Очакванията ви за българският футбол през пролетта

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Очакванията ви за българският футбол през пролетта

Мнениеот alexveselinov » 29 яну 2014 13:40

Гледам, че доста народ сочат Лудогорец като фаворит за титлата. Трябва да се има в предвид, че приноса към отбора на Стойчо Стоев е почти никакъв. Този тим на практика е дело на Петев като стил на игра и тн. Пред сезонната подготовка е много важна и сега ще си проличи дали Стоев е истински специалист. Ботев правят силна селекция, Литекс също. В този труден формат напролет всичко може да се случи, не забравяйте за двете трудни гостувания на Лудогорец преди плейофите. И никога не подценявайте Левски и ЦСКА, това са грандовете на БГ футбола и в каквото и състояние да са винаги са фаворити.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 29 яну 2014 13:40

Шампион ще бъде Лудогорец. Купата на България със сигурност ще бъде в цска. :lol:
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 29 яну 2014 13:41

Балкански Орел написа:Дано Литекс не се класират за Европа, защото през лятото ще си разпорадат целия отбор и само ще усерат коефицента на България.

Не съм съгласен,ако ЛИТЕКС се класира за ЕКТ,то отбора ще започне рано рано лятото в квалификациите и ако отпадне,то още ще има време да си продаде футболистите,ако пък продължи към плейофа,то няма закакво да бъдат продавани и ЛИТЕКС ще си е в пълен състав.
ЦСКА и ЛЕВСКИ като не си продават лятото играчите ,какво правят първи кръг отпадания години наред,че даже и отказване на ЦСКА
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 яну 2014 13:42

Балкански Орел написа:Дано Литекс не се класират за Европа, защото през лятото ще си разпорадат целия отбор и само ще усерат коефицента на България.

Срам ме е да го кажа, но щото Левски и ЦСКА не го усират :oops:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 29 яну 2014 13:43

1 Лудогорец
2 Ботев
3 Цска
4 Литекс

Финал за купата Ботев-Лудогорец.Левски и Локо пд ще губят много мачове предвид селекцията дето правят
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 29 яну 2014 13:43

Andrew Eldritch написа:
Кировец написа:В шампионския плейоф очаквам много драма. Много мачове, които ще се влияят основно от домакинския фактор.
Не очаквам някой да направи дълга серия от победи. Според мен всеки ще редува - победа-равенство или загуба.
Топ 3:
Лудогорец
ЦСКА
Ботевъ

Мисля че тези 3 отбора ще спечелят най-много точки и ще оглавят класирането в края.

ЦСКА преди Литекс? Да не си спал на отворен прозорец?

Да - ЦСКА преди Литекс. На затворен прозорец спя зимата, лятото на широко отворен. Имам комарник.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 29 яну 2014 13:45

Кировец написа:
Andrew Eldritch написа:
Кировец написа:В шампионския плейоф очаквам много драма. Много мачове, които ще се влияят основно от домакинския фактор.
Не очаквам някой да направи дълга серия от победи. Според мен всеки ще редува - победа-равенство или загуба.
Топ 3:
Лудогорец
ЦСКА
Ботевъ

Мисля че тези 3 отбора ще спечелят най-много точки и ще оглавят класирането в края.

ЦСКА преди Литекс? Да не си спал на отворен прозорец?

Да - ЦСКА преди Литекс. На затворен прозорец спя зимата, лятото на широко отворен. Имам комарник.

Вие ще се борите за 6-7 място. Ако оцелеете.
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 29 яну 2014 13:45

Очаквам шампиона да е пак Лудогорец - по причини , че имат много класни играчи за разлика от другите отбори. Ботев Пловдив прави сериозна селекция и според мен няма как да не се борят на 100 % за Лига Европа. Четворката може би ще е : Лудогорец , Ботев Пловдив , Литекс , ЦСКА .
Да се надяваме и ние Черноморец да не изпаднем - с оглед на селекцията има някакви надежди , но ще видим .

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 29 яну 2014 13:45

Черният козел написа:

Срам ме е да го кажа, но щото Левски и ЦСКА не го усират :oops:

Е да, ама за Литекс ако си продадат водещите играчи и с 100% отпадат от първия кръг.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 29 яну 2014 13:46

Единственият сезон, в който Литекс имаха класен отбор, способен да направи нещо запомнящо се в Европа беше 2001/2002, когато изпуснаха АЕК Атина.

Върни се в “Футбол - България”