Бижутера написа:Това ли ви е най-голямата гордост?Да си гледате продадените футболисти

като са толкова цскари що не си останаха при вас да играят,а?
Бербатов е толкова цскар колкото аз разбирам от органична химия,тъй,че не си го приписвайте,още по-малко,че той е от Благоевград,докато в престоя му на Армията е по-скоро пошъл и лош за него спомен,но това няма как да го проумее редовия армеец.
Аз не съм армеец, аз съм българин! Никога не съм се срамувал от това и няма и да се скрия, когато се каже нещо лошо по наш адрес. Това е проблема на доста голяма част от българския народ - разсъдъка и липсата на отговорност. Не може да говорите сега или когато и да е било "Аз съм най-големия българин" и да се биете по гърдите от гордост, а в следващия момент когато българинът излиза на терана(и не само в такива варианти), вместо да си кажете "Нищо че съм от другия отбор, аз все пак съм българин и съм зад него", да плюете с всичката си омраза която имате.А точно сега всички които сте горди от националноста си, губите разсъдъка си само заради клубните си пристрастия - били те към Левски, Славия, Ливърпул, Лийдс или който и да е друг отбор(да ме извинят засегнатите фенове на пропуснатите отбори). Като си помислим само че заради някакви обещания ни е нямало на световната карта векове наред именно заради тази липса на разсъдък и отговорност,и в момента пак ни няма.. Тук там се появяваме в 25-я кадър заради шепа хора и след това пак ни няма, а ние тук задушаваме тази шепа хора с голяма злоба, породена от собствената ни завист...