Parmalat написа:Нищо няма да се построи.Типично по български ще изгоним и тези инвеститори.
Еми те домусага и гнома от Микре ще скочат веднага,защо за едни може.а за други не.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Parmalat написа:Нищо няма да се построи.Типично по български ще изгоним и тези инвеститори.
james написа:Абе аз може и да не ти се обидя ама, ако бях Славист щях да те банна за това "еврей"Иначе за статистиката Славия стана шампион пред 14 000,Литекс пред около 5 000 ,Лудогорец пред около 6 000 , Локо Пд пред около 10 000 ,ония изкуствените отбори не ги коментирам те са с платени публики, та освен Академик не знам друг отбор с толкова малко фенове.
james написа:boabbb написа:james написа:itzo22 написа:Добре де вие как виждате отбор с няма и 300 човека публика да играе на 30 000 стадион
Кой е споменавал Софийския Академик![]()
![]()
Еврейската и буферската публика заедно могат да бъдат извозени с 3 рейса 260 надолу по булеварда Това имат предвид И рейсовете ще са отпразни
Абе аз може и да не ти се обидя ама, ако бях Славист щях да те банна за това "еврей"Иначе за статистиката Славия стана шампион пред 14 000,Литекс пред около 5 000 ,Лудогорец пред около 6 000 , Локо Пд пред около 10 000 ,ония изкуствените отбори не ги коментирам те са с платени публики, та освен Академик не знам друг отбор с толкова малко фенове.
iliyan написа:dickinson написа:на направят стадиона в Северна България - Варна, Русе , Търново или Плевен - все още сме част от България
Ти прочете ли какви изискванията на г-жата ?! Отборите за които се строи да са в тройката и стадиона са се пълни всяка седмица !
Ботевъ Пловдивски написа:iliyan написа:dickinson написа:на направят стадиона в Северна България - Варна, Русе , Търново или Плевен - все още сме част от България
Ти прочете ли какви изискванията на г-жата ?! Отборите за които се строи да са в тройката и стадиона са се пълни всяка седмица !
То на тези измислени условия и двата горепосочени софийски отбора не отговарят. Ние отговаряме, но не ни трябва втори стадион. Където ще да е, дано има повече нови стадиони. Или стари, които се модернизират като Герена и Колежа. И поне 3 модерни, достатъчно големи съоръжения в Северна България, но в по-големите центрове - в Плевен, Велико Търново, Русе и Варна
captain_drifuss написа:не помня последните 18 години да сте били в тройката в крайното класиране... пилците се броят на есен!
Ботевъ Пловдивски написа:iliyan написа:dickinson написа:на направят стадиона в Северна България - Варна, Русе , Търново или Плевен - все още сме част от България
То на тези измислени условия и двата горепосочени софийски отбора не отговарят. Ние отговаряме, но не ни трябва втори стадион. Където ще да е, дано има повече нови стадиони. Или стари, които се модернизират като Герена и Колежа. И поне 3 модерни, достатъчно големи съоръжения в Северна България, но в по-големите центрове - в Плевен, Велико Търново, Русе и Варна
liliputchica написа:К'ъв е проблема да се строи в Борисовата градина.Едно време как са ги строили стадионите там,а ако станат опасни за хората как ще ги съборят и изчистят отломките.Ако някой докара инвеститор и оня поиска да инвестира 300 млн. евро в Армията,няма сила на света която да го спре,а Диков пръв ще се бие в гърдите,че е дал разрешение.Това е мнението ми за терена на ЦСКА. А тази госпожа не казва всичко за инвестиционният проект.Прекалено много условности се долавят в думите и, но въпреки тях намеренията се надявам да са добри.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта