Какво искате да видите в А група?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
гражданин от село
Re: Какво искате да видите в А група?
Кой ще строи стадиони за 500-3000 хил. души и билети 3-10 лв.? 
- anihilator
- Контакти:
Аз искам държавата да спре финансирането на берое и да насочи тези пари за по полезни неща 
1.18 отбора всичките финансово обезпечени 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Че останаха ли все още малоумници да гледат нашата разорана картофена нива за да искат да видят нещо.
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Изчакайте 4 петилетки и химерата ще стане факт.До тогава потърсете помощ от терминала на софийското летище.
anihilator написа:Аз искам държавата да спре финансирането на берое и да насочи тези пари за по полезни неща
И аз искам ТИМаджиите да спрат да инвестират откраднатите пари от обикновените хора,за да издържат вас.
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- kanara1978
- Контакти:
Искам да вида 1 мач поне съдията да не подпре Левски.И да даде спорна дузпа за другия отбор.Ама Надали
Аз най-много искам тото мафията да отпусне мъртвешката си хватка. Щом най-богатите(Лудогорец и Ботев) са принудени също да играят тото мачове, за какво въобще говорим? Очевидно мафията управлява БФС и от разните перуки там нищо не зависи. Изхода е намеса на прокуратурата, изкарването ни от всякакви турнири на ФИФА и УЕФА и започване начисто на аматьорски принцип. Клубовете ще развиват ДЮШ и ще са собственост на членовете на сдруженията, които ще ги управляват(феновете). Ботев се опитаха да го направят в сегашната ситуация, но се видя, че е невъзможно и ентусиазма бързо се изпари.
Logical person написа:Точка 5 няма как да стане. Подвластни сме на европейското трудово законодателство. А чужденците извън ЕС така или иначе са ограничени.
колега, тука не става въпрос за никво законодателство. да не би батков и домусчиев да са притискани, за да купуват чужденци. те са си решили, че разни дебили трябва да им харчат парите. кви законодателства кви пет лева?
Praemonitus – praemunitus (от латински: „Предупреденият е въоръжен”)
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".
Иванков за първата тренировка в Бурса: 15 000 турци скандираха името ми, почувствах се като на "Герена".
BadBoy написа:Проблема е много по-дълбоко и скоро няма да го откриете ако дискусията се върти само около първенството.
У нас трябва да има колежанско/училищно първенство, както е в щатите с баскета и американския футбол, по този начин още в подрастващ възраст ще бъдат ангажирани към спорта. Това е начина, чрез който ще блесне таланта на адски много деца. Техните срещи да ги посещават скаутите на школите и открояващите деца да бъдат вземани на проби.
Това е процес, който трябва да започне сега за да може след 8-9 години машината да е заработила.
Мачовете от колежанското първенство да се играят в петък. Изгледайте един сериал "Светлините на стадиона" и ще разберете, какво се има в предвид и това е реалност.
Какви ученически първенства,то няма пари да осигурят мед. лица към всяко училище та камо ли ти футболен отбор.
Върни се в “Футбол - България”