Недоразумението-плейофи....

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Недоразумението-плейофи....

Мнениеот delqnski47 » 30 мар 2014 19:14

Форматът си е екстра!Както за по силните отбори,които искат да трупат опит като играят повече помежду си,така и за по слабичките,чиято цел е да се спасят и да останат в елита!В момента интрига има и на двата фронта!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 мар 2014 19:17

PFC Litex написа:
Logical person написа:Това с плейофите е временно, докато отборите станат 10 и играят по 4 пъти, без да се дели групата. Дори при 12 отбора могат да играят по 4 пъти, ако се съкрати с 3 седмици зимната пауза. Просто има един период на преход дето нито е риба, нито е рак.

Отборите НЯМА да стават 10, ще бъдат 12, но все още никой не е казал по каква система ще се играе, единствено се моля да е е по датската, в която отборите се срещат по три пъти един срещу друг.

И третия мач на чий терен се играе ? Би трябвало да е на неутрален, но тук нямаме толкова много стадиони, че да се намира винаги равно-отдалечен от двата отбора.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2014 19:20

tzvetan_tee написа:Ако не бяха двете седмици Черноморец щяха вече да са изпаднали. Сега, ако играете добре, с малко късмет ще се спасите ;) Формата е добър, не мога да разбера кое не ви харесва? Като се знае, че се разделя на две седмици трябва да сте малоумни, за да задавате въпроси като този за Берое и точките...

Добър е, защото Славия няма как да ви гризне още някоя точица..или пък Локо София 8-) Иначе за Коко е направо перфектен-може да си играе тото 12 мача, без да го е грижа, че може да отпадне :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Йогата
Контакти:

Мнениеот Йогата » 30 мар 2014 19:23

PFC Litex написа:
Logical person написа:Това с плейофите е временно, докато отборите станат 10 и играят по 4 пъти, без да се дели групата. Дори при 12 отбора могат да играят по 4 пъти, ако се съкрати с 3 седмици зимната пауза. Просто има един период на преход дето нито е риба, нито е рак.

Отборите НЯМА да стават 10, ще бъдат 12, но все още никой не е казал по каква система ще се играе, единствено се моля да е е по датската, в която отборите се срещат по три пъти един срещу друг.

И как ще се решава кой ще бъде домакин в 3-тия мач? Нали се сещаш, че ревльовци и плачковци като Стою веднага ще им се привиди директива, късане на месо и кампания на целия свят срещу Харизмата, ако Панчарево трябва да играе 2 пъти като гост на Литекс , Лудогорец или Черно море?
Последна промяна от Йогата на 30 мар 2014 19:26, променено общо 1 път.

okz
Контакти:

Мнениеот okz » 30 мар 2014 19:23

Формата си е много добре. Прави ми впечатление ,че предимно фенове на Черноморец , Берое и др отбори от долната седмица реват против формата. А на мен ми харесва много повече да гледам сега Лудогорец - Ботев, вместо Лудогорец да имат протоколен мач с Пирин ГД , а Ботев да играе с Черноморец , където Херо редовно не си дава зор срещу Мъди.
Да сте се класирали горе ,та да ви е интересно. Това ,че Локо Пд в момента са във финансов колапс е съвсем друга тема. Сигурен съм ,че уговорени мачове в горната седмица почти няма и няма и да има. Всички отбори имаха на разположение 26 кръга,за да покажат ,че са достойни за горната седмица. Стига рИвахте.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 мар 2014 19:25

Logical person написа:
PFC Litex написа:

И третия мач на чий терен се играе ? Би трябвало да е на неутрален, но тук нямаме толкова много стадиони, че да се намира винаги равно-отдалечен от двата отбора.

Както е жребия така ще играят . Нещо като руска рулетка . В третите мачове вече няма пускане и тънки сметки .

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 мар 2014 19:27

Logical person написа:
PFC Litex написа:

Пропуснал съм буквата Н, мнението ми е, че НЕ трябва да е по датската система, иначе за определяне на домакина в третия мач най-справедливо е да се гледат преките двубой и който има предимство взема домакинството.
Изображение

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 30 мар 2014 19:30

okz написа:Формата си е много добре. Прави ми впечатление ,че предимно фенове на Черноморец , Берое и др отбори от долната седмица реват против формата. А на мен ми харесва много повече да гледам сега Лудогорец - Ботев, вместо Лудогорец да имат протоколен мач с Пирин ГД , а Ботев да играе с Черноморец , където Херо редовно не си дава зор срещу Мъди.
Да сте се класирали горе ,та да ви е интересно. Това ,че Локо Пд в момента са във финансов колапс е съвсем друга тема. Сигурен съм ,че уговорени мачове в горната седмица почти няма и няма и да има. Всички отбори имаха на разположение 26 кръга,за да покажат ,че са достойни за горната седмица. Стига рИвахте.

На теб какъв ти е проблема, човека си коментира просто, кво толкова е казал. И си мисля че 4 софииски отбора са много за формат от 12 отбора. Пък по-големи ревльовци от цесекари и левскари няма... :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 30 мар 2014 19:37

Я помисли пак... ;) 44 кръга, та толкова няма и във Висшата лига на Острова, а там температурата през зимата практически не пада под 0 градуса. Отделен въпрос е, колко терена у нас имат отопление... 8-)
[offtopic]Докога в този форум ще се пускат малоумни теми за т.н. "плейофи" (които всъщност не са никакви плейофи)!?... :lol: Плейофи в България е имало преди създаването на "А" група.[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 30 мар 2014 19:43

Captain Stottlemeyer написа:

Я помисли пак... ;) 44 кръга, та толкова няма и във Висшата лига на Острова, а там температурата през зимата практически не пада под 0 градуса. Отделен въпрос е, колко терена у нас имат отопление... 8-)
[offtopic]Докога в този форум ще се пускат малоумни теми за т.н. "плейофи" (които всъщност не са никакви плейофи)!?... :lol:[/offtopic]

В Англия имат две купи, дали се играе 38 кръга и две купи или 44 кръга и една купа ( с по 1 мач , без реванши ), е все тая. В настоящия формат отборите играят по 38 мача, отделно и купата е с реванши...

Върни се в “Футбол - България”