Циркът на Герена няма край! Сухия: Не съм треньор на Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Циркът на Герена няма край! Сухия: Не съм треньор на Левски

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2013 21:14

milen.hristov написа:
mitko_r написа:Кво точно не разбрахте?
Здравков е единствен с лиценз Про... Тренировките ще се водят от Мариан и Топчо. Беше ясно от самото начало!
Ех , за малко да забравя - Х.Й ЗА ИП ПРАШКАТА!

Докато раздаваш разни работи с, които културен човек не се хвали, почвай да търсиш и шеф на ДЮШ. Колкото и за вас да не важат законите, Тони Здравков няма как да съвместява двете длъжности по правилник

Я вземи се стегни малко, ти син модератор ли си или панчеревска мазмантия?
Кво ми ревеш за тоя селтак, дето ни нарече сини говеда ? Как ще коментираш поведението на наско сираков, който преди 10 дни заяви, че е супердоволен от Йока, преди два дни-че не е говорено с Петев, а вчера го представя като треньор? ***** на квадрат! И затова, и не само затова-вън от Левски!
Що не потърсиш кво пее Петев на празнуването на титлата? Досещаш ли се, господин филантроп?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 09 окт 2013 21:14

С извинение, ама тоя Петев излезе пълна П---А щом се съблече като му казаха. Щом някакви отрепки влизат и пред цяла България му казват да се съблече и той го прави без съпротива, този човек не е достоен за треньор, където трябва да му се слуша думата и да има респект. След тази случка където и да отиде футболистите никога няма да имат респект от него и постоянно всеки ще се бъзика с него и зад гърба му. Не знам дали осъзна колко ниско падна и той. Със сила не могат да го съблекат пред толкова журналисти. И да го бяха направили после щяха доста дълго да му плащат след като ги осъди, а тия щяха да са с присъди. Имах някакви впечатления, че е добър треньор, но човек с такава психика няма как да е такъв. Утре някой насаме ако му каже сваляй гащите да... и какво става тогава щом пред толкова журналисти не се възпротиви.

Потребителски аватар
ЦСКА***
Контакти:

Мнениеот ЦСКА*** » 09 окт 2013 21:18

sin4ec написа:
milen.hristov написа:
Здравков е единствен с лиценз Про... Тренировките ще се водят от Мариан и Топчо. Беше ясно от самото начало!

Докато раздаваш разни работи с, които културен човек не се хвали, почвай да търсиш и шеф на ДЮШ. Колкото и за вас да не важат законите, Тони Здравков няма как да съвместява двете длъжности по правилник

Кво ми ревеш за тоя селтак, дето ни нарече сини говеда ? Как ще коментираш поведението на наско сираков, който преди 10 дни заяви, че е супердоволен от Йока, преди два дни-че не е говорено с Петев, а вчера го представя като треньор? ***** на квадрат! И затова, и не само затова-вън от Левски!
Що не потърсиш кво пее Петев на празнуването на титлата? Досещаш ли се, господин филантроп?

Ти нали вчера го подкрепяше Петев бре? Егати пИпИрудата си и ти!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 окт 2013 21:18

към авторчето на темата : нищо не става тука, бе ! ти от космоса ли падаш ,не чу ли интервюто с Батков ,той каза ясно ,че Топузаков ще води отбора ,а не Здравков ,но понеже Топчо няма лиценз фиктивен треньор ще е Здравков ,така че преди да пускаш провокативни теми първо се информирай подробно за фактите !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 09 окт 2013 21:22

локо до живот написа:минахте и цска по идиотщина

а те не могат да бъдат минати ,днес ми подобриха настроението с поредното им унижение от аматьорския отбор на Банско ,то по-голяма излагация не може да има !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 09 окт 2013 21:23

tyranta написа:хаха ЦИРК БАЛКАНСКИ пасти да ядът ... Който и да се навие да си носи по няколко фланелки че да има за всички наркомани от Софя ЛАПАТ ... и за него да остане 1 :) хахаха

юнак си, а?! Вадиш пишок голям...Че да видим на живо дали си същия ербап или си най-обикновен смръдльо
Последна промяна от santiliana на 09 окт 2013 21:24, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 09 окт 2013 21:24

batmanlevski написа:към авторчето на темата : нищо не става тука, бе ! ти от космоса ли падаш ,не чу ли интервюто с Батков ,той каза ясно ,че Топузаков ще води отбора ,а не Здравков ,но понеже Топчо няма лиценз фиктивен треньор ще е Здравков ,така че преди да пускаш провокативни теми първо се информирай подробно за фактите !

Така ли каза Батков батманче? Щото ако не си кьорав Гонг днес следобед гръмна с ЕЙЙЙ такова заглавие, оцветено в жълто: Батков - новият треньор е Антони Здравков.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 окт 2013 21:24

ЦСКА*** написа:Ти нали вчера го подкрепяше Петев бре? Егати пИпИрудата си и ти!

Айде да попрочетеш за какво и защо съм го подкрепил. И после да дуднеш, че ми писна от капути.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 21:27

sin4ec написа:
milen.hristov написа:

Да не забравиш също е хомосексуалист, както и сестра му е лека жена

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 окт 2013 21:28

batmanlevski написа:към авторчето на темата : нищо не става тука, бе ! ти от космоса ли падаш ,не чу ли интервюто с Батков ,той каза ясно ,че Топузаков ще води отбора ,а не Здравков ,но понеже Топчо няма лиценз фиктивен треньор ще е Здравков ,така че преди да пускаш провокативни теми първо се информирай подробно за фактите !

Дори и фиктивен треньор няма право да бъде, защото е шеф на ДЮШ. Пък едва ли владимиров и калчев могат да управляват и селски кенеф

Върни се в “Футбол - България”