bobo_13 написа:bastuna2003 написа:bobo_13 написа:
И кое ти е трудно да отидеш на мач от 17:45 в петък? Ще си пуснеш отпуск, ще си смениш смяната; ще помолиш шефа да те пусне 1 час по-рано; ще избягаш от 2 часа от училище и т.н. Стига да искаш има хиляди начини. Сега всички ревете, а на мача ще ви видим колко ще сте и колко от Вас ще бъдат тук във форума да коментират нищо, че мача ще е в събота.
Аз ще отида, когато и да е, по простата причина, че работа имам само лятото. Но от компанията повече от половината не могат. Защото хората са на работа в масовия случай от 9 до 17.30. А тези в частния бизнес си работят до 18.00-18.30. И ако работиш сериозно няма как да си тръгнеш 1 час по-рано да се забавляваш. И точно този начин на разсъждаване пречи, то и затова сме на този хал държавата. Айде жив и здрав
Хубаво човече, ама е несериозно. Колкото и сериозни да са компаниите на всеки му се случва да излезе 1-2 часа по-рано от работа поне веднъж в месеца. Никой не прави проблем. Моля те...не се оправдавай с такива неща. И аз съм работил за ХП, Майкрософт, Мтел и Глобул и никога не съм имал проблем с колегите или шефовете. Още повече ако помолиш 2-3 дена преди това. И пак ти казвам има и отпуски за тази цел. Ко по-хубаво...петък наспиваш се; отиваш през деня да си свършиш някоя и друга отлагана задача или да пийнеш кафенце с приятели и после на мач. И след мача вече станало 20.00, отиваш на биричка или кръчме и си ок. Оправдания винаги може да намериш....стига да искаш.
Англичаните са казали
IF THERE IS A WILL, THERE’S A WAY
Виж сега, аз съм съгласен с теб. Който много иска да отиде ще намери начин. Обаче има хора, които са си на кантар. И при такова обстоятелство няма да отидат. Вместо да има 10 хил, ще има 6 или 7

А какъв е проблема мачът да го бяха преместили още преди това с един час напред? Никакъв! Но се вдига пушилка и ние излезнахме лошите, а делиорманци спасителите!