Утре теглят жребия за новото първенство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Утре теглят жребия за новото първенство
Аз ако съм Модератор, просто ще ви изхвърля на момента, в няколко теми убиждате наред червения отбор и дразните много!
Enravota написа:maistora написа:Enravota написа:Аз се надявам този път да са по мешани отборите! а не сливен да играе със съпрници на цска следващия! Много тъпо става така! И ЦСКА свикват да бият по навик и последните 4 неуговорени кръга "ние на вас вие на тях"...трябва да си ги играят, а те са забравили как става това...играта не е Ив Иванов скача 3 сек пауза докато я набута във вратата (с 1 2 3 удата зависи от ситуацията), но докато разберат че няма уговорка и... се оказва 3 кръга без гол
Жребия за първенство включва само първия кръг. Нататък се реди по-някаква сложна схема.
Така цецка наприме играеха срещу съперника на Сливен от предходния кръг, Левски срещу съперника на Черноморец от предходния кръг и т.н.
Добре, да се изразя по друг начин! Надявам се накой нечорбарски отбор да играе със съпрника на Цуца в следващия кръг.Примерно Черно море или Локо Пд.
Това може да стане, ако програмата я правят в Англия.
Не ги знам каква система ползват, но програмата им е чудесно направена години наред и май не е невъзможно големите да се срещнат още в началото на шампионата, което е абсурд за България.Тук е нещо като схемите на тенис турнирите-Левски и ЦСКА са поставени и започват от различни нива, затова е трудно да се срещнат преди 10-и кръг, а нали те са ни единствените и неповторими, майката и бащата на футбола у нас, та трябва цялата програма да е съобразена с тях, миличките те, ненагледни и лесно нараними

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Sagittarius
Искам първото домакинство на ЦСКА да бъде с нас 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
TheClub написа:Аз ако съм Модератор, просто ще ви изхвърля на момента, в няколко теми убиждате наред червения отбор и дразните много!
Аз не съм видял някой да е обидил Арсенал

maistora написа:TheClub написа:Аз ако съм Модератор, просто ще ви изхвърля на момента, в няколко теми убиждате наред червения отбор и дразните много!
И на арсенал съм фен, а ти си жалък!
TheClub написа:maistora написа:TheClub написа:Аз ако съм Модератор, просто ще ви изхвърля на момента, в няколко теми убиждате наред червения отбор и дразните много!
И на арсенал съм фен, а ти си жалък!
Поне спазва правопис

- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Няколко човека са с Бан, още ще има ли ?
Единственото сигурно засега е, че първото гостуване на ЦСКА ще е на Славия или Локо София, та да може наказанието "лишаване от домакинство" да се изтърпи на съседния на армията стадион
Така де, как си представяте шопски евроидиот да играе домакинство със смисъл извън София 

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
peho написа:Дали ЦСКА ще домакинства първия си мач на софийски отбор (най-добре Локо СФ, а може и Славия)?!Нали са наказани, трябва да играят на Васил Левски.Ще се накефя да са с Черно Море и да играят мача в В. Търново.
И аз ще съм щастлив,ако се случи.Айде моряци.
Само Черно море.
Върни се в “Футбол - България”