Кога ще стигнем Бундеслигата?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Кога ще стигнем Бундеслигата?

Мнениеот ntodorov » 03 май 2014 20:47

За какво говорим бе, колега - 50 000 зрители на домакински мач на изпадащи отбори. Това е нещо немислимо за нас, но трябва да призная следния факт - независимо, че мразя комунизма и комунистите, по онова време сме се доближавали до тези цифри. Ще ти дам пример - на домакинските мачове на Черно море е имало около и над 20 000 зрители средна посещаемост, а на дербитата със Спартак и софийските грандове - по около 30-35 000 посещаемост. Доколкото знам, и в много други градове и било горе-долу така - София, Пловдив, Бургас, Търново, Враца, Перник и т.н.

Помня тези години. А и в една тема тук във форума (нещо от сорта "Снимки от миналото") всичко от ония години е документирано. Средна посещаемост от 20 000 е била нещо нормално за България.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 03 май 2014 21:17

doktora25 написа:Мачовете от германската Първа бундеслига днес за пореден път доказаха, че тя е ако не най-силното, то поне едно от най-силните първенства в Европа и света и трябва да ни служи като образец и модел за подражание. Повод да напиша този общоизвестен факт ми даде феърплеят, на който станахме свидетели в този предпоследен 33-ти кръг от шампионата. 3 отбора бяха застрашени от изпадане и все още са: Хамбургер, Нюрнберг и Айнтрахт Брауншвайг, които са разделени от по 1 точка, а разликата с 15-я Щутгарт е твърде голяма. Според регламента обаче 16-ят ще играе бараж (плейоф, релегация) с 3-я от Втора бундеслига и на практика запазва шансовете си за спасение. Независимо от този факт, никой от тези 3 отбора днес не можа да вземе нито точка, която можеше да се окаже скъпоценна, предвид това, че техните съперници на практика нямаше за какво да играят днес (може би с изключение на Аугсбург, които се доближават на 1 точка от заветното 7-мо място).
Та въпросът ми е кога феърплеят у нас може да достигне до подобни измерения и какво може и трябва да се направи по въпроса?

НАААААЙ СИЛНОТО, НАЙ СИЛНОТОТОТОТОТОТОТ ???
СЕРИОЗНО ? СЕРИОЗНО ? ? ? ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Испанците пак нае*ахва всичко живо с Европа и на световното пак ще е*ът.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 03 май 2014 21:33

Близо сме, само малко не ни достига ! :evil:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Botev1912Forever
Контакти:

Мнениеот Botev1912Forever » 03 май 2014 21:44

Когато тя падне на нашето ниво :lol: .Тошко Неделев беше първата крачка ;) (не че имам нещо против него,пожелавам му успех)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 03 май 2014 21:52

Балкански Орел написа:НАААААЙ СИЛНОТО, НАЙ СИЛНОТОТОТОТОТОТОТ ???

Хванал съм се на бас точно по този въпрос, така че можеш да следиш развитието. Между другото смяха ми се в началото на сезона, когато казах, че битката за титлата в Испания към края ще се води между Реал и Атлетико (без участието на Барселона), така че и от испански футбол разбирам, нищо че не го гледам и не го харесвам.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 03 май 2014 22:34

Когато станем нормална държава тогава и футбола ще се управлява от нормални хора и ще тръгне на горе защото имаме много кадърни кадри ;) .......с тея помияри в парламента всичко по веригата е батак
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 03 май 2014 23:00

doktora25 написа:
Балкански Орел написа:НАААААЙ СИЛНОТО, НАЙ СИЛНОТОТОТОТОТОТОТ ???

Хванал съм се на бас точно по този въпрос, така че можеш да следиш развитието. Между другото смяха ми се в началото на сезона, когато казах, че битката за титлата в Испания към края ще се води между Реал и Атлетико (без участието на Барселона), така че и от испански футбол разбирам, нищо че не го гледам и не го харесвам.

Имам чувството, че докато Йоаким Льов е начело на Германия, немците няма да спечелят трофей от световно или европейско първенство :roll:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 03 май 2014 23:29

И аз имам това чувство.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 03 май 2014 23:30

Безсмислен въпрос,френското и швейцарското също не са на нивото на германското,трябва да има конкуренция за да се вдигне нивото.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 04 май 2014 00:11

scka написа:когато такива бандитски отбори като лудогорец и литекс бъдат изхвърлени от футбола,а собствениците им които перат пари бъдат осъдени и натикани в затвора

Същото важи и за 90% от отборите в родния ни футбол. Накратко, по-скоро ще си закрием футбола, от колкото да настигнем германците. Само тази част "да настигнем германците" буди неистов смях. А и последно, но не и по важност, когато започнем да гледаме футбол като англичани и германци, без бомби, банани, псувни, побоища, събличания и т.н. и започнем да уважаваме противника, тогава бихме могли да си зададем някои въпроси. Айде кажете ми, че не съм прав ;)

Върни се в “Футбол - България”