Жребий за Купата на България
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Жребий за Купата на България
Съвсем скоро попитах във форума "Ще има ли турнир за купата?". Благодаря на всички, които се отзоваха с коментар. Оказва се, че този турнир е задължителен само за 28 отбора /А и Б групи/ за всички останали, турнира е "по желание". Очаквам следващата година той да е задължителен само за отборите от А група. Очевидно е, че географията на българския футбол силно се стеснява. Почти всички отбори от Б и В групи съществуват не знайно как, поддържани от хора, които таят надежда да се появи някой нов Домусчиев, който би поискал да се занимава с футбол, а сегашните собственици да осребрят търпението си. За регионалните групи изобщо не ми се мисли. Естествено, че футбола е бизнес и той не прави изключение от цялата "картинка" в страната, но е добре да сведем очакванията си за 99% от нашите "любимци" до играта "Ритни топка", а професионалния футбол да оставим за ония държави, в които всичко е наистина професионално.
Капацитет написа:Каква е тази простотия жребият за 1/16 финалите да е дерижиран между силни и слаби, като ще е жребий, нека да е истински такъв, искат още от рано да ограничат до минимум вероятността някой непретенциозен отбор да стигне финала...
Именно,абсолютна смехория е това дирижиране

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
- Logical person
- Контакти:
А при 16те отбора, които се класират за втори кръг, жребият си остава пълен ? Както беше миналата година, всеки може да се падне с всеки ?
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Logical person написа:А при 16те отбора, които се класират за втори кръг, жребият си остава пълен ? Както беше миналата година, всеки може да се падне с всеки ?
Да.
Купа на България - Втори кръг (1/8 финали)
Регламент
- В този кръг участват 16-те победителя от Първи кръг.
- 16-те отбора чрез пълен жребий се разпределят в 8 двойки.
- Победителите в този етап се излъчват чрез отстраняване в две срещи. При равенство
в общия резултат от двата мача, напред продължава отборът с повече отбелязани
голове на чужд терен. При равенство и по този показател, се играят две продължения
по 15 минути, а при продължаващо равенство в общия резултат и отбелязаните голове
на чужд терен и след края на продълженията се изпълняват дузпи.
- Редът на домакинството в двойките се определя с жребий.
- 8-те победителя продължават в следващия кръг.
Първи срещи:
29 октомври 2014, сряда;
Срещи реванш:
13 декември 2014, събота;

Teo написа:Манипулиран жребий
И аз така смятам. Трябваше да играете със Симитли, но явно ловко са сменили топката с Монтана

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Teo написа:Манипулиран жребий
И аз така смятам. Трябваше да играете със Симитли, но явно ловко са сменили топката с Монтана
Не, с Левски трябваше да играем, за да ви секнат всякакви мераци за азиатски дестинации!

Иначе и варненските соколи може да накарат мосю Жорж да изчезне от гереня като бит пе***аст

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Гостуваме на Спартак Вн . Доволен съм , че ще продължим в следващата фаза . Само Левски 

ЕМИЛ написа:Гостуваме на Спартак Вн . Доволен съм , че ще продължим в следващата фаза . Само Левски
А може ида не продължите

- August Burns Red
Шш Ги Опукаме БУргазлии !? Хммм Пфк Бургас-Берое 0-3 ?! Тва Мога Да Кажа И Марек Също В Събота 3-0 4-0
Добруджа продължава без проблем които и да се падне....Поне осмина финал предричам на момчетата от Добрич...
Върни се в “Футбол - България”