Европейска заповед за арест на Цветан Василев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Европейска заповед за арест на Цветан Василев

Мнениеот Irish stout » 31 юли 2014 15:51

То беше ясно, че много хубаво не е на хубаво.

Европейската заповед за арест обаче няма действие в Южна Арфика :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 31 юли 2014 15:59

1 - Стана ясно, че такава заповед НЯМА.
2 - Дори НЯКОГА да има, трябва да си безмерно тъп, за да повярваш, че може да произлезе осъдителна присъда на база доноси от предатели, които са били притискани от Пеевски.

Ама карай... важното е, че пишещите в темата не са толкова активни дори и в темите за Локото :mrgreen:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 31 юли 2014 16:08

Попитали радио Ереван:
- Какъв е човек, който получава 60 милиона евро кредит срещу една ливада или панелка?
- Шофьор/охранител или служителка/касиерка в банка.
- Какъв е човек, който отпуска 60 милиона срещу една ливада/панелка?
- Крадец и измамник в огромни мащаби.
- Какъв е човек, който смята цялата тази схема за напълно нормална?
- Фенъ.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 31 юли 2014 16:10

Не знам дали новината е истина. Със сигурност обаче знам, че ако пишеше името на Пеевски, а не на Василев - феновете на Локо нямаше да са толкова активни.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 31 юли 2014 16:10

Когато турските алтъни замъглиха мозъците на жълтите пилета, и те открито започнаха язвителни подигравки и клетви по нас им казах на тия жълТУРЧЕТА, че Господ горе седи, ама долу гледа, и че съвсем скоро ще дойде Видьов ден за тях и ще посърнат.Ето, че нечестието е до време и сега камъните, които хвърляха по нас ще се върнат по техните глави, като бумеранг.Гледам го тези дни най-бележития фен на жълто-черните Николай Бареков, че е блед, като платно...абе с игла да го боцнеш, кръв няма да пусне.И неговата присъда ще дойде съвсем скоро!Жълтите просто ще последват съдбата на тези, които ги създадоха!
Изображение

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 31 юли 2014 16:14

555 написа:Не знам дали новината е истина. Със сигурност обаче знам, че ако пишеше името на Пеевски, а не на Василев - феновете на Локо нямаше да са толкова активни.

Би ли ми припомнил кой ухажваше на Пеевски мамата? :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 31 юли 2014 16:15

Irish stout написа:
555 написа:Не знам дали новината е истина. Със сигурност обаче знам, че ако пишеше името на Пеевски, а не на Василев - феновете на Локо нямаше да са толкова активни.

Би ли ми припомнил кой ухажваше на Пеевски мамата? :mrgreen:

А Левент кой го ухажваше с рози и баклава? :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 юли 2014 16:16

Пеевски, Василев, Бареков, Доган, Ирен Кръстева - Това е едно мафиотско семейство. Разлика правят само тези, на които им отърва.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
локо пд
Контакти:

Мнениеот локо пд » 31 юли 2014 16:19

Фенщината НЯМА място в тази тема. Тя е за крадец, измамник в особено големи размери. В схемата са бивши и настоящи политици, които също трябва да си го отнесат - Пеевски, Доган, Костов, Борисов, Орешарски, Станишката, Искров и т.н.
Нотката на фенство се прокрадна, след като пилетата започнаха ожесточено да защитават шайката около Караибрахим и масово станаха наблюдатели и застъпници на Бюрековата мастия. Не всички разбира се, но много мърша изскочи от стадото.
Та оттам и фенските нотки.
Иначе тази шайка (политическата) са за разстрел !!!
Изображение
АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 юли 2014 16:21

Няма как да е вярно. Австрийският национален ежедневник "Дер Щандарт" може да е част от медийната империя на Пеевски и затова да пуска такива провокации. :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Футбол - България”