ВЕЛЕВ НЕ ИСКАЛ КРИВИЯ В ЛЕВСКИ!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ВЕЛЕВ НЕ ИСКАЛ КРИВИЯ В ЛЕВСКИ!!!
велев неискал алекс!!!!..глупости ...ако можеше досега да е дошъл в варна и да го вземе с колата си. ама сиренето е пари ......сварши времето на комунизма , когато добрите футболисти отиваха в софия с повиквателна.
ВОЖД-УЧИТЕЛ написа:Кривия във Черно море не можеше да играе повече от 60 минути на високо темпо, та какво остава ако го вземем в Левски. Футболист за едно полувреме !!!!! Не ни трябва ... Хайде ако ще сме голям клуб да вземаме пълноценни футболисти , а не постоянно да се правят компромиси .... Компромисите лъсват на терена ....
Ти изобщо гледал ли си Кривия последните 2 години? Та той на тези прословути 34г. е на нивото на Лечков и Балъков в най-добрите им години!!! На доста годинки / за съжаление / съм, но не мога да изброя повече от десетина играчи от БГ първенството, които да са на неговото ниво!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Sagittarius
Къде израстнал Дарко Бездарко,стига ме разсмивахте бе.Най-добрите ви халфове са Гаджев и Сърмата,това,че тикат македонеца напред не значи,че е по-добър от тях.Нито има техниката на Кривия,нито хъса...да не говорим за погледа над играта и най-вече-характер,качества които обединени образуват-класа.Кривия 90 минути е на чудесно ниво физически.За Брадон и аз ви казах-това е наистина страхотен футболист,който аз харесвах много,лекотата с която работеше с топката,финеса,погледа,техниката-беше страхотен и това е вашия играч.Хич не ми говорете за безДарко,ако ще разчитате на него да ви прави играта-првала ви е гарантиран.Бай Ганьо добре се ориентира да го продава,ама вие скокнахте....за ваше добро(и за това на България в крайна сметка де) е Седрик бардон да се върне,иначе сте за никъде.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
peho написа:Вярно е,че нашия резил го видя цяла България, но и успехите предните две години ги видя цяла Европа!Добрите отбори когато играят, понякога печелят, понякога губят и най-великите имат своите кризи, но посредствените (селски) отборчета си остават вечно в миманса!Дали за 10, дали за 5, дали за 2 минути, няма значение, те са само зрители на големия спектакъл!Аре адио и успех и от мен в ЕКТ!
Айде да не се опитваш да се правиш на остроумен и да не наричаш 3 в класирането ОТБОР С ТРАДИЦИИ ОТ 2 ПО ГОЛЕМИНА ГРАД В БЪЛГАРИЯ "селски" -къпиш ????
Морски ,айде все още да сте ТРЕТИЯ по големина град в България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не знам, кой е Левскар и кой не е, ама този сезон съм бил поне на 6 домакински мача от нашето първенство на Герена.
И за Алекс само мога да каже, че по-добре да го имаме за 45 мин. от колкото за 90мин. за Бездарко.
Та дори и Телкийски да е ще е по-добре от този Дарко. Ами колко време още го чакаме да влезе във форма и да заиграе и все още с нищо не е показъл че може да изкара цял мач.
За Йовов да не говорим - той също е футболист за едно полувреме, но го харесвам още като играеше в Локо СФ.
Също съм съгласен, че Кривия без пари няма да дойде в Левски, все пак му остава още малко време в което може да изкара някой лев, така че е нормално човек да си иска заплатата.
И за Алекс само мога да каже, че по-добре да го имаме за 45 мин. от колкото за 90мин. за Бездарко.
Та дори и Телкийски да е ще е по-добре от този Дарко. Ами колко време още го чакаме да влезе във форма и да заиграе и все още с нищо не е показъл че може да изкара цял мач.
За Йовов да не говорим - той също е футболист за едно полувреме, но го харесвам още като играеше в Локо СФ.
Също съм съгласен, че Кривия без пари няма да дойде в Левски, все пак му остава още малко време в което може да изкара някой лев, така че е нормално човек да си иска заплатата.
- bigbonusprize
- Контакти:
vdon написа:Не знам, кой е Левскар и кой не е, ама този сезон съм бил поне на 6 домакински мача от нашето първенство на Герена.
Е като си бил на поне 6 домакинства как може да говориш такива глупост? Дарко върши толкова много работа в средата на терена...
И как говориш за Телкийски. Че Мечо си е класа и по мое мнение е по-добър от Йовов! Гледа ли му головете в Израел? Направо класа!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
kamenitza написа:Морски ,айде все още да сте ТРЕТИЯ по големина град в България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Каменица дай да не подхващаме стари спорове-ама ,ако не знаеш или по-скоро не искаш да признаеш( не знам защо),но поне от 3 години сте 3 и сте след нас

MORSKI написа:kamenitza написа:Морски ,айде все още да сте ТРЕТИЯ по големина град в България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Каменица дай да не подхващаме стари спорове-ама ,ако не знаеш или по-скоро не искаш да признаеш( не знам защо),но поне от 3 години сте 3 и сте след нас
Прав си няма да спорим ,но все пак има още вода да изтече за да сте втори по големина

kamenitza написа:MORSKI написа:kamenitza написа:Морски ,айде все още да сте ТРЕТИЯ по големина град в България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Прав си няма да спорим ,но все пак има още вода да изтече за да сте втори по големина![]()
Да ви имам проблема?! Велев, ако не иска Кривия значи е жалък комплексар!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Върни се в “Футбол - България”