За двойните стандарти на Черно море

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: За двойните стандарти на Черно море

Мнениеот Кролик » 13 май 2015 15:05

milen.hristov написа:Не може ли просто всяка година преди началото на турнира да се обяви къде ще бъде финала както е в евро турнирите.

Може, ама сме неорганизиран народ с много претенции и малко качества. Управниците са дупедавци и ги е страх да не би да настъпят опашката на някого. Ние сме си виновни, че още сме тук явно..
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 13 май 2015 15:08

Кролик написа:
korteneca написа:Толкова ли е трудно да се разбере едно елементарно нещо за феновете на Черно море. Според тях единственото честно нещо е те да вземат купата. Всичко останало е против тях, директиви, конспирации, измами и прочие. Винаги ще намерят за какво да мрънкат и реват. Това няма да спре нито сега, нито след финала. :)

Звездите ли ти го говорят това ? Ако ти кажат че твоя отбор, независимо кой е той, ще има по-малко места за финала, ти как ще реагираш ? За*би кои отбори са на финала. Да кажем са Чепеларе и Провадия. Ти си фен на Чепеларе и ти кажат, вие ще сте 3000 човека, останалите са за Провадия. Ти как ще реагираш ?
Ще победи по-добрия, дали ще е Провадия или Чумерна, все тая. Редно ли е едните да са с повече места от другите. Само това е въпроса...

Ако така са се разбрали двата отбора е редно. В момента няма нищо официално освен вашия рев за всичко. Очаквам преди мача да ревнете и за съдиите въпреки, че не сте поискали чужденци, а ръководството ви няма нищо против назначените. :oops:

Може вашето ръковдство да е направило компромис като се е съгласило на по-малко билети ако финалът е на Лазур! ;)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 май 2015 15:15

ВАРНА написа:Приятел,
пишеш така все едно ще ходиш на война.
Това е финал и всеки има право да се радва на това.
Ако сините имат претенции да са възпитани фенове не би следвало да развалят празника,същото се отнася и за нас.
Не знам защо футбола се приема от по-младите като война между градовете.
Бил съм в Стара Загора,Пловдив,София,Видин,Плевен,Ловеч,Русе и др. и на всякъде имам добри приятели,с които не ни пречи да си спорим и на тема футбол.
Ако си решил да ставаш хулиган,това е др. въпрос.Аз лично ще си пия бирата на Хепи под България,а ако ти искаш да седнеш на моята маса,си добре дошъл!

Хубаво звучи всички да се радват, но няма да стане, за жалост. Аз война нямам с кого да водя. Пък може да намина към Хепито, ( не го знам къде е), бира не пия-но по една Финландия става!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 май 2015 15:17

korteneca написа:
Кролик написа:
korteneca написа:Толкова ли е трудно да се разбере едно елементарно нещо за феновете на Черно море. Според тях единственото честно нещо е те да вземат купата. Всичко останало е против тях, директиви, конспирации, измами и прочие. Винаги ще намерят за какво да мрънкат и реват. Това няма да спре нито сега, нито след финала. :)

Звездите ли ти го говорят това ? Ако ти кажат че твоя отбор, независимо кой е той, ще има по-малко места за финала, ти как ще реагираш ? За*би кои отбори са на финала. Да кажем са Чепеларе и Провадия. Ти си фен на Чепеларе и ти кажат, вие ще сте 3000 човека, останалите са за Провадия. Ти как ще реагираш ?
Ще победи по-добрия, дали ще е Провадия или Чумерна, все тая. Редно ли е едните да са с повече места от другите. Само това е въпроса...

Ако така са се разбрали двата отбора е редно. В момента няма нищо официално освен вашия рев за всичко. Очаквам преди мача да ревнете и за съдиите въпреки, че не сте поискали чужденци, а ръководството ви няма нищо против назначените. :oops:

Може вашето ръковдство да е направило компромис като се е съгласило на по-малко билети ако финалът е на Лазур! ;)

Нашето ръководство сигурно не знае, че играем финал. Не са от най-заинтересованите. Не знам дали изобщо могат да се договарят, те обикновенно направо налагат решенията си.

KellyB

Мнениеот KellyB » 13 май 2015 15:18

К'ви билети, к'ви 5 лева??? Дори на нивата, наречена "Тича", подкрепата за Левски е по-голяма отколкото за Черно море! И шефовете на Морето го знаят и затова са съгласни с разпределението на секторите.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 май 2015 15:27

KellyB написа:К'ви билети, к'ви 5 лева??? Дори на нивата, наречена "Тича", подкрепата за Левски е по-голяма отколкото за Черно море! И шефовете на Морето го знаят и затова са съгласни с разпределението на секторите.

Това Ванга ли ти го каза или някога си стъпвал на Тича ? В какво точно мериш подкрепата, в кренвирши, банички, локум, знаменца ?! Кои шефове точно познаваш и си ги питал дали са съгласни ?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 13 май 2015 15:31

Или се приема, че всички финали за купите се играят на националния стадион или още със старта на сезона се казва Сливен или Велико Търново. В центъра на страната са двата града, а и няма изгледи скоро да се класират за финал на КБ....и двата отбора са при аматьорите, а стадионите и терените им са супер.
Но....ние сме си неорганизирани. Ето трябваше да се подават документи за евролицензите до края на март, аз оставам с впечатлението, че след това се изчака 50 дена да могат клубовете да си платят или разсрочат задължения и видиш ли сега щели да сядат да ги разглеждат документите. За какво беше тая олилия до 31.-ви март???? Как може в Италия, Германия да знаят от 2 седмици, кои отбори получават лиценз и кои не....а ние тепърва почваме.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 13 май 2015 15:39

Ей голямо реване , голямо нещо бе ....
Стига вече - ще има мач , ясен е градът - който иска да отива и да го гледа , който не да си мълчи и това е .

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 13 май 2015 15:46

Една малко по различна гледна точка, защо в началото на годината не се определи националния стадион: защото това не отговаря на претенциите на Киро от Разград поради простата причина , че обичайните заподозрени които имат претенции за купата са софийските грандове въпреки моментното им състояние и новия шлагер от Делиормана.В желанието си да угодят на силните на деня ПФЛ , БФС , и т.н създават безумни каши,докато ние си пишем къде ще е финала в Англия излезе програмата за догодина .Нали колеги от Варна не се заблуждавате , че силните на деня сме ние от Левски :?: В същото време факт е , че като публика сме повече от вас , но това по никакъв начин не оправдава простотията която заформиха господата от футболната ни централа на кому беше нужно в последния момент да се определя къде да е финала и да разпределят билетите по някаква сложна схема без да се даде логично обяснение :?: Пожелавам на всички които искат да присъства на мача да си вземат билети и да подкрепят отборите си , а от мен само Левски!
Да не забравя плачещите моряци нека покажат на колко гостувания са били през последната година на морето /имам предвид тези 5 човека които реват постоянно ,нека си покажат билетите от гостуванията на които са били/

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 13 май 2015 15:53

Не ми звучи логично договорка между клубовете в смисъл "Стадион за финала - в Бургас, срещу повече билети за "Левски", да е причина за мястото на финала! Ако беше така, нищо не пречеше Спортно-техническата комисия на БФС да вземе решението си за стадион "Лазур" точно на това основание - по съгласие между клубовете, съгласувано с "Нова Броудкастинг груп" и "Футбол Про Медиа". А не на основанията, посочени в решението й от 12.05.2015 г. - "По предложение на ПФЛ и съгласувано сНова Броудкастинг груп и „Футбол про Медиа”, предвид започващия ремонт на тревната настилка на Нац. стадион „В.Левски” и предстоящо международен турнир по лека атлетика на ст. Берое, финалът за Купата на Българиямежду отборите на ПФК „Левски”Сф иПФК „Черно море” ,ще се играе на 30.05/събота/2015 от 20.00часа, на стадион Лазур град Бургас. Срещата ще се излъчва по Нова ТВ."

http://www.bfunion.bg/news/5424

За правописа в решението по-добре да не се замисля човек. :)
Последна промяна от Varnauser на 13 май 2015 15:57, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”