Ще накаже ли УЕФА "Левски" за поредната изцепка на феновете?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Brannik82

Re: Ще накаже ли УЕФА "Левски" за поредната изцепка на феновете?

Мнениеот Brannik82 » 28 сеп 2014 18:35

Долно уйно написа:
Brannik82 написа:От тази снимка не се вижда точно какво пише... Английският явно не ти е силен, бургаски....

От тази вижда ли се?
http://i.actualno.com/actualno_2013/upl ... 4998_0.jpg

Ето я снимката в оригинал http://bgfootball.actualno.com/Pak-rasi ... 52068.html наистина ми е интересно сега какво ще решат от БФС, тъй като следващия мач е с ЦСКА, ако от УЕФА натиснат то нашите нямат много място за мърдане.

От тази сега виждам, че и това не е логото на УЕФА.....

draki75

Мнениеот draki75 » 28 сеп 2014 18:36

И кой трябва да се обиди от този надпис , освен ръководните фактори в УЕФА ?
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 28 сеп 2014 18:37

draki75 написа:И кой трябва да се обиди от този надпис , освен ръководните фактори в УЕФА ?

Абе теми да се пускат, празни приказки да има.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 сеп 2014 18:39

По форумите всеки може да се прави на интересен, но това с нищо няма да помогне при евентуално наказание, а и защо трябва да сега всячески да се оправдават действията на 2-3 лумпена, при положение, че това вреди на клуба?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 сеп 2014 18:39

IvailoRz написа:Аз немога да си обясня , как такива хора опъват подобни плакати ... Хем знаят ,че от УЕФА сериозно следят и санкционират подобни слова .. а санкциите са сурови . За мен такива хора не обичат клуба си , щом рискуват да бъде сериозно наказан по такъв начин . Прости ли са какви са немога да разбера....
А ако съм някой тъмнокож играч на Левски , на секундата си прекратявам договора като го видя това ..

Аз също не мога да си обясня как капитана на вашето тимче, национален състезател плюе по съперник. Просто момче ли е, какво е не мога да разбера? За мен този човек не уважава клуба си, щом рискува да бъде наказан за толкова много срещи :cry:
#вземетемулентатабе :!:

Колко мача ни наказа УЕФА за свастиките в Ловеч?
Последна промяна от bilyaletdinov на 28 сеп 2014 18:41, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 28 сеп 2014 18:40

Долно уйно написа:
Brannik82 написа:От тази снимка не се вижда точно какво пише... Английският явно не ти е силен, бургаски....

От тази вижда ли се?
http://i.actualno.com/actualno_2013/upl ... 4998_0.jpg

Ето я снимката в оригинал http://bgfootball.actualno.com/Pak-rasi ... 52068.html наистина ми е интересно сега какво ще решат от БФС, тъй като следващия мач е с ЦСКА, ако от УЕФА натиснат то нашите нямат много място за мърдане.

Кой знае, може да затворят само сектор б, както направиха с Лудогорец :lol: :lol: :lol:

П.П. Не е много етично фенове на отбори, които съвсем скоро са били наказани за расистки скандирания (и то в мачове от евротурнирите) да се обаждат в тази тема :mrgreen:

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 28 сеп 2014 18:42

bilyaletdinov написа:
IvailoRz написа:Колко мача ни наказа УЕФА за свастиките в Ловеч?

"Сините" отнесоха солена глоба за въпросните свастики, която е в размер на 37 500 лева. Те бяха издигнати на стадиона на "Литекс" заедно с транспарант, честитящ рождения ден на фюрера Адолф Хитлер, който беше в събота.
Последна промяна от molteni на 28 сеп 2014 18:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 28 сеп 2014 18:42

Много грозна постъпка. Това показва какви расисти има в този сектор.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 28 сеп 2014 18:43

ronnie написа:Кой знае, може да затворят само сектор б, както направиха с Лудогорец :lol: :lol: :lol:

Възможно е.
Ако има наказание то същото няма да е от УЕФА, все пак те отношение към този мач нямат.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 сеп 2014 18:44

bilyaletdinov написа:
IvailoRz написа:Аз немога да си обясня , как такива хора опъват подобни плакати ... Хем знаят ,че от УЕФА сериозно следят и санкционират подобни слова .. а санкциите са сурови . За мен такива хора не обичат клуба си , щом рискуват да бъде сериозно наказан по такъв начин . Прости ли са какви са немога да разбера....
А ако съм някой тъмнокож играч на Левски , на секундата си прекратявам договора като го видя това ..

Аз също не мога да си обясня как капитана на вашето тимче, национален състезател плюе по съперник. Просто момче ли е, какво е не мога да разбера? За мен този човек не уважава клуба си, щом рискува да бъде наказан за толкова много срещи :cry:
#вземетемулентатабе :!:

Колко мача ни наказа УЕФА за свастиките в Ловеч?

Толкова колкото ни наказа УЕФА-та за много по-просташкия транспарант от миналата година Смърт за бежанците!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Футбол - България”