ДК ще накаже ли Моци?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Re: ДК ще накаже ли Моци?

Мнениеот bobo_13 » 06 апр 2015 10:12

BRF написа:Големи глупости сте изписали :lol: !Въпросът е дали трябва да се накаже моцито!?!Какво значение има дали сме щели да вкараме голове или пък да пуснем по-малко или пък какви други защитници имали делиорманския евробоец :lol: !?Нека си играе,на мене не ми пречи,свикнах на простотиите на богопомазаните същества от Разград!
п.п. Суарес ухапа и го наказаха не знам си там колко!Гледайте отново изпълнението и ще видите!моцито докато удря усеща какво прави и не само,че не си прибира крака,а натиска с него!Това е повече от умишлено и е жалко изпълнение срещу колега!

Еми недейте пуска теми за това през 5 минути. Ако иска ще се самосезира, ако иска не. Знаем ли какво ще измислят. Ще почакаме и ще видим. МОже да не гледат телевизия и да не четат вестници. Щом СК спира правата на Йорданов, явно ще го викат за обяснение и т.н., може ДК да изчака решението на СК и тогава да предприемат нещо.
Иначе с примера за Суарес.....има още много примери и то от този сезон, когато Рууни и Ван Перси удрят без топка противници и нищо не се предприема...а медиите въртят повторения на ситуациите.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 апр 2015 10:24

Би трябвало да го накажат, спор няма.
Въпросът е, че за нас е по-добре да играе в сряда, защото освен, че е много рисков, не се намира в никаква форма. Предполагам, че ако играе срещу нас пак ще направи някоя магария, но този път реферите няма да са толкова милостиви, че ще стане хептен нагло.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 06 апр 2015 10:35

bobo_13 написа:Вие този Моци го направихте супер футболист. Левскарите за втори път искат да не играе срещу тях в рамките на 1 месец......толкова ли се страхувате от него????

Иначе Моци трябва да си го накаже ДК и то за 3-4 мача и да го изтръска 10-ина бона. Малко да му дойде акъла в главата и да слезе на земята. Самозабрави се в послените месеци, а както се очертава и скорошното откриване на трибуна Моци.....още повече ще литне. Наказание от ДК и Домуса да му спре заплатата за 1 месец и да се осъзнае.
Знаейки как действа ДК срещу силните на деня през последните 25 години...надали ще се случи нещо. Аз лично ако съм на Дерменджиев, ще "накажа" Моци да не играе с/у Левски. По-добре за Лц и няма да се страхуват от негова изцепка. И без това Барт е във форма, а Александров чака шанс. ДОмо и без това се пази сам, така че не виждам проблем за Лц ако Моци не играе.

Ти задаваш въпрос и си отговаряш. И то вярно. Това е отговорът. Никой не го е страх от Моци, но тоя се самозабрави.... Поведението му е срамно......
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 06 апр 2015 10:37

BRF написа:Олигархчето като се има за голяма работа и за голям европеец,след като реши да кръщава Общинската трибуна на Общинския стадион,без да пита Общинския съвет на този олигофрен,поне да излезе и да каже,че не няма да се казва така!Това е футболиста хванал и вкарал дузпа с което класира отбора си за ШЛ!Това обаче е футболиста показал средни пръсти на чужда агитка и умишлено изритал в ребрата колега!

И на Герена показваше пръсти :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 апр 2015 10:44

Моцито е рецидивист.
10 мача трябва да е наказанието. Да си почива, да раздава афтографи на трибуната си. После може да се върне за евротурнирите, ако му е влязло нещо в главата.
А на въпроса дали ДК ЩЕ накаже Моци. Да! Все някога ще го накаже. ;)

Потребителски аватар
embaro
Контакти:

Мнениеот embaro » 06 апр 2015 10:44

И какво като го накажат,ако беше изгонен по време на мача Лудогорец нямаше как да вземат мача.

Потребителски аватар
bobi221
Контакти:

Мнениеот bobi221 » 06 апр 2015 10:50

Според мен няма да го накажат !

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 06 апр 2015 11:00

За мен наказание трябва да има , държанието му е без коментар.
Този дрисльо да си ходи и да даде шанс на Терзиев
Изображение

telectron
Контакти:

Мнениеот telectron » 06 апр 2015 11:03

Когато в мача за купата играч на Берое /Боровски/ само посегна към играч на Лудогорец бе изгонен с директен червен картон. В 11-та минута.
Така че коментарите са излишни.
Каузата се нарича ЛУДОГОРЕЦ и всеки който я опетни понася наказание.
Това е ...Пишете колкото си искате.Братята бързо запушват устата на всеки който дръзне да им се противопостави.БФС също
Само че наесен, не шампионска лига ами още в първия кръг ще ги отвеят с тази игре.

KellyB

Мнениеот KellyB » 06 апр 2015 11:11

telectron написа:Когато в мача за купата играч на Берое /Боровски/ само посегна към играч на Лудогорец бе изгонен с директен червен картон. В 11-та минута.
Така че коментарите са излишни.
Каузата се нарича ЛУДОГОРЕЦ и всеки който я опетни понася наказание.
Това е ...Пишете колкото си искате.Братята бързо запушват устата на всеки който дръзне да им се противопостави.БФС също
Само че наесен, не шампионска лига ами още в първия кръг ще ги отвеят с тази игре.

Най-точното мнение до тук. Никой съдия или комисия не смеят да гневят Кирето Гела. Да не говорим, че Дяков Плюнката и Моци Каратиста Средния пръст са за гонене във всеки мач! Колкото и толерирани да са били в миналото Левски и ЦСКА, никога не са били толкова нагли като Делиорманското отборче и шефовете му.

Върни се в “Футбол - България”