спад или бум на диема екстра
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: спад или бум на диема екстра
Така като гледам, май е спад! Близу обявиха 3 хил. потенциални абоната, ама засега си остават само с потенцията
, защото HD декодери няма! А ,няма и да има в близките седмици! VIVA-та и те няколко хиляди(за цялата страна), от БСК се очаква включване, ама не е ясно кога. В общи линии -това е! Диема Екстра има 5-6 хиляди абоната! А, най-лошото е, че абонатите в близките месеци няма да станат много повече! Търсенето на "черната" Диема ще нямалява с времето!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Кеф че и Близу се преебаха за избивка на парите им трябват 40хиляди а имат само 4хиляди абоната
Тия гьотверчета мачовете от междинката във вторник и сряда ще ги лигавят ли по новите канали?
- LevskiSofia1
- Контакти:
Ходих при тия от Булсатком и ми казаха, че нямат тази програма 
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/891/7454891V.gif[/wrapimg][/center]
тук не евъпрос за тези 4 лв.а за нещо друго-да има всеки право на избор.сега какво се получи.днес един човечец се обади,пари няма но намерил някак си и се вързал с един оператор за 2 год,само и само да гледа мачове.това преди 3-4 месеца.той искал да гледа диема и нова с мачове.и изведнъж на 3-я месец му казват ,че може да гледа но трябва още по 4 на месец.и не може да прекрати договора.и какво правим тогава. от друга страна операторите преди 3-4 месеца са подписвали договорите за 2015 с включени диема и нова С МАЧОВЕ НА А ГРУПА И ВИСША ЛИГА.за тази успуга са им взели повече пари от тази телевизия.сега обаче те хем са си платили(и то предполагам не малки суми)хем отново ще трябва да плащат и за новите канали.в такъв случаи те ще претъпят загуби,тъй като някой като мен например не е фен на англииския футбол,а за българския-може и да гледа може и не.и сега диема и нова ми стават излишни от което аз ще си намаля пакета от 15 на 9 (примерно)те ще загубят от мен 2-3-5.....лв.а дали ще съм само аз.и кой ще им покрие тези им загуби.не че съм някакъв защитник на кабеларките,но така не се прави от днес за утре.ок платен ,платен.но от новия сезон,всеки да има време да помисли и да прецени какво да си пуска.
иначе засега ще си гледам италия,испания ,германия,поне докато не станат и те платени.о да не забравя че ще гледам и БГ мачове ,НО НА СТАДИОНА.или пък не..........?незнам.дали си заслужава?
всеки сам преценява.
иначе засега ще си гледам италия,испания ,германия,поне докато не станат и те платени.о да не забравя че ще гледам и БГ мачове ,НО НА СТАДИОНА.или пък не..........?незнам.дали си заслужава?
всеки сам преценява.
parvanoff написа:Като погледнеш една такава тема и мненията в нея и ти става ясно защо България е на тоя хал... Всеки чака да получи, а никой не иска да дава. А то и най-тъпия човек може да разбере, че без публика, без пари от телевизии, нито един спорт не може да има развитие и успехи... А те чакали първо да им се даде, а те после да давали-ужас...
А говорим за 4 лева-тук оня емотикон дето се плясва по челото....
+1
Аз съм на гонгплей 11 лв за 3 месеца. Туй мрънкане е абсолютна ЦИГАНИЯ.
гледах цените в Словакия и други подобни и всички първенства излизат около 2евро тоест и сега плащаме повече от тях
AЗ бях потенциален клиент , но след като разбрах какво искат НОВА от операторите твърди минимални суми за 30% от абонатите . Демек аз гледал не гледал оператора е длъжен да плати на НОВА за 30% от абонатите си , това средногодишно . Аз си правех сметка да платя за март , април и май . Явно там е заровено кучето . Сега вече съм на страната на операторите и не мисля да я гледам диема спорт.
tiamat написа:parvanoff написа:Като погледнеш една такава тема и мненията в нея и ти става ясно защо България е на тоя хал... Всеки чака да получи, а никой не иска да дава. А то и най-тъпия човек може да разбере, че без публика, без пари от телевизии, нито един спорт не може да има развитие и успехи... А те чакали първо да им се даде, а те после да давали-ужас...
А говорим за 4 лева-тук оня емотикон дето се плясва по челото....
+1
Аз съм на гонгплей 11 лв за 3 месеца. Туй мрънкане е абсолютна ЦИГАНИЯ.
Педерасите от Мтел също не са ги пуснали още, така че моите пари също отиват в Гонгплей, цената е абсолютна символика баси, един хубав абум в айтюнс струва 5-6 пъти повече от абонамента за месец...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
bobi221 написа:AЗ бях потенциален клиент , но след като разбрах какво искат НОВА от операторите твърди минимални суми за 30% от абонатите . Демек аз гледал не гледал оператора е длъжен да плати на НОВА за 30% от абонатите си , това средногодишно . Аз си правех сметка да платя за март , април и май . Явно там е заровено кучето . Сега вече съм на страната на операторите и не мисля да я гледам диема спорт.
Ми гледай си онлайн,кво те ебе?
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Върни се в “Футбол - България”