Пускат в " А" група " Марек " и " Хасково"
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Пускат в " А" група " Марек " и " Хасково"
По-скоро докато не се отървем от Гиговци, Стефановци, Диневци и т.н.
аве тия нямат пари за първите отбори а бфс вкара и дублиращи и ако ги разминат гостуванията става страшно до септември и ще хвърлят кърпата та и те него искат тоя лиценз само пушилка вдигат
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
-
favaca8888
- Контакти:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Red_Neck написа::)
Не знам как имате очи (феновете на Славия и Локо Сф) да коментирате темата с кръводарителите .....
2/3 от мачовете във втората седмица бяха меко казано "съмнителни" и Херо е абсолютно прав, че само 2 отбора играха чесно - Берое и Черноморец.
От цялата работа намазаха точно вашите 2 отбора .... с един вагон публика общо.
Нямам представа колко години поред Локото ще "организира" оставането си в групата, но с Марек и Хасково ще е много по-лесно, отколкото без тях - факт!
Колко много истина само в две изречения.
Не са ми много симпатични и двата отбора, но ги уважавам заради големите традиции. Те наистина ги имаха и имат. Дали са изключително талантливи за времето състезатели, за които фирмените отбори от "демократичната епоха", могат само да сънуват. Между другото, едно време "Локомотив" игра в "Б" група. "Славия" не ги помня, но знам, че и те са го правили.
"Марек" е голям отбор, "Хасково" - не.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
E 'чак пък Марек голям отбор...!?20 г. в Б група.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
-
Garfildbg1929
- Контакти:
daniel875 написа:Не са ми много симпатични и двата отбора, но ги уважавам заради големите традиции. Те наистина ги имаха и имат. Дали са изключително талантливи за времето състезатели, за които фирмените отбори от "демократичната епоха", могат само да сънуват. Между другото, едно време "Локомотив" игра в "Б" група. "Славия" не ги помня, но знам, че и те са го правили.
Между другото Локомотив и Славия никога не са играли в Б -група
И да ги пуснат в "А група всички знаем, че Марек и Хасково са асансьори 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
icko65 написа:E 'чак пък Марек голям отбор...!?20 г. в Б група.
Те и Нотингам Форест играха не знам колко години по групите,но си остават Велик отбор,нали?За БГ стандартите,Марек си е голям отбор.Смятам че много от "грандовете" ще имат сериозни проблеми срещу тях.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Garfildbg1929 написа:daniel875 написа:Не са ми много симпатични и двата отбора, но ги уважавам заради големите традиции. Те наистина ги имаха и имат. Дали са изключително талантливи за времето състезатели, за които фирмените отбори от "демократичната епоха", могат само да сънуват. Между другото, едно време "Локомотив" игра в "Б" група. "Славия" не ги помня, но знам, че и те са го правили.
Между другото Локомотив и Славия никога не са играли в Б -група
Едно време именно "Локомотив" и "Марек" изпаднаха в един сезон от "А" група. В това съм убеден.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Върни се в “Футбол - България”