Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
boabbb написа:kikooo1912 написа:Стойчо е голям треньор и най-вече мотиватор, за разлика от нашия дето ще го гоним в другиден. От нищото направи добър отбор, способен да се бори за челните места. Но вие имате и Сашо - апашо, а той е толкова "способен", че за две минути може да затрие всичкия труд на Стойчо.
Недей така нагло, деНе може хем свестен треньор, хем Караибрахимович с мангизите, едното поне трябва да е леш
Иначе няма да е България
Кировец написа:Господин Василев бил по-важен от легендите на клуба... Що се излагаш така?
Кировец написа:Господин Василев бил по-важен от легендите на клуба... Що се излагаш така?
Venko123 написа:В момента ЦСКА се опитва да се отърве точно от такива като Василев, Божков, Домусчиев и т.н. Утре ще му омръзне на същия да дава пари и става страшно.
kikooo1912 написа:boabbb написа:kikooo1912 написа:Стойчо е голям треньор и най-вече мотиватор, за разлика от нашия дето ще го гоним в другиден. От нищото направи добър отбор, способен да се бори за челните места. Но вие имате и Сашо - апашо, а той е толкова "способен", че за две минути може да затрие всичкия труд на Стойчо.
Недей така нагло, деНе може хем свестен треньор, хем Караибрахимович с мангизите, едното поне трябва да е леш
Иначе няма да е България
Това през което минахме начело със Митьо Селския не го пожелавам дори на Локото. За съжаление обаче обаче виждам много общи неща между вашия Сашко и нашия Митко, единственото хубаво, е че вашия изглежда малко по хитър. Иначе историите за инвеститори от целия свят са ми толкова познати, че ако не гледам към телевизора когато ги слушам от Сашко, си мисля че говори Христолов. Тези 11 години със Селския бяха бяха най-големия ад в който можехме да се пържим. Дано вие не повторите нашата грешка и да осъзнаете навреме къде ви е проблема.
А за господин Цветан Василев каквото и да ти кажа няма да ме разбереш, но най-малкото той за нас винаги ще бъде господин Цветан Василев. Защото той е човекът, който ни извади от "ада", в който бяхме и ни показа "рая" в целият му блясък. Нещата, които направи без да ни е обещавал каквото и да е било, имам в предвид базата и стадиона, който се строи в момента, ни кара да му вярваме безрезервно и няма как някой, който и да е той, да ни убеди в обратното. Пожелавам ви и вие да си намерите вашия "господин Цветан Василев", защото е много по-важно от да си имате "господин Цветан Василев" отколкото Стойчо Младенов или дори Жозе Моуриньо.
kikooo1912 написа:Кировец написа:Господин Василев бил по-важен от легендите на клуба... Що се излагаш така?
Коя легенда е направила повече от най-добрата база за ДЮШ в страната и чисто нов модерен стадион??? Това, което прави господин Цветан Василев в момента са предпоставки за създаване на легенди.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта