Странни новини около БГ-футбола !?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ataman
Контакти:

Re: Странни новини около БГ-футбола !?

Мнениеот Ataman » 07 ное 2014 12:09

suni написа:Няма нищо странно, след 25 г. ,,организиран хаос" следва презареждане... Малиново-жълтите отиват там където им е мястото / питайте бат Стойчо/, Лудите се налудуваха и Домус разбра че ЦСКА е №1 /завинаги/, а в А-група се възвръща феърплея ! :)

П.П. ,, Всяка жаба да си знае гьола !" :mrgreen:

Феърплей по милкобалевски тертип ,нали така?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 ное 2014 12:09

Много е вероятно да става въпрос за обръщане на полюсите на Земята. Иначе не мога да си обясня този повратен момент в българската история. :)

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 07 ное 2014 12:14

bobo_13 написа:
bastuna2003 написа:
bobo_13 написа:
И кое ти е трудно да отидеш на мач от 17:45 в петък? Ще си пуснеш отпуск, ще си смениш смяната; ще помолиш шефа да те пусне 1 час по-рано; ще избягаш от 2 часа от училище и т.н. Стига да искаш има хиляди начини. Сега всички ревете, а на мача ще ви видим колко ще сте и колко от Вас ще бъдат тук във форума да коментират нищо, че мача ще е в събота.

Аз ще отида, когато и да е, по простата причина, че работа имам само лятото. Но от компанията повече от половината не могат. Защото хората са на работа в масовия случай от 9 до 17.30. А тези в частния бизнес си работят до 18.00-18.30. И ако работиш сериозно няма как да си тръгнеш 1 час по-рано да се забавляваш. И точно този начин на разсъждаване пречи, то и затова сме на този хал държавата. Айде жив и здрав

Хубаво човече, ама е несериозно. Колкото и сериозни да са компаниите на всеки му се случва да излезе 1-2 часа по-рано от работа поне веднъж в месеца. Никой не прави проблем. Моля те...не се оправдавай с такива неща. И аз съм работил за ХП, Майкрософт, Мтел и Глобул и никога не съм имал проблем с колегите или шефовете. Още повече ако помолиш 2-3 дена преди това. И пак ти казвам има и отпуски за тази цел. Ко по-хубаво...петък наспиваш се; отиваш през деня да си свършиш някоя и друга отлагана задача или да пийнеш кафенце с приятели и после на мач. И след мача вече станало 20.00, отиваш на биричка или кръчме и си ок. Оправдания винаги може да намериш....стига да искаш.
Англичаните са казали IF THERE IS A WILL, THERE’S A WAY

Виж сега, аз съм съгласен с теб. Който много иска да отиде ще намери начин. Обаче има хора, които са си на кантар. И при такова обстоятелство няма да отидат. Вместо да има 10 хил, ще има 6 или 7 ;) А какъв е проблема мачът да го бяха преместили още преди това с един час напред? Никакъв! Но се вдига пушилка и ние излезнахме лошите, а делиорманци спасителите!
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 07 ное 2014 12:22

bastuna2003 написа:
bobo_13 написа:
bastuna2003 написа:
bobo_13 написа:
И кое ти е трудно да отидеш на мач от 17:45 в петък? Ще си пуснеш отпуск, ще си смениш смяната; ще помолиш шефа да те пусне 1 час по-рано; ще избягаш от 2 часа от училище и т.н. Стига да искаш има хиляди начини. Сега всички ревете, а на мача ще ви видим колко ще сте и колко от Вас ще бъдат тук във форума да коментират нищо, че мача ще е в събота.

Аз ще отида, когато и да е, по простата причина, че работа имам само лятото. Но от компанията повече от половината не могат. Защото хората са на работа в масовия случай от 9 до 17.30. А тези в частния бизнес си работят до 18.00-18.30. И ако работиш сериозно няма как да си тръгнеш 1 час по-рано да се забавляваш. И точно този начин на разсъждаване пречи, то и затова сме на този хал държавата. Айде жив и здрав

Хубаво човече, ама е несериозно. Колкото и сериозни да са компаниите на всеки му се случва да излезе 1-2 часа по-рано от работа поне веднъж в месеца. Никой не прави проблем. Моля те...не се оправдавай с такива неща. И аз съм работил за ХП, Майкрософт, Мтел и Глобул и никога не съм имал проблем с колегите или шефовете. Още повече ако помолиш 2-3 дена преди това. И пак ти казвам има и отпуски за тази цел. Ко по-хубаво...петък наспиваш се; отиваш през деня да си свършиш някоя и друга отлагана задача или да пийнеш кафенце с приятели и после на мач. И след мача вече станало 20.00, отиваш на биричка или кръчме и си ок. Оправдания винаги може да намериш....стига да искаш.
Англичаните са казали IF THERE IS A WILL, THERE’S A WAY

Виж сега, аз съм съгласен с теб. Който много иска да отиде ще намери начин. Обаче има хора, които са си на кантар. И при такова обстоятелство няма да отидат. Вместо да има 10 хил, ще има 6 или 7 ;) А какъв е проблема мачът да го бяха преместили още преди това с един час напред? Никакъв! Но се вдига пушилка и ние излезнахме лошите, а делиорманци спасителите!

Като ви е толкова акъла, сами си го правите това. ПР отдела на Лудогорец е класи над всички останали. Браов на тях, така се прави 8-)

П.П. Загубата ви от Лудогорец е най-сигурното нещо тоя сезон, за кво мрънкате изобщо не мога да разбера :roll:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 07 ное 2014 12:22

Само Левски! :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 07 ное 2014 12:26

Soulen написа:Като ви е толкова акъла, сами си го правите това. ПР отдела на Лудогорец е класи над всички останали. Браов на тях, така се прави 8-)

П.П. Загубата ви от Лудогорец е най-сигурното нещо тоя сезон, за кво мрънкате изобщо не мога да разбера :roll:

Най-сигурното нещо е, че сектор А на един стадион го няма. А какво ще стане на мача между първия и втория ще видим на стадиона. Знам че ви треперят мартенките разбитата ни команда да не стане шампион. Това е по-сладко от всичко :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 ное 2014 12:29

Ами, след като загубата ни е най-сигурното нещо тоя сезон, вместо да се правите на интересни по форумите, грабвайте си спестяванията или квото там имате и бегом към пукнтовете!

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 ное 2014 12:43

Те може да ни бият и в Петък, и в Събота, и в 17:45, и в 19:30. Може и ние да ги бием.
Сигурното е, че в Петък в 17:45 нито стадиона ще се напълни, нито по телевизията ще го гледат. А е дерби уж.

haha

Мнениеот haha » 07 ное 2014 12:58

RedeviL написа:Ами, след като загубата ни е най-сигурното нещо тоя сезон, вместо да се правите на интересни по форумите, грабвайте си спестяванията или квото там имате и бегом към пукнтовете!

Вече забраненно ли е да се пишат прогнози във форума? Или всеки, който напише такава трябва непременно да залага?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 07 ное 2014 13:41

djd написа:Те може да ни бият и в Петък, и в Събота, и в 17:45, и в 19:30. Може и ние да ги бием.
Сигурното е, че в Петък в 17:45 нито стадиона ще се напълни, нито по телевизията ще го гледат. А е дерби уж.

кой ти каза че е дерби
дербита са само
Локо - Ботев
Левски - ЦСКА

това си е само един мач с малко повече интрига, дори за крайното класиране няма значение

Върни се в “Футбол - България”