даже и не се напънаха :idea: :lol:
Предполагам е от страх и серията която така и не могат да преборят :lol:
@ Всичко ми стана ясно след снежното фиаско и оплакванията на Гонзо... просто с няколко думи.. ''Не може да победим ЦСКА.. каквото и да правим винаги падаме'' :idea: :lol:

Върни се в “Футбол - България”