Бербатов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
suburban

Re: Бербатов

Мнениеот suburban » 29 май 2009 17:24

Бижутера написа:
WALENTINAAA написа:
Бижутера написа:Бербатов и хъс са две взаимноизключващи се думи ;)

Стига с тая злоба бе , не спря да мънкаш , т'ва че си фен на Левски , не значи че трябва да го хулиш , защото той е от Цска , човека по доло ти го каза - ' зле си '

не ги разбираш още тия работи,за тва избухваш така :oops:

Синия боклук ще спреда да мрънка със злоба, когато види някой от свойте подуенски "звезди" в някой от големите грандове на европа или казано по-простия начин - никога :lol: защото на тях им е много по-добре да са звезди в България, отколкото да се мъчат навън .. Видяхме ги и Бижутера, и Гонзоро подуенски колко са добри в седенето на резервните скамейки :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 май 2009 20:12

Това ли ви е най-голямата гордост?Да си гледате продадените футболисти :lol: като са толкова цскари що не си останаха при вас да играят,а?
Бербатов е толкова цскар колкото аз разбирам от органична химия,тъй,че не си го приписвайте,още по-малко,че той е от Благоевград,докато в престоя му на Армията е по-скоро пошъл и лош за него спомен,но това няма как да го проумее редовия армеец.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
suburban

Мнениеот suburban » 29 май 2009 21:46

Бижутера написа:Това ли ви е най-голямата гордост?Да си гледате продадените футболисти :lol: като са толкова цскари що не си останаха при вас да играят,а?
Бербатов е толкова цскар колкото аз разбирам от органична химия,тъй,че не си го приписвайте,още по-малко,че той е от Благоевград,докато в престоя му на Армията е по-скоро пошъл и лош за него спомен,но това няма как да го проумее редовия армеец.

Аз не съм армеец, аз съм българин! Никога не съм се срамувал от това и няма и да се скрия, когато се каже нещо лошо по наш адрес. Това е проблема на доста голяма част от българския народ - разсъдъка и липсата на отговорност. Не може да говорите сега или когато и да е било "Аз съм най-големия българин" и да се биете по гърдите от гордост, а в следващия момент когато българинът излиза на терана(и не само в такива варианти), вместо да си кажете "Нищо че съм от другия отбор, аз все пак съм българин и съм зад него", да плюете с всичката си омраза която имате.А точно сега всички които сте горди от националноста си, губите разсъдъка си само заради клубните си пристрастия - били те към Левски, Славия, Ливърпул, Лийдс или който и да е друг отбор(да ме извинят засегнатите фенове на пропуснатите отбори). Като си помислим само че заради някакви обещания ни е нямало на световната карта векове наред именно заради тази липса на разсъдък и отговорност,и в момента пак ни няма.. Тук там се появяваме в 25-я кадър заради шепа хора и след това пак ни няма, а ние тук задушаваме тази шепа хора с голяма злоба, породена от собствената ни завист...

Върни се в “Футбол - България”