Истински запалянковци, или глорихънтъри?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Истински запалянковци, или глорихънтъри?
НЕ ЗАПАЛЯНКОВЦИ, НЕ ФЕНОВЕ, НЕ УЛТРАСИ, А ИСТИНСКИ ЛЮБИТЕЛИ НА КАЧЕСТВЕНИЯ ФУТБОЛ!

Как да ги подкрепям тия? Искат да подкрепям "националната кауза", а като играе моя отбор с техния 5те им фена си позволяват да псуват моя отбор, а мутрите на собственика им да бие наши момчета. От къде на къде да ги подкрепям?

tsonpen написа:ЕМИЛ написа:С изключение на ултрасите от Разград останалите отиват да гледат Валенсия .
Самият факт ,че не си пълнят малкия стадион в Разград и съответна не напълниха малкия сектор за гостуваща агитка в Ловеч е отговор на въпроса ти .
Да те питам теб - Базел по-малко интересен отбор ли е от Валенсия? Кога е по-приятно да гледаш мач - вечер през лятото или вечер през март?
Може ли Пирин ГД да е съизмерим дразнител с Валенсия? Колко хора познаваш, които са склонни да пътуват 2х200 км за мач и след 4 дена - 2х350 км.
И знаеш ли - никога няма да можеш да разбереш дали "Левски" може да стори чудото на Лудогорец - да може да привлече повече неутрални или чужди фенове в своя подкрепа, отколкото фенове може да има самият отбор. Да привлече повече зрители, отколкото жители има градът на отбора.
Едно е ясно - Лудогорец извърши подвиг, само две години след влизането си в А група и показа колко смешно съществуване водят някои отбори.
Шапки долу пред Лудогорец! Те го заслужават!
Ти не си добре бе, разградски! Какви доводи изсмукваш от пръстите си: не знаем дали Левски може да привлече неутралните фенове?! На Левски не му трябват неутрални фенове, има си предостатъчно свои! Да не би да гледаш футбол от 1-2 години? Смешен си.
Venko123 написа:Как да ги подкрепям тия? Искат да подкрепям "националната кауза", а като играе моя отбор с техния 5те им фена си позволяват да псуват моя отбор, а мутрите на собственика им да бие наши момчета. От къде на къде да ги подкрепям?
Това е голямото на "Левски" или ЦСКА, че ако искат, привържениците им могат да застанат зад всеки български отбор в Европа. Това са отбори, които са толерантни към другите, когато са доказали, че са по - добри от тях. Понеже през миналото първенство нямаше да е заслужено да сме първи, нека се радваме, че това не стана, защото е видно какво се случи впоследствие.
					Последна промяна от daniel875 на 11 мар 2014 21:03, променено общо 1 път.

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
						- 

daydreamer
- Контакти:
Red Warrior написа:Аз съм се примирил, но не мисля, че това са истински футболни запалянковци. Понеже слушам насам-натам, че това били истинските любители на футбола.
A колко истински фена има ЦСКА(Левски, Ботев, Берое и т.н.)? Ако броиш само тези на стадиона Ви, значи не може да претендирате, че половин България уж е с вас. По твоята логика само 6-7 хиляди са с вас

Българина е фен на успехите, сега ЦСКА и левски са слаби и не са на мода и всички ги плюят, но скоро двата отбора пак ще са на върха и всички отново ще се пишат техни фенове.

[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
daniel875 написа:Venko123 написа:CSKA69 написа:Според мен СТАНКО е изчерпал темата с мнението си - КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ, дами и господа - това искат всички фенове на футбола по света и у нас
Ми стани от Лудогорец бе, ама като почне да мачка ЦСКА да не станеш пак "Армеец"?
Едно време това беше хубавото, че се държеше за всички български отбори в Европа. Малка страна сме и е нормално да бъде така. Не слушайте глупостите на този или онзи, че така било на Запад. Да, ама онези се уредиха отпреди на наш гръб и им е лесно да се делят. Ние не трябва да го правим. Ще е грешка. Домусчиев се заигра с "националната кауза", но пък то взе, че стана факт. В такъв случай нека подкрепим отбора му. Играе футбол на световно ниво.
За мен това едно време свърши 2002 г. на мача с Щурм Грац. От тогава национални каузи хич не ме вълнуват - Свинспорт Панчарево да играе и с Борунди пак ще съм срещу тях
Привържениците на "сини" и "червени" са много, но по - добре е в подобни времена да се пазят нервите, защото от здравето по - голямо богатство няма.

"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
						- Logical person
- Контакти:
CSKA69 написа:Според мен СТАНКО е изчерпал темата с мнението си - КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛ, дами и господа - това искат всички фенове на футбола по света и у нас
Пълни глупости. Като играе ЦСКА, единственото което ме интересува е отбора да победи. не ми пука, красиво ли ще играе или грозно. Ако ще да е най-уродливото катеначо.
- 

миле гърбавия
daniel875 написа:Аз ще съм за "Лудогорец" заради факта, че не харесвам западняците. Дано нашите спечелят!
Ти си нещо сбъркан,бе? Не харесваш западняците ,а харесваш Аякс,Милан,Байерн и т.н! Я,разясни тия твой въжделения!
Върни се в “Футбол - България”