Новия национален отбор:
----------------------------------------В.Стоянов-----------------------------------
Венци Василев-----------------Терзиев-------И.Иванов--------------П.Занев
Неделев (Карачанаков)------Чочев----------Славчев---------------С.Тонев
---------------------------------------Георги Миланов---------------------------
---------------------------------------Кирил Десподов (В.Христов)------------
Имаме ли в момента бг футболист от поне средна класа?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Имаме ли в момента бг футболист от поне средна класа?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Новия национален отбор:
----------------------------------------В.Стоянов-----------------------------------
Венци Василев-----------------Терзиев-------И.Иванов--------------П.Занев
Неделев (Карачанаков)------Чочев----------Славчев---------------С.Тонев
---------------------------------------Георги Миланов---------------------------
---------------------------------------Кирил Десподов (В.Христов)------------
Венци Василев .. сериозно ?

С тоя отбор и 4-ти няма да сме

Неделев, Тонев (който сега ще почива още 7 мача) , Славчев , Чочев колко мача имат общо тоя полусезон ? Иванов е контузен от г/д година, не знам изобщо къде го включваш
-
- Контакти:
Минджишпляков, демек Бербатов 

Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Бербатов, Георги Миланов и Чочев.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Red Warrior написа:Иван Иванов и Сашо Тонев. Странно защо и двамата са юноши на ЦСКА. Не случайно само те играят на Запад в добри отбори. Другите набедени звИзди са, или в долните дивизии, или в първенството на Раша. Симо Славчев също има качества, но не сме му ги видели още.
Иван имаше качества за това , но не съм чул да е юноша на чорбата . Сашо е толкова тъп , че става само за секторите Б и Г , но не и за футболния терен. За съжаление и двамата приключиха с футбола.
Бербатов е доста над средната класа, според мен и в Георги Миланов е над нея. Моето мнение, че във водещите ни отбори в момента Лудогорец и ЦСКА 80% от титулярите са чужденци, а българите са слабите звена в тях (особено в Лудогорец- Минев, Алескандров и най-надценявания играч в момента Терзиев)
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
Може би Тодор Неделев
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
По критерии татуировки и чалготеки, имаме доста на средно европейско ниво.
, само че тук става дума за футбол, така че не се сещам.

-
- Контакти:
Бербатов, иначе твърдо НЕ 

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Не....гледайте малко реално на нещата, какво значи футболист средна класа? Средна класа според мен са Лукаку, Жиру, Иско, Пике...ако приемем, че високата класа са Меси, Роналдо, Азар и т.н. Кой български футболист се доближава до по горе изброените от мен? Никой, категорично никой! Когато видим някой българин ТИТУЛЯР в клубове като Евертън, Тотнъм, Волфсбург и подобни клубове, тогава ще можем да кажем, че имаме футболист "средна класа". Най-близо до това според мен е Г.Миланов, но в същото време е тоооолкова далеч. След Бербатов читаво ние нямаме!
Върни се в “Футбол - България”