Тодор Батков вече не е съдружник с Кирил Домусчиев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Тодор Батков вече не е съдружник с Кирил Домусчиев

Мнениеот Logical person » 16 яну 2015 16:27

IvailoRz написа:Аз Разбирам че налива 30 млн в клубовете общо ...някои разбират други работи . Само конспирации са им в главите . Някой от тука да извади по-добра оферта ? Не ? Тогава тихичко ..И аз искам да ни предават първенството в 20 държави и да вземме милиярди от ТВ права ама не ..

Тези пари не ги дава Гела, а телевизиите. Гела само държи контрола, определя колко да бъде "патриотичен" коментара.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 яну 2015 16:28

Logical person написа:
IvailoRz написа:Аз Разбирам че налива 30 млн в клубовете общо ...някои разбират други работи . Само конспирации са им в главите . Някой от тука да извади по-добра оферта ? Не ? Тогава тихичко ..И аз искам да ни предават първенството в 20 държави и да вземме милиярди от ТВ права ама не ..

Тези пари не ги дава Гела, а телевизиите. Гела само държи контрола, определя колко да бъде "патриотичен" коментара.

Ти в коя телевизия работиш? :?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 яну 2015 16:29

Може и да бъркам, но Домусчиев не продава ли правата на "Нова Броудкастинг груп"?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 16 яну 2015 16:31

Tommi написа:Може и да бъркам, но Домусчиев не продава ли правата на "Нова Броудкастинг груп"?

Бъркаш по-точно Кирил и Георги Домусчиев държат 100% от футбол Про Медия.

По-силните отбори ще прибират по 700-800 хил. лева от ТВ права, което ще е доста сериозно увеличение в сравнение със сегашните суми. Всички клубове са приели предложението на братя Домусчиеви.

http://www.sportal.bg/news.php?news=527716

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 16 яну 2015 16:32

мили написа:Мишленца, влезнете си в дупките, откъдето изпълзяхте, че ще пуснем котката!!! :) :) :)

:lol:

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 16 яну 2015 16:33

boabbb написа:Тоя и първенство си купи ... :roll:

Не само го купи,но и ще го промени драстично.Помнете ми думата.
-Смяна на името на А група-0,5-1 милион лева
-Платено гледане
-печалба от ТВ права

Сделката е доста добра за него.Дори по 10 милиона лева да плащаше на година пак ще е на печалба.
Последна промяна от parazit на 16 яну 2015 16:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 яну 2015 16:35

parazit написа:
boabbb написа:Тоя и първенство си купи ... :roll:

Не само го купи,но и ще го промени драстично.

Ще промени - дедов :lol: Нали и той ползва същите прийоми като от пред 15 години, бе ....
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 яну 2015 16:37

Това се знае още от лятото, когато правата се държаха от ТВ7, но явно до много от вас новините стигат с голямо закъснение.

В крайна сметка, какво значение има, кой държи ТВ правата, в случая това не помага с нищо на Лудогорец.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 яну 2015 16:38

parazit написа:
Tommi написа:Може и да бъркам, но Домусчиев не продава ли правата на "Нова Броудкастинг груп"?

Бъркаш по-точно Кирил и Георги Домусчиев държат 100% от футбол Про Медия.

По-силните отбори ще прибират по 700-800 хил. лева от ТВ права, което ще е доста сериозно увеличение в сравнение със сегашните суми. Всички клубове са приели предложението на братя Домусчиеви.

http://www.sportal.bg/news.php?news=527716

Ясно ми е кой е собственик на Футбол Про Медиа. Ама все пак някоя телевизия трябва да излъчва мачовете, т.е. да купи правата за излъчване от Домусчиев. Футбол Про Медиа не е телевизия.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 яну 2015 16:38

parazit написа:Домусчиев ще съумее да превърне тези 30 милиона лева от правата на А група в печалба.Стойте и гледайте как ще направи пари и от там.Ясни са обаче нещата,че вече еднолично той се превръща в най-силната фигура в българския футбол дори и над президента на БФС.Мисля че промените в следващата година ще са такива:

-Намаляне на А група до 10 отбора
-По-строго лицензиране на стадионите и осветление
-минимум 3-ма български футболисти до 21 години титуляри във всеки отбор
-всички 5 мача предавани по Телевизора,но за тях ще трябва да се плаща(не си мислете,че Домусчиев ще дава безплатно да се гледа.Хората от Разград най-добре знаят това)

Това ще стане точно на пут...н ден.
Никъде в света няма такова правило за 21 годишните.
Стадиони с осветление :lol: :lol: :lol: от 12 отбора в момента в Агрупа сам 6 имат осветление.
И как ще предават 5 мача едновременно,те за един мач нямат камери ти пет :lol:
И сега най-важното? Кой ще даде пари да гледа А група. :lol:
Последна промяна от ivan56 на 16 яну 2015 16:38, променено общо 1 път.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Футбол - България”