При победа на Нафтекс в баража,Несебър ще играе в А група!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

sc1pt0x
Контакти:

Re: При победа на Нафтекс в баража,Несебър ще играе в А група!!!

Мнениеот sc1pt0x » 01 юни 2009 18:56

kartago написа:
nesebar_fan написа:При победа на Нафтекс в баража,ОФК Несебър ще играе в А група!!!ОФК Несебър ще купи лиценза на Нафтекс,който ще бъде закрит.

Аз лично, много, много се съмнявам ! Не вярвам да има право да го купи !!! То ако беше така, знайни и незнайни отбори щяха да играят в "А" група! Второ с какво ще го купите ???? Трето, като знам каква сила сте в "Б" група, какво ли ще правите в "А" ? Къде ще се играят мачовете, ще можете ли да вземете лиценз за стадиона ? Май няма да е толкова лесно, колкото ви се иска........

Приятелю ако не знаеш бюджета на отбора този сезон беше 3 милиона, така че не се притеснявай с какво ще го купят. Мачовете ще се играят на стадиона в "Несебър", който има лиценз за "А" група, заради участието ни през сезон 2004/2005, а и съм сигурен, че стадиона е по-хубав от стадионите на някой от сегашните отбори от "елита". Притеснява ме единствено оставането ни, ако евантуално стане това.

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 01 юни 2009 19:07

niki_96 написа:sc1ptOx Вярно ли бе 3 милиона

Ми то на Ботев Сигорно е към 3 лева

Потребителски аватар
Shark
Контакти:

Мнениеот Shark » 01 юни 2009 19:08

Вярно ми,кмета на Несебър беше обещал 5 милиона лева

sc1pt0x
Контакти:

Мнениеот sc1pt0x » 01 юни 2009 19:13

Еми случайно Несебър е най-богатата община в България, а отбора е общински.

niki_96
Контакти:

Мнениеот niki_96 » 01 юни 2009 19:19

Shark написа:Вярно ми,кмета на Несебър беше обещал 5 милиона лева

Малии Ако има Ботев 5 милиона бюджет Кво ще стане ОЛЕ ОЛЕ
Кей тоя нашия нямали да мре веки :)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 юни 2009 19:22

Какво става със стадиона на който играеше Дражевия Черноморец?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

sc1pt0x
Контакти:

Мнениеот sc1pt0x » 01 юни 2009 19:31

Не са започнали да го рекунстроират, иначе на помощните игрища ДЮШ на Черноморец играе домакинските си мачове.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 юни 2009 19:41

МироСлав Велев написа:Има отбор Черноморец, да ти е ясно :!: И носи името на Автентичния Черноморец, "Умнико" :!: Хората припознават този Клуб :!: :!:

Мнението на един "Византиец", по който и да било въпрос, слабо ме вълнува :!:

Ходи да си мериш пишлето и да заплашваш онези твои съгражданки, с големите усти, които го поеха, ЦЕЛИЯТ :) И вашето време ще дойде, банда нещастници :mrgreen:

Мнението ми слабо те интересувало тогава какво се дървиш-ахаха ти сам си противоречиш...
Да не говорим,че цяла България се смее на цирка в Бургас, ТОВА Е вИХЪР АЙТОС не е никакъв Черноморец-не говоир глупости моял те!!!!
Доказва,че и грам нямаш познания за футбола у нас....
Мноог думи ми идват на езика да ти кажа,но не ми отива на псота на модератор затова и ще си ги задържа за себе си..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 юни 2009 19:47

boys85 написа:Морски,и аз съм фен на Черно Море,обаче говориш пълни глупости.Истинският отбор на Бургас е Черноморец.Нафтата са измислено заводско отборче,които с пране на пари успяха да направят що годе нещо 90-те години и сега заслужено ще бъде закрито,както всяко изкуствено нещо на този свят.Този Черноморец,който играе в А група формално не е истинския,ама какво да ги правим,не са виновни,че Дражев им разказа играта.
Те хората вече не знаят за кого да викат,да не говорим,че им раздават безплатни сандвичи и минерална вода на стадиона,а те 500 човека не могат да съберат...

Въобще,ама въобще не си прав...Аз 90 -те години добре ги помня та те Нафтата тотално ги бяха претопили-за какъв отбор на Бургас говорим отгава..
Айде айде,аз няма да кажа нещо,ако не е така-факт е ,че от 2004 година съществува отбор Черномроец 919 появил се във футбола на мястото на Айтоския Вихър-това си е абсолютен факт и това го знае цяла България-айде не преиначавайте фактите де моля ви!!!!
Вашия Черноморец е в окръжните-всичко друго са глупости!!!!!Заводкси не заводски Нафтекс биеха наред Левски и Цска и си заслужиха уважението за Черноморец далеч не съм на това мнение....При все,че Нафтата сега имат повече или поне приблизително отлкова фенове на стадиона колкото и този Черноморец,а едните са вече 2 или 3 сезон в "Б" ГРУПА,А ДРУГИТЕ В ЗЛАТНАТА СРЕДА НА "А " група...
И между другото дори истиснки фенове на стария автетничен Черноморец не подкрепят сегашния измислен отобр и има защо!!!!
А оня фена на Берое да замълчи,че сто пъти му казах става смешен-вие откога не сте направили нещо голямо не е истина!!!!
И въпреки всичко уважавам отбора ви и част от феновете ви заради успехите в миналото и редовния бой над Цска и Левски,но такива като Мирослав Велев дето друго совен обиди не им е в главата -уважение не залсужават...

Върни се в “Футбол - България”