Виктор Николаев:Само с гел не става

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Виктор Николаев:Само с гел не става

Мнениеот glarus_ds » 18 май 2015 13:15

Готвача написа:Ако ГЕЛА беше син гел,или червен такъв,дали щеше да има пак такъв рев?Бритиш хомосекшуъл помните ли?А да се поразтърсите и да видите реакциитре на независимата преса.Какъвто и да е гела си направи отборчето 4 пъти пореден шампион,вкара ги в ШЛ и го навря в устите и гъзовете на сини и червени,че и на оранжеви като видях реакцията на джудж.Както отиват нещата,ще са несменяем шампион чак до момента в който Кирчо не реши да направи някой друг за да стане по интересно първенството.И накрая да спомена една българска поговорка-"Кервана си върви,кучетата си лаят."Кое е кервана и кои са кучетата се сещайте сами.

Помним, помним. Батков си получи наказанието, като олекна с няколко хилки...
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 18 май 2015 13:16

bobo_13 написа:Абе Мартин Петров след мач на националите илиза и казва на всички спортни журналисти ... "Вие не сте българи"......пляскаха му

Оня Янев в ЦСКА нали беше казал на журналист..."Тюфлек".....и там извинения

Те са футболисти. А Домусчиев нали каза, че е над нивото на Пенев? Иска да каже, че е много над един прост футболист?!! Тоест твоето сравнение е неуместно.
CHELSEA

Потребителски аватар
doxyto

Мнениеот doxyto » 18 май 2015 13:22

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 18 май 2015 19:54

Само със скандали не става, също!
Викторчо, Тасев и от тоя сорт журналистчета ме накараха да не гледам сутрин телевизия и да не си купувам вестници.
Обаче тоя гелосания ме накара отново да гледам български футбол!
Едните търсят скандали за да се изявят, а човека с гел съгради нещо, което 4 години е номер 1!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 18 май 2015 20:35

Неутрален написа:Поредното доказателство че БЪлгарина няма против да го мачкат, плюят, газят, унижават итн стига да има нещо в хладилника респективно тумбака да е пълен. Той ще понесе с "достойнство" цялата тази гавра. Ехххх, ако бяхме в нормална държава, такива гелосани перчеми щаха да ги разпънат на кръст. Силните на деня винаги забравят че един ден ще бъдат от другата страна на барикадата, примери бол в жалката ни действителност. Защо не излезе да се извини на момчето ЛИЧНО ?! Да каже, ей хора пих повечко, амфетите ми дойдоха малко от горе итн, щяхме да го разберем (може би). Дано момчето има куража и получи подкрепата на телевизията, да осъди този имбецил. Което много ме съмнява, с оглед това че и Викторчо беше изритан от там като мръсно коте , защото няКОЙ се обиди от едни неудобни въпроси. Дано не остане поредният случай който ще отшуми след 2-3 дни или до следващия скандал.

Тасев съди ли Домусчиев?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 18 май 2015 20:43

Виктор, явно се е почувствал лично обиден, за да отвръща в ефир по същия начин. Разбира се, че ще заеме страната на журналиста, колкото наистина да задава глупави въпроси. Между другото Виктор никога не се е интересувал от футбол и не знам къде се бута с това с Гел не става. Явно е забравил къде се е родил и израснал, че да не вижда, че се случва нещо хубаво в родният му град, а и баща му ще ходи на по-хубав стадион. :)
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
actrus
Контакти:

Мнениеот actrus » 19 май 2015 00:27

Този Виктор има ли нещо общо с Виктор Николаев от Попово ,който беше писал измишльотини за Христо Стоичков. Даже имаше левачки по неговия задник

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 19 май 2015 07:18

actrus написа:Този Виктор има ли нещо общо с Виктор Николаев от Попово ,който беше писал измишльотини за Христо Стоичков. Даже имаше левачки по неговия задник

Не знам какво са писали за Стоичков, но този не е от Попово, а от Разград, както и родата му.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 май 2015 11:42

Готвача написа:
DrAvalanche написа:Държавата даде пари за сектора. Обществената поръчка бе дадена на фирма на зализаното (никаква аванта не се изпуска). Стадионът е публична общинска собственост, но гелосаната си го открива и дерибейства като лична собственост. Щракна с пръст и на повикване с държавен хеликоптер му цъфнаха премиер, и двама ключови министри. Същият премиер нямаше време да открие европейското за юноши, което представя България пред Европа и се предава по Евроспорт. Президента на бфс не е посещавал дерби мач в А група, но щом спонсора заповяда пристига. Накрая самозабравилият се новобогаташ си позволява да обижда и гони от публично място журналист изпълняващ задълженията си...
Не знам какъв трябва да си, за да защитаваш това.

Аз не мисля че някой го защитава,дори и феновете на лудите.В случая правим паралели с едни "други грандове",които действаха не по малко ургулешки и журналистите не им търсеха кусури.Какви ли не изцепки съм чувал от президенти,треньори и играчи,а реакция никаква.Вчера даже един треньор показа един голям дълъг до лакътя на собствената си публика.Извода е,че пошлото,мерзкото,долното... е така дълбоко навлязло в БГ футбола,че вече се брои за нормално,стига да е от правилният цвят.

В желанието си да вкараш нещата в синьо и червено вече се оливаш!Онзи ден когато олигархчето обиждаше играеха срещу Локо ,а Хубчев в правилен цвят ли е,че никой не му направи и забележка?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 май 2015 15:32

Виктор Николаев от кога е мерило за компетентност :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - България”