Палки, боксове и ножове !!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- vratar4eto
- Контакти:
Re: Палки, боксове и ножове !!
Днес червените са били "по-дейни". Счупили са главата на полицай с паве и 5 човека са скочили да бият една полицайка. Каква гордост - 5 мъже срещу една жена, макар и с униформа! Герои! Но така е, когато със заповед на генералния секретар на МВР беше прикрит случая от миналата седмица с уцеления полицай (по-скоро бяха прикрити здравословните последици за момчето, но явно е по-важно харизмата да не бъде наказана ) някои хора са се почувствали безсмъртни. Същото се отнася и за нашите "гении" с ракетите.
shwepi написа:Балкански Орел написа:Стига с глупави оправдания, който си обича отбора е на стадиона.Като искаш да си в 100% безопасност си избираш някой от другите сектори, а не Б (За Левски) и Г(За ЦСКА).
Кой си те бе сектора твой ли е та ми казваш къде да вода детето?
В територията на коя държава и какви са законите там?
Няма 100% сигурност ти какво си радваш се на тея където са с гръб към мача ли?
Не е точно така. Аз примерно мога да ти кажа ако си в "Г" няма никъв проблем. Има си нормални хора, даже доста известни хора си идват с жени и деца и ако не си на първите 5-6 реда си е супер културно. В смисъл никой не е там с цел побоища, а да си подкрепяме отбора. Не се връзвайте на глупостите че било супер опасно и т.н. а идвайте на стадиона. Всичките ми приятели сме там всеки мач и не сме "лумпени", каквито се опитват да ни представят. Това е само една игра хора, не се вкарвайте в некви филми. САМО ЦСКА!!!
Народна мъдрост:
"Боят възпитава"
"Боят възпитава"

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
- Контакти:
Мога да говоря само за феновете на Ботев.Аз досега не съм виждал тези ,,атрибути'' сред ултрасите.Може и да ги има,но бойовете които съм гледал са предимно юмручни и в сила влизат подръчни средства като камани,павета железа....На предното пловдивско дерби скрити зад селскостопанският университет локомотивци въоръжени с камъни и бомби ги хвърляха по ботевистите,но след пробива в кордона от полицаи си скъсаха маратонките от бягане.Бяха пленени няколко шала,на героите.Излагацията беше пълна.Много пъти на дербитата покрай заведението където се събирам с приятели са минавали и явни локомотивци,но на възгласите ,,ай канари'' подминават мъчайки.Едно обаждане и меллето е готово.Така е и с обратният знак.На предното дерби трябваше да мина през локомотивците след мача и бях разпознат но си мълчах.Ако се бях се обадил щяха да ме изкормят.Бяхме ги победили.Не е голямо геройство да отиваш въоръжен на дерби.За да не съжаляваш после.
Ivailo_rz написа:После защо нямало хора по стадиони . Заради тея ... как да ида на мач ако съм фен на някой от 2-та отбора и да взема примерно 2-те си деца , след като има вероятност още преди мача да отнесат някой камък , ракета ,бомба и да пребият баща им пред очите им .... клубовете трябва да вземат мерки и да се оттърват от такива фенове сред агитките си . Предпочитам фенството в Англия честно казано ..
Що пишеш глупости и лъжи? Мен що не ме е ударил камък досега? Имаш ли си на представа вчера колко деца имаше в А сектор? Какви бомби, какви ракети в А или В сектор? Кой ще те пребие ако си вървиш мирно и спокойно, ти добре ли си?
Естествено, че се преекспонира в повечко с тези ексцесии по дерби мачовете в България! Реално погледнато, ако човек не е в тези среди с по-крайни ултраси, на практика е почти невъзможно да пострада по някакъв начин.. Разбира се, за по-голяма сигурност е хубаво да се избягва окичването с шалове и други атрибути (това важи най-вече, ако не се използва предварително уговорените за феновете на двата отбора маршрути и след края на мачовете в тъмните часове на денонощието).. За предпочитане също е да се ходи час-час и половина преди началото на срещата, както написаха по-нагоре в темата. И накрая искам да поясня, че няма как да искаме манталитета ни да стане като този в Англия при положение, че кръвта ни винаги е била южна.. Все едно да италианските фенове да станат като английските! Невъзможно!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
RedeviL написа:Разбира се, за по-голяма сигурност е хубаво да се избягва окичването с шалове и други атрибути (това важи най-вече, ако не се използва предварително уговорените за феновете на двата отбора маршрути и след края на мачовете в тъмните часове на денонощието)..
Демек хората, които не искат да се бият не е добре да носят артикули на отбора си? Евала, така се прави.. бухахаха...
Вие чувате ли се какви глупости дрънкате, откъде накъде ще приемате за нормално някой цървул да се бие с хората защото са ОТ ДРУГИЯ ОТБОР и примерно носят шал на ВРАГА?
Вчера както винаги след мач поредната простотия в Надежда от окъсали герои. Хубавото е, че ще бъдат държани под око и номера ще бъде платен подобаващо.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Betchualeng Arnaikem написа:RedeviL написа:Разбира се, за по-голяма сигурност е хубаво да се избягва окичването с шалове и други атрибути (това важи най-вече, ако не се използва предварително уговорените за феновете на двата отбора маршрути и след края на мачовете в тъмните часове на денонощието)..
Демек хората, които не искат да се бият не е добре да носят артикули на отбора си? Евала, така се прави.. бухахаха...
Вие чувате ли се какви глупости дрънкате, откъде накъде ще приемате за нормално някой цървул да се бие с хората защото са ОТ ДРУГИЯ ОТБОР и примерно носят шал на ВРАГА?
Вчера както винаги след мач поредната простотия в Надежда от окъсали герои. Хубавото е, че ще бъдат държани под око и номера ще бъде платен подобаващо.
На и около стадиона си го развявай колкото си искаш.. Какъв е проблема след края на мача, когато феновете се разотиват и започва да се стъмнява, да се избягва набиването на очи, обобено ако се придвижваш пеша и с градски транспорт!?
Защо говорите глупости като не знаете какво стана преди мача,аз бях там и съм очевидец на всичко.Бяхме се събрали на Полигона,имаше и две патрулки до нас и нямаше никакви проблеми докато не се появиха група маскирани келеши на средна възраст към 16 г.Първоначално не забелязаха полицаите и тръгнаха към нас мятайки бомби и камъни без да знаят реално каква бройка сме,първоначалната им информация се оказа грешна.След това осъзнавайки с малките си мозъчета в каква беда се вкарват от две страни се обърнаха и избягаха към подлеза,но някои си го получиха доволно.След това се оказа,че е ударен полицай в главата,жената с него също е била ударена.И добре че патрулките ни спряха да ги хванем,нямаше да им се вярва на дрогите какво щеше да им се случи.Всичко това се случи заради неадекватната реакция на тези около спирката,които са видяли групата с бухалки,но не са направили опит да ги спрат.Подкрепленията дойдоха учудващо бързо и се оказахме обградени от голяма група каски и цивилки,които не разбрали какво става ни задържаха без причина,дори посегнаха на техен колега опитващ се да им каже какво е станало.Не вярвайте на всичко което се пише и говори от продажните медии.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
RedeviL написа:Betchualeng Arnaikem написа:RedeviL написа:Разбира се, за по-голяма сигурност е хубаво да се избягва окичването с шалове и други атрибути (това важи най-вече, ако не се използва предварително уговорените за феновете на двата отбора маршрути и след края на мачовете в тъмните часове на денонощието)..
На и около стадиона си го развявай колкото си искаш.. Какъв е проблема след края на мача, когато феновете се разотиват и започва да се стъмнява, да се избягва набиването на очи, обобено ако се придвижваш пеша и с градски транспорт!?
Елементарно, много елементарно. Принципно трябва да имам право да сложа шал на любимия си отбор и никой да няма право да ме напада заради това.
Отговори ми с да или не: законно ли е да бъдеш нападнат защото носиш шал на любимия си отбор по улиците на София? Примерно питам..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Върни се в “Футбол - България”